- 31 Ocak 2010
- 170
- 0
- Konu Sahibi Cevizli kek
kızlarrrrrrrr hastayımmm rekli olmuşum... =(((( 65 kilo görünüyorummm bakalım bir hasta sonra ne olcakkk bilmem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar ben bugün tartıldım 58,2 1 haftadır 200 gr mı veremedim ya ona yanıyorum.
ama neden ki canım boyun kaç farklı birşeyler dene olmazsa iki üç gün karbonhidrat diyeti yapkızlar sabah tartıldım ve 61.5 kiloyum =/ geri almışım verdiğim kiloları =( her zaman olduğu gibi vucüdum 60a geldimi tekrardan kilo alıyo =/
kizlar merhaba bende regl olmusum maydonaz kurune basladim bugun birde onu deneyim bakalim ise yarayacakmi sonuclari paylasacagim sizinle..
aman çok su içmeye dikkat et tesadüf:26:
kilo bildirimi haftada bir yapılabilir ama bildirim derken hergün en azından ne yaptığımızı yazalım anlamında söyledim..tabiki hergün tartılmak çok zor olacaktır..
çok su içmezsen zararlı canım vucttaki suyu atıyor yeteri kadar su almazsan böbreklerin susuz kalıyor onun için dikkatli olmak lazım daha önceki sayfalarda da yazmıştım ben çay gibi demleyerek içmiştim limon sıkmıştım bide ama en az 3 lt su içtimcanım neden zararlımı yemeyim o zaman..
merhaba hoşgeldin boyunu kilonu yaşını hedefini yaz tesadüf ekler listeye ilk sayfa da da yazıyor zaten cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz düzenli olarakbende istiyorum nasıl yapmam gerekiyor yeni katıldım ben
Herkese selamlar, mutlu haftalar
Hastalık şu bu derken nihayet bugün işe başladım. Sabahın 8'inde güne başladım uzun zamandır ilk defa. Kahvaltıda peynir, omlet yedim. Öğle yemeğinde pilav tavuk sote. Hiç ekmek yemedim. Akşam yine spora devam :)
3 öğün yiyince belki daha hızlı kilo veririm kim bilir :) Geçen hafta verilmiş 0 gramın acısını çıkarmam lazım.
sizler nasılsınız?
arkadaşlar ben yeni katıldım bana da yer varmı acaba :) luıtfen yardımcı olun yeni olduğum için pek bişe bilmiyorum
Herkese selamlar, mutlu haftalar
Hastalık şu bu derken nihayet bugün işe başladım. Sabahın 8'inde güne başladım uzun zamandır ilk defa. Kahvaltıda peynir, omlet yedim. Öğle yemeğinde pilav tavuk sote. Hiç ekmek yemedim. Akşam yine spora devam :)
3 öğün yiyince belki daha hızlı kilo veririm kim bilir :) Geçen hafta verilmiş 0 gramın acısını çıkarmam lazım.
sizler nasılsınız?
cimcime ben sabahları yiyorum maydanozu.. evet senin yazını da okumuştum aslında bol su içmeye çalışacağım teşekkür ederim..