- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
ayonur canim gecmis olsun ama keske diyet falan yapmasan vucudun anca toparlanir zaten ilk 3 ayda bebek annedeki butun depolari kullaniyor simdi beslenmen lazim canim Allahim baska sikinti yasatmasin insallah..
Beni de ekleyinn kizlarNeden benim ismim eklnmediki ????
Beni de ekleyinn kizlar
GÜNAYIN KIZLAR
listeye ekledim ama boy yaş şimdiki kilo başlangıç kilo ve hedeflerinizi detaylı yazarsanız sevinirim..
Gecmis olsun cnmKizlar bisi sorucam size.. Benim 3-4 hafta once bebegim kanimda öldü ve ilac kullanarak düsük yaptim.. Yaklasik 3 aylik hamileydimhalen adet goruyorum, sali gunu tekrar kontrolum var bakalim ne dicek dr?? Simdi sorum su ; ben hala adet oldugum icin kilo veremiyor olabilirmiyim?? Bide asiri derecede canim tatli, cikolata istiyor normalde bu kadar cekmez canim ama durduramiyorum kendimi :) tskler simdiden.. Opuldunuz..
guldanem_ 17 arkadasim kusura bakma o kadar cok arkadasi ekledim listeye sonra bir daha yazmadilar birkac gun katilip paylasimda bulunmani bekledim ama ekleyecwgim canim gecikme oldu yinede ozur dilerim
Gecmis olsun cnm
Kizlar bugun kahvalti domates yedim bide yarim bardak süt ictim öğlen hamburger yedim aksamda sadece marol slaatasi yesem rejimi bozmuş oluyor muyum hamburger yedim die
Kizlar bugun kahvalti domates yedim bide yarim bardak süt ictim öğlen hamburger yedim aksamda sadece marol slaatasi yesem rejimi bozmuş oluyor muyum hamburger yedim die
Tesekur ederim cnm bende bozuldu sandim korktum icim rahatladı ama bidaha fastfoot yemeyim zararliyok canım zaten akşam sıkıntı oluyoo hepp salata yapsan yesen süper olur yani devam böyle iyii
Haklisi cnm buarada 3gun lahana çorbası diyeti yapym detoks olsun diyorum sonra peynir zeytin tuketicem çok saol cnm:)ha bide sabah öğününü zenginleştirr bence peynir zeytin falan da yee
Her sabah aç karnına 15 sap (sapından yaprağına kadar olan kısım) maydonaza limon sıkıp yerseniz ve yarım saat sonrasında kahvaltınızı istediğiniz gibi ( kısıtlamadan) yaparak güne başlarsanız haftada 2 kilo garanti vereceksiniz. Üstelik gün içinde istediğinizi de yiyebilirsiniz. Bunu, ünlülerin bir çoğuna yıldızname bakan bir hocanın tavsiyesiyle uyguladım. Hee bu arada her günü bir yere not alın 1. Gün, 2.gün diye.. Ben 42. Gün bırakmıştım gerekli kilomu verdiğim için. Sonrasında da almadım.
kızlar bu ara uzak kaldım farkındayım iki gündür kızım çok hastaydı bende dün düştüm buzdan kaydım belim çok kötü..enerjim düşük bu ara..