Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

ayonur canim gecmis olsun ama keske diyet falan yapmasan vucudun anca toparlanir zaten ilk 3 ayda bebek annedeki butun depolari kullaniyor simdi beslenmen lazim canim Allahim baska sikinti yasatmasin insallah..

guldanem_ 17 arkadasim kusura bakma o kadar cok arkadasi ekledim listeye sonra bir daha yazmadilar birkac gun katilip paylasimda bulunmani bekledim ama ekleyecwgim canim gecikme oldu yinede ozur dilerim

Son düzenleme:
ayonur canim gecmis olsun ama keske diyet falan yapmasan vucudun anca toparlanir zaten ilk 3 ayda bebek annedeki butun depolari kullaniyor simdi beslenmen lazim canim Allahim baska sikinti yasatmasin insallah..

Saol canim, Allah razi olsun.. Simdi tam zamani diye dusundum en azindan kafam dagilir bi meskale olur dedim ama nerdee :))

GÜNAYIN KIZLAR
listeye ekledim ama boy yaş şimdiki kilo başlangıç kilo ve hedeflerinizi detaylı yazarsanız sevinirim..

Kilom baalangic kilom 70.4 boyum160 yasim24 hedefim ilk başta 60kilo daha sonra 50li kilolar cnm İNŞALLAH:) ben 1hafta once rejime spora basladim cok şükür ALLAHIMA simdi 68.200 gosteriyor tarti.. yilbasina kadar tartilmiym diyorum iki hafta sonra bakalim kac kilo vericem:) ilgin için tskler cnm cok saol

Kizlar bisi sorucam size.. Benim 3-4 hafta once bebegim kanimda öldü ve ilac kullanarak düsük yaptim.. Yaklasik 3 aylik hamileydim :KK43: halen adet goruyorum, sali gunu tekrar kontrolum var bakalim ne dicek dr?? Simdi sorum su ; ben hala adet oldugum icin kilo veremiyor olabilirmiyim?? Bide asiri derecede canim tatli, cikolata istiyor normalde bu kadar cekmez canim ama durduramiyorum kendimi :) tskler simdiden.. Opuldunuz..
Gecmis olsun cnm:KK43:

Kizlar yilbasinda rejim yapicakmisnz yoksa kendnzi sevndrcekmsnz benim diyetim ozmn oldgnda 3hafta olucak ben yilbasnda ogun rejm yapmym diyorum sonra devam edym siz ne yapacaksınz

Kizlar bugun kahvalti domates yedim bide yarim bardak süt ictim öğlen hamburger yedim aksamda sadece marol slaatasi yesem rejimi bozmuş oluyor muyum hamburger yedim die:KK43:

Merhaba kızlar, bugün

sabah 1 adet yumurta, peynir, zeytin, 1 çay kaşığı bal, kepek emeği ( küçük sandviç ekmek )

Öğle yemeğinde, pilav üstü nohut yemeği, salata.

Akşam 1 kase special k - kırmızı meyveli yedim.

:KK76::KK76::KK76:

Her sabah aç karnına 15 sap (sapından yaprağına kadar olan kısım) maydonaza limon sıkıp yerseniz ve yarım saat sonrasında kahvaltınızı istediğiniz gibi ( kısıtlamadan) yaparak güne başlarsanız haftada 2 kilo garanti vereceksiniz. Üstelik gün içinde istediğinizi de yiyebilirsiniz. Bunu, ünlülerin bir çoğuna yıldızname bakan bir hocanın tavsiyesiyle uyguladım. Hee bu arada her günü bir yere not alın 1. Gün, 2.gün diye.. Ben 42. Gün bırakmıştım gerekli kilomu verdiğim için. Sonrasında da almadım. :KK9:

Her sabah aç karnına 15 sap (sapından yaprağına kadar olan kısım) maydonaza limon sıkıp yerseniz ve yarım saat sonrasında kahvaltınızı istediğiniz gibi ( kısıtlamadan) yaparak güne başlarsanız haftada 2 kilo garanti vereceksiniz. Üstelik gün içinde istediğinizi de yiyebilirsiniz. Bunu, ünlülerin bir çoğuna yıldızname bakan bir hocanın tavsiyesiyle uyguladım. Hee bu arada her günü bir yere not alın 1. Gün, 2.gün diye.. Ben 42. Gün bırakmıştım gerekli kilomu verdiğim için. Sonrasında da almadım. :KK9:

gün içinde normal öğünlerimize devammı edeceğiz peki birde bunu deneyelim bunu hiç yapmamıştım :)

kızlar bu ara uzak kaldım farkındayım iki gündür kızım çok hastaydı bende dün düştüm buzdan kaydım belim çok kötü..enerjim düşük bu ara..

X