Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kızlar motivasyona ihtiyacımızz varr nerdesinizz ben spor yaparken çok yoruluyorumm heryerim ağrıyoo ewe gelince yemeğe çok yükleniyorum ve eskisi gibi dikkat etmiyorumm yarından itibarenn akşamları meyve ve yoğurtla hafif şeylerle geçircem öğlen ve sabah çok iyi yicem hepsinden ve azz

kızlar sabah tartıldım ve 61.5 kiloyum =/ geri almışım verdiğim kiloları =( her zaman olduğu gibi vucüdum 60a geldimi tekrardan kilo alıyo =/

kizlar merhaba bende regl olmusum maydonaz kurune basladim bugun birde onu deneyim bakalim ise yarayacakmi sonuclari paylasacagim sizinle..

arkadaşlar ben yeni katıldım bana da yer varmı acaba :) luıtfen yardımcı olun yeni olduğum için pek bişe bilmiyorum

canım neden zararlımı yemeyim o zaman..
çok su içmezsen zararlı canım vucttaki suyu atıyor yeteri kadar su almazsan böbreklerin susuz kalıyor onun için dikkatli olmak lazım daha önceki sayfalarda da yazmıştım ben çay gibi demleyerek içmiştim limon sıkmıştım bide ama en az 3 lt su içtim
bende istiyorum nasıl yapmam gerekiyor yeni katıldım ben
merhaba hoşgeldin boyunu kilonu yaşını hedefini yaz tesadüf ekler listeye ilk sayfa da da yazıyor zaten cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz düzenli olarak

Herkese selamlar, mutlu haftalar

Hastalık şu bu derken nihayet bugün işe başladım. Sabahın 8'inde güne başladım uzun zamandır ilk defa. Kahvaltıda peynir, omlet yedim. Öğle yemeğinde pilav tavuk sote. Hiç ekmek yemedim. Akşam yine spora devam :)

3 öğün yiyince belki daha hızlı kilo veririm kim bilir :) Geçen hafta verilmiş 0 gramın acısını çıkarmam lazım.

sizler nasılsınız?

selam canım
sabah erken kahvaltı yapmak önemli zaten çok etkiliyor. spor olarak ne yapıyordun?

hoşgeldin seni aramızda görmek çok güzel..

cimcime ben sabahları yiyorum maydanozu.. evet senin yazını da okumuştum aslında bol su içmeye çalışacağım teşekkür ederim..

Kizlar bu sabah itibariyle 64.0 oldum tesaduf hemen listeye yaz lutfen :) cokkk mutlu oldum cooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…