Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

boy:163
kilo:65
hedef:58
hoşbulduk umarum kilolardan kurtuluruz tsk ederim

ama neden ki canım boyun kaç farklı birşeyler dene olmazsa iki üç gün karbonhidrat diyeti yap

canım boyum 160 bu ben de 2 senedir olan birşey 60 kiloya iniyorum sonra birden 1 günde 1 bucuk kilo alıp 61.5 oluyorum. ilaçlarla kilo aldığım için mi oldu bilmiyorum :/ yavaş yavaş kilo verip 60a yaklaşıyorum sonra bir bakıyorum tekrar fırlamış kilo. napmam lazım bilmiyorum.. bu sefer kırılcak bu döngü diye sevinmiştim ama yine olmadı

KIZLAR GÜNAYDIN
leslie yapacaklar dikkat edin bence fena baldır ve kalça yapıyor..ben 3 ay falan yaptım hiç baldırım yoktu şimdi kalçam ve baldırım kocaman oldular o dönem görenlerde söylüyordu hatta.üstünden 1 sene geçti hala aynı..zaten kadını görürseniz anlarsanız..kalça ve baldırları var..

Herkese günaydınlar :)

Kızlar naçizane tavsiyem önceliğiniz yağ yakmaksa kardiyo ağırlıklı çalışın. Leslie 'nin koşu adım ritimleri iyi ama ilerleyen seanslarda yaptıkları bazı hareketler sıkılaşmaya yönelik. Yağlı bölge bu durumda yağı kasa çevirir. Ben neredeyse 2 aydır spor salonuna gidiyorum ama hoca hala ağırlık ve bölgesel kas çalışmalarını yaptırmıyor.

cimcime sen sormuştun canım;

salonda

30 dk eğimli hızlı yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
25 dk twist-yan kas- alt karın kas- üst karın kas egzersizleri
15 dk yatay kondisyon bisikleti

Aaa hadi yaaaa ben de bugün başlayacaktın lesliye. Ben de zaten kilo üst bacak ve kalçada toplanmış durumda, onları eritmem lazım. Yürüyüş yapayım ben en iyisi :/

Cidden ya kadinin alttaraf kalın yaa bak cmm sıkıldı bide benim zaten baldirim basenim var faydasi yok ozamn bende basen eritir sanmıştım

Aaa hadi yaaaa ben de bugün başlayacaktın lesliye. Ben de zaten kilo üst bacak ve kalçada toplanmış durumda, onları eritmem lazım. Yürüyüş yapayım ben en iyisi :/

ben bir ara takmıştım kafayı lesliye bütün milleri yaptım sonra baktım benim kalça bacak bir tuhaf oldu araştırdım sonra herkes aynı şeyden şikayetçi..evet imkanın varsa yürüyüş yap bencede canım..

ilaçlar olabilir evet canım normal değil çünkü inşallah kırarsın
Bende 2 gündür 3 mil yapiom cok terletiyor hic durmadan spor yapiliyor basen gider dimi:)

evet çok kaslı bacakları kalın aslında ama hergün yapmayı düşünmüyorum birgün leslie birgün başka birşy

çok güzel canım maşallah

arkadaşlar ne çabuk çoğalmışsınız böyle,ben de rejimdeyim,cuma günü tartılıcam,o zaman kilomu size yazarım ve beni de eklersiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…