-
- Konu Sahibi Cevizli kek
aa ben bugün başlayacaktım sözde ama sen söyleyene kadar unutmuştumKizlar leslie yapan varmi faydasiji gördünüz mü
çok su içmezsen zararlı canım vucttaki suyu atıyor yeteri kadar su almazsan böbreklerin susuz kalıyor onun için dikkatli olmak lazım daha önceki sayfalarda da yazmıştım ben çay gibi demleyerek içmiştim limon sıkmıştım bide ama en az 3 lt su içtim
merhaba hoşgeldinboyunu kilonu yaşını hedefini yaz tesadüf ekler listeye ilk sayfa da da yazıyor zaten cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz düzenli olarak
ama neden ki canım boyun kaç farklı birşeyler dene olmazsa iki üç gün karbonhidrat diyeti yap
aa ben bugün başlayacaktım sözde ama sen söyleyene kadar unutmuştumhemen 3 mil yapacağım çok faydalı olduğunu duydum
Sizin tarti gününuz nezaman kizlar acaba bende listeye eklendimmi
KIZLAR GÜNAYDIN
leslie yapacaklar dikkat edin bence fena baldır ve kalça yapıyor..ben 3 ay falan yaptım hiç baldırım yoktu şimdi kalçam ve baldırım kocaman oldular o dönem görenlerde söylüyordu hatta.üstünden 1 sene geçti hala aynı..zaten kadını görürseniz anlarsanız..kalça ve baldırları var..
listeye çoktan eklendin canım ilk sayfadan bakabilirsin..
KIZLAR GÜNAYDIN
leslie yapacaklar dikkat edin bence fena baldır ve kalça yapıyor..ben 3 ay falan yaptım hiç baldırım yoktu şimdi kalçam ve baldırım kocaman oldular o dönem görenlerde söylüyordu hatta.üstünden 1 sene geçti hala aynı..zaten kadını görürseniz anlarsanız..kalça ve baldırları var..
Cidden ya kadinin alttaraf kalın yaa bak cmm sıkıldı bide benim zaten baldirim basenim var faydasi yok ozamn bende basen eritir sanmıştım
Aaa hadi yaaaaben de bugün başlayacaktın lesliye. Ben de zaten kilo üst bacak ve kalçada toplanmış durumda, onları eritmem lazım. Yürüyüş yapayım ben en iyisi :/
ilaçlar olabilir evet canım normal değil çünkü inşallah kırarsıncanım boyum 160 bu ben de 2 senedir olan birşey 60 kiloya iniyorum sonra birden 1 günde 1 bucuk kilo alıp 61.5 oluyorum. ilaçlarla kilo aldığım için mi oldu bilmiyorum :/ yavaş yavaş kilo verip 60a yaklaşıyorum sonra bir bakıyorum tekrar fırlamış kilo. napmam lazım bilmiyorum.. bu sefer kırılcak bu döngü diye sevinmiştim ama yine olmadı
Bende 2 gündür 3 mil yapiom cok terletiyor hic durmadan spor yapiliyor basen gider dimi:)
evet çok kaslı bacakları kalın aslında ama hergün yapmayı düşünmüyorum birgün leslie birgün başka birşyKIZLAR GÜNAYDIN
Herkese günaydınlar :)
Kızlar naçizane tavsiyem önceliğiniz yağ yakmaksa kardiyo ağırlıklı çalışın. Leslie 'nin koşu adım ritimleri iyi ama ilerleyen seanslarda yaptıkları bazı hareketler sıkılaşmaya yönelik. Yağlı bölge bu durumda yağı kasa çevirir. Ben neredeyse 2 aydır spor salonuna gidiyorum ama hoca hala ağırlık ve bölgesel kas çalışmalarını yaptırmıyor.
cimcime sen sormuştun canım;
salonda
30 dk eğimli hızlı yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
25 dk twist-yan kas- alt karın kas- üst karın kas egzersizleri
15 dk yatay kondisyon bisikleti
Ipte atlyimm zayflamak icin herseyi yapmak lazım:)belki sende farklı olur canım bilmiyorum ben deneyimimi paylaştım sadece..ip falan daha faydalı olmuştu benim için..
Ipte atlyimm zayflamak icin herseyi yapmak lazım:)
Ben en fazla 700kalori aliyom siz?