Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

arkadaşlar kahvaltımı yazdımm öğlen ve akşamı söylüyorumm
Öğlenn : bardak çorba
Akşam : hamsi tava yanında salata artı biraa (sevgilimle dışarı çıkmıştıkk yemeğee ve acayipp yedimm )
arkasından ekler aldıkk 2 tane yedimmm şimdi dee soda içiyorum yarın tartı günüm :2: ip atlıcam birazdann

bugunde duzenli yemek yalan oldu :/
sabah 1 dilim ekmekle 1 kibrit kutusu kadar beyaz penir ve sutlu kahve. Ara da bi mandalina. Oglen birsey yemedm aksama hamsi ve yesil salata. Gecede cikolatali kek ve gofret :)

bugunde duzenli yemek yalan oldu :/
sabah 1 dilim ekmekle 1 kibrit kutusu kadar beyaz penir ve sutlu kahve. Ara da bi mandalina. Oglen birsey yemedm aksama hamsi ve yesil salata. Gecede cikolatali kek ve gofret :)

canım aynı benim mönü yü yemişssin hamsi yedim dün bendee arkasından patlattım tatlıyıı

kızlar benim bu 5 kilo üzerimde yapıştı kaldıı inanın 54.4 gramı için 1 aydır uğraşıyorum acabaa spor salonuna mı yazılsammm aslında boğazı tutsam biraz dahaa yapışmıcak da en azından orda diyet flan da veriyorlarr:44:

selam kızlar 2 gündür biraz rahatsızım ne diyet yapabildim ne spor yapabildim sanırım herkes birazcık bozmuş diyeti

en zor giden son 5 kilo zatn canım ya biraz sık dişini onu da ver kurtul spor salonu iyi fikir

en zor giden son 5 kilo zatn canım ya biraz sık dişini onu da ver kurtul spor salonu iyi fikir

offf off bugün mağazaları gezdimm üst beden S oluyo alt kotta 29 denedimm resmen olduuu ve çok hoşuma gitti az daha versem işte spor salonu diye düşündüm havalarda kötüleşti yürüyüşe gidemiyorum hiç abim izin vermiyo bide spor salonuna

ben kilo bildirimini rötarlı yapıyorum birazz bu sabah tartıldım 69.3 (((( koca haftada 1 kilo bile verememişim ama kaçamak cok yaptım müstaak bana :)

merhabalar... ben de katılmak istiyorum aranıza. kuralları anlatırsanız sevinirim. bildirimi ne zaman yapıyoruz,kabul edilmek için bir sart var mı?

Günaydın kızlar :) 2 gündür yemek listemi yazamadım. Puan da hesaplayamadım. Ama 100 gr.cık daha vermişim :)
dün kahvaltı:
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
1 tane haşlanmış yumurta
biraz yeşillik
1 dilim jambon

ara
sütlü nescafe

öğlen
tavuklu sezar salata, parmesanlı

akşam
makarna ve salata

bugün kahvaltı
1 tane tavada yumurta tereyağlı
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
1 tane domates
1 siyah zeytin

ara
Nescafe

geri kalanını yediğimde yazarım :)

Kızlar ben 1 haftadır düzenli beslenemiyorum ama kilom 58,00 şuan itibariyle çok sevindirik oldum akşamları spor yapıyordum birde azar azar yiyorum, ekmeği kestim neredeyse bugün eve tartı aldık Sınavlara çalışıyorum o yüzden giremiyorum ama girince bildiri yapıcam canlar

Canım ya süpersin aferin sana

Canım kusura bakma ben haftada kilo bildirimi yapıyorum ama 1 hafta kadar giremeyeceğim, işten6 buçukta çıkıyorum, 8 buçukta evde oluyorum. Sonra da ders çalışmam gerek açık öğretim Sınavlardan sonra rahatım canım. Beni 1 hafta mazur görürsün inş. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…