Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

canım ben bunu bir yada iki gün yapıyorum

ya ablalar bana yardım iyice sapıttım ben bugun dışardaydım öğlen mc donalstan yedim akşamda iskender yedim allah ıslah etsin beni hala yiyesim var

gunaydın kızlar aranıza benıde alın.108.5 kıloyum 1.70 boyundayım.altı aylık bır kızım var ve ben hala bu dogum kılolarını veremedım vermektede zorlanıyorum.hem hıpotıroıdım var hemde ınsulın dırencım bana da yardımcı olun kızlarrr(

Hoşgeldin fatoş doktora falan gittinmi canım hiç insülin direnci kiloları vermeyi oldukça zorlaştırıyor bildiğim kadarıyla emziriyormusun birde ?

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım..

çok teşekkürler arkadaşlar. Valla dıyet kalmadı hastalanınca. yemek yıyemedım zaten. Bu sabah tartıya bır baktım, ağzım açık kaldı 2 kılo eksılmısım. Muhtemelen su kaybettım. Bugün zorlada olsa kahvaltı ettım. Sporada gıttım. Sımdı evde yatıyorum. Aksam sadece specıal k gevrek yıyeceğımm yağsız süt ıle. Baska bırseyı mıdem kabul etmıyor zaten. Vücudun dengesını bozmadan ıyıleşsem başka brşey ıstedığım yok.

Pes etmek yok kızlar. Neler yedınız Bugün?

çok geçmiş olsun yinede sporunu yapmışsın ama tebrik ederim..

BUGÜN YEDİKLERİM
[1] Hamsi Tava 1 PORSİYON 326
[2] Ayva 250 gr 158
[3] Hurma 2 ADET 30
[4] Etli Taze Fasulye 0.10 PORSİYON 25
[5] Yayla Çorbası 1 PORSİYON 115
[6] çoban salata 1 porsiyon 114
[7] Karper 1 ADET 65
[8] Simit (susamlı) 0.80 ADET 208
TOPLAM:1041 KALORİ YATANA KADAR 1200 E TAMAMLANMIŞ OLUR..

kızlarr bugün bende iyi yedim gibi yani dünkü gibi çok kaçamaklar yapmadımm sabah çok iyi kahvaltımı yaptım öğlen sevgilimle sinemaya gittik mısır yedim biraz akşam geldim eve bezelye yemeği yedim yarım kepek ekmeğiyle 1 saat sonrasında da leplebi ceviz türü atıştırmalık yedim bu kadarcıkk vee yarından sonra spor salonuna başlıyorum kızlarr havalar soğudu ve ben artık yürüyüş yapamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…