Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

hoşgeldiinn biz herzamanki gibi kaçamaklardayızz senin durum nasıll biraz önce kocaman bi dilim pasta yedimm şimdi dans ediyomnm yakayım diyee:KK8:

BU HAFTA KİM NE KADAR VERDİ:nazar::nazar:

TESADUF:700 GR :KK9::KK9:
SAFEHAVEN:400 GR :KK9::KK9:
CİMCİME_89:400 GR :KK9::KK9:
AYONUR:100 GR :KK9::KK9:
VELVETİCA:800 GR :KK9::KK9:
EBRUSSEN:----
ESRAKP48:400 GR :KK9::KK9:
YASMİN7:400 GR :KK9::KK9:
UZRAMM:2 KG :KK9::KK9::KK9::KK9:

Kızlar hepimiz gr gr da olsa vermişiz tebrik ederim hepinizi ve geçen haftaki birincimiz ---UZRAMM---------
tebrik ederim....

:KK19: UZRAMM :122::122::118::118::119::119::90::KK3::79::KK62::21::21::KK16::KK16::KK8::KK8::119::119::118::118::122::119::119:

Son düzenleme:
önemli olaanda böyle şeyler işteee yaaa biyere gezmeye misafirliğe gidersinn önüne koyarlar dayanamazsın yersinn off napcaz yani misafirliğe gitmeyelimmi:nazar: ama senin durum hep olmayan bişeyse iyi olmuş iştee canım bidaha yemezsin telafi edersin iştee

offf off bugün mağazaları gezdimm üst beden S oluyo alt kotta 29 denedimm resmen olduuu ve çok hoşuma gitti az daha versem işte spor salonu diye düşündüm havalarda kötüleşti yürüyüşe gidemiyorum hiç abim izin vermiyo bide spor salonuna:KK50:

Belkide sıkılaşıyorsun ama sevindim canım çabaların boşa gitmemiş bence...abin neden izin vermiyor bu arada..

önemli olaanda böyle şeyler işteee yaaa biyere gezmeye misafirliğe gidersinn önüne koyarlar dayanamazsın yersinn off napcaz yani misafirliğe gitmeyelimmi:nazar: ama senin durum hep olmayan bişeyse iyi olmuş iştee canım bidaha yemezsin telafi edersin iştee

bilmiyorum canım birde birsürü paket aldım getirdim eve :):)

merhabalar... ben de katılmak istiyorum aranıza. kuralları anlatırsanız sevinirim. bildirimi ne zaman yapıyoruz,kabul edilmek için bir sart var mı?

katılabilirsin evet cuma günleri kilomuzu bildiriyoruz hafta içide mümkün olduğunca yazmaya çalışıyoruz ilk sayfada yazıyor zaten..kilonu yaşını hedef kilonu boyunu yazarsan listeye eklerim..

Canım kusura bakma ben haftada kilo bildirimi yapıyorum ama 1 hafta kadar giremeyeceğim, işten6 buçukta çıkıyorum, 8 buçukta evde oluyorum. Sonra da ders çalışmam gerek açık öğretim :KK50: Sınavlardan sonra rahatım canım. Beni 1 hafta mazur görürsün inş. :26:

uzram sen mazeretini bildirdin canım tabiki öncelikli olan derslerin istediğin zaman yazarsın..kolay gelsin sana..

Belkide sıkılaşıyorsun ama sevindim canım çabaların boşa gitmemiş bence...abin neden izin vermiyor bu arada..

olabilirr canım yaa her gece mutlaka bacak egzersizi yapıp da yatıyorumm ve bacaklarım eskisinden daha biçimli duruyo benm bacak problemim warr kalınlar şimdi şekilli ve biraz daha inceldilerr sporun faydası büyükk abim de spor salonunda erkekler war diye kıskançlık durumları anlarsın:KK4:

olabilirr canım yaa her gece mutlaka bacak egzersizi yapıp da yatıyorumm ve bacaklarım eskisinden daha biçimli duruyo benm bacak problemim warr kalınlar şimdi şekilli ve biraz daha inceldilerr sporun faydası büyükk abim de spor salonunda erkekler war diye kıskançlık durumları anlarsın:KK4:

anladım canım bir gün yada iki gün ayran yada lahana diyeti yapsan birden metobolizma hızlanıyor aslında bir uyandırmak lazım bünyeyi bende işe yarıyor..

X