- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
merhaba kızlar ben geldim nasılsınız?
AYONUR:100 GRBU HAFTA KİM NE KADAR VERDİ
TESADUF:700 GR
SAFEHAVEN:400 GR
CİMCİME_89:400 GR
hoşgeldiinn biz herzamanki gibi kaçamaklardayızz senin durum nasıll biraz önce kocaman bi dilim pasta yedimm şimdi dans ediyomnm yakayım diyee
Canım pekte iyi sayılmaz kayserideydim hafta sonu mantı pastırma ne varsa yuttum anlayacağınız ama hafta içi çok dikkat edeceğim..
bugün neler yedin ve yaptınn acabaa yazarmısınn :2:
off aynen yaaa yarın başlıyorum benn dikkat edicemm haftaya cumartesi 53 ü görmek istiyorummm:26:
selam kızlar 2 gündür biraz rahatsızım ne diyet yapabildim ne spor yapabildim sanırım herkes birazcık bozmuş diyeti
offf off bugün mağazaları gezdimm üst beden S oluyo alt kotta 29 denedimm resmen olduuu ve çok hoşuma gitti az daha versem işte spor salonu diye düşündüm havalarda kötüleşti yürüyüşe gidemiyorum hiç abim izin vermiyo bide spor salonuna
önemli olaanda böyle şeyler işteee yaaa biyere gezmeye misafirliğe gidersinn önüne koyarlar dayanamazsın yersinn off napcaz yani misafirliğe gitmeyelimmiama senin durum hep olmayan bişeyse iyi olmuş iştee canım bidaha yemezsin telafi edersin iştee
merhabalar... ben de katılmak istiyorum aranıza. kuralları anlatırsanız sevinirim. bildirimi ne zaman yapıyoruz,kabul edilmek için bir sart var mı?
Canım kusura bakma ben haftada kilo bildirimi yapıyorum ama 1 hafta kadar giremeyeceğim, işten6 buçukta çıkıyorum, 8 buçukta evde oluyorum. Sonra da ders çalışmam gerek açık öğretimSınavlardan sonra rahatım canım. Beni 1 hafta mazur görürsün inş. :26:
Belkide sıkılaşıyorsun ama sevindim canım çabaların boşa gitmemiş bence...abin neden izin vermiyor bu arada..
olabilirr canım yaa her gece mutlaka bacak egzersizi yapıp da yatıyorumm ve bacaklarım eskisinden daha biçimli duruyo benm bacak problemim warr kalınlar şimdi şekilli ve biraz daha inceldilerr sporun faydası büyükk abim de spor salonunda erkekler war diye kıskançlık durumları anlarsın
keyfim yok heran mutfakta kendimi pasta yaparken bulabilirim....
anladım canım bir gün yada iki gün ayran yada lahana diyeti yapsan birden metobolizma hızlanıyor aslında bir uyandırmak lazım bünyeyi bende işe yarıyor..