- 16 Ekim 2013
- 88
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
Günaydın arkadaşlar..ilk kilo bildirimini ben vereyim 63.8 i gördüm bugün 700 gr gitmiş bu hafta çok değil belki ama en azından sağlıklı bir şekilde veriyorum mutyluyum o yüzden...
bende bıldırımımı yapayım;
76,2
400 Gr cık vermışım ama sporla bırlıkte kas ağırlığıda kazandığımı düşünerek kendımı tesellı edıyorum.
kızlar günaydın :) 59.6 bende 400 gramçık vermişim onu da son iki günde verdim zaten haftaya çok daha güzel vereceğimiz den eminim sevdim kalori sayma yöntemini
Ayni kiloymusuz olur tabi biz zaten hergün yediğimizı yaptığımızı yazmaya başladık sende yaz takip edelim birbirimizibende bu sabah 59.6 çıktım cimcime seninle kilo alış-verişlerimizi bilgilendirebiliriz birbirimize
Rakibem birinci gidiyorsun :) neyse haftaya görüşürüz seninle :)BU HAFTA KİM NE KADAR VERDİ
TESADUF:700 GR
SAFEHAVEN:400 GR
CİMCİME_89:400 GR
Rakibem birinci gidiyorsun :) neyse haftaya görüşürüz seninle :)
Canım dün hoşgeldin yapmıştım sana hatta listeye bile ekledim ideal kilon 20 mi anlamadım orayı ama hoşgeldin tekrar..
Demek ki vermeye başladın devami gelir artık inşallah :)kork benden cimcime :) hayret ettim ben bu hafta bu kadar olmazdı..
Tamam canım idare ederiz artık :)kızlar hafta sonu şehir dışında olacağım telden girmeye çalışacağım yazamazsamda kusura bakmayın görüşmek üzere..
Fazla çıkmıyorsan o dönem de vermişsin demektir tatlım bence :)Kızlar hepinizi tebrik ederimmm :))) ben 2 gündür aynı kilodayım. 61.2, geçen hafta 62.5 le başlamıştım diyete bugün regl de oldum onun da etkisiyle 2 gündür aynı olabilirim. Regli bitiminde tekrardan kilo bildirimi yapıcam ki öyle daha sağlıklı olur diye düşünüyorum :)
----Geçen haftanın birincileri----
Esrakp48
safehaven
yasmin7
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::119::122::118:
TEBRİK EDERİM ARKADAŞLAR..