Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

bende bıldırımımı yapayım;

76,2

400 Gr cık vermışım ama sporla bırlıkte kas ağırlığıda kazandığımı düşünerek kendımı tesellı edıyorum.

bende bıldırımımı yapayım;

76,2

400 Gr cık vermışım ama sporla bırlıkte kas ağırlığıda kazandığımı düşünerek kendımı tesellı edıyorum.

olsun canım yavaş yavaş ama sağlıklı veriyoruz :) bu arada minnettarım sana iyice vazgeçmiştim diyetten sen ve cimcime motive ettiniz beni..çok teşekkür ederim..

kızlar günaydın :) 59.6 bende 400 gramçık vermişim onu da son iki günde verdim zaten haftaya çok daha güzel vereceğimiz den eminim sevdim kalori sayma yöntemini

kızlarr ben yarın bakıyorumm regl olduğum içinn 3 gün spor yapamadımm bugün yaptımm kahvaltımı ettimm bakalım yarın kaç kilo vereceğimm yaa gram vermişimdir umarım birazz çünkü bu hafta pek hareket edemedimm yediklerime dde dikkat etmedim
kahvaltıda : 1 buçuk dilim kepek ekmeği 1 tane yumurta 1 tane zeytin domates salatalık yedim çay içtim (3 şekerli )

kızlar hafta sonu şehir dışında olacağım telden girmeye çalışacağım yazamazsamda kusura bakmayın görüşmek üzere..

Allah'im kendimden utaniyorum, sadece 100 gr verebildim 4 gunde :))))) bu hizla gidersem seneye ideal kilom da olurum insallah

Kızlar hepinizi tebrik ederimmm :))) ben 2 gündür aynı kilodayım. 61.2, geçen hafta 62.5 le başlamıştım diyete bugün regl de oldum onun da etkisiyle 2 gündür aynı olabilirim. Regli bitiminde tekrardan kilo bildirimi yapıcam ki öyle daha sağlıklı olur diye düşünüyorum :)

kork benden cimcime :) hayret ettim ben bu hafta bu kadar olmazdı..
Demek ki vermeye başladın devami gelir artık inşallah :)
kızlar hafta sonu şehir dışında olacağım telden girmeye çalışacağım yazamazsamda kusura bakmayın görüşmek üzere..
Tamam canım idare ederiz artık :)
Fazla çıkmıyorsan o dönem de vermişsin demektir tatlım bence :)

2 hafta önce 55.7 ydim . gecen hafta tartılamamıştım bu hafta tartıldım 57 yim (( Aç karnına tartılamadım ama sabah kalhvaltı yapmıştım hatta öğlen yemeğini de yedim öyle gittim eczaneye yinede almışım kahretsiiin napıcam ben ya veremiyorum dikkatte edemiyorum gerçi, gecen hafta düşmüştüm hiç spor yapamadım, öğlen yemeklerinde fazla kaçırdım galiba

arkadaşlar ben kilo bildirimi yapamadm bugün kahvaltıdan sonra aklıma geldi , yarınn saabah aç karnına tartılıp yazıcam.ama bu hafta cok kacırdım bir gün fast food yedim diger günde dısarda yemek yedim ve cok kacırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…