- 26 Nisan 2010
- 1.221
- 390
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
selamlar
aç kalarak verılen kılo büyük oranla kas kaybıdır. Ve sonrasında kılo alımına da neden olabıır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, farklı bir durumla karşılaştığı için metabolik strese girip durumu yoksunluk sendromu olarak algılar ve enerjiden tasarruf etmeye karar verir. Yanı azda olsa yedıklerınız yağ olarak depolanır.
Ve ben bugün yine aynı motivasyonsuzlukta devam ediyorum sabah herşey çok güzeldi ama okulda yerli malı vardı ve çocuklar şundanda ye bundanda ye derken götürdüm biraz..
canım akşam hafif şeyler yiyip telafi edersin sıkma canını :) Ben de yiyorum evde olunca tatlı, börek, kısır vs hiç yememek de olmazki :) ama miktarını ayarlamak önemli olan :) Ben de dün gece dayanamadım biber kızartıp yedim yoğurtla üstüne ekmek yedim gözüm doymadı mandalina, yulaflı bisküvi yedim :)) daha ne yedim hatırlamıorum :)) amaaaaa geçen hafta 62.5 ken bugün 61.4 olmuşum çook mutluyum :))
tebrik ederim canım ama bazen saldırıyorum resmen iki gündür iştah patlaması yaşıyorum resmen anlamadım..evet dediğin gibi akşam dengelemem lazım inşalla tabi :)
regli öncen falansa benim öyle mesela şu an canım habire bişeyler yemek istiyor :) özellikle tatlı :)
yeni bitti canım ama havalar soğuyunca yağlanma moduna girdim iyice..iştahsız yada yiyipte kilo almayan insanlara hayranım..
Walla benim esim onlardan biri :) gun boyu yediklerini birakin gece yatmadan yediklerini saysam sook olursunuz. :) cok kiskaniyorum walla resmen sansli doganlardan :)))
O kadar kaçamak normal canım hiç yemeyecem diye şartlandirirsan daha fena patlak veriyo hem tansiyonun düşmüş önce sağlıkKızlar sabah kahvaltım da yarım yumurta, 2 çatal peynir ve 4 adet yeşil zeytin yedim. Kahvaltıyı sabah 6 buçukta yapınca iştah olmuyor haliyle :26: Öğlen başlangıç çorba, salata nohut ve pilav yedim azar azar, akşam da tavuk haşlama, az tabiki, 7-8 adet yaprak sarması, yoğurt yedim :26: Ekmek tüketmeden bitirdim günümüYalnız bisküvi yedim, işten gelirken atıştırmalık, kakaoluydu orada bozdum gibi ama tansiyonum düşmüştü :26:
O okul bitecek tatlımBen cumartesi -pazar haricinde giremeyebilirim, aöf sınavlarına çalışmam gerek, gündüz de işteyim 8 de evde oluyorum. Beni mazur görün, ama cumartesi - pazar girip kilo bildirimi yapıcam, ve haftamı özet geçicem
Bana da 19 puan dedi hesaplarım :) ama herşeyin puani düşük az da olsa yiyebilme şansı var süper :) anlayamadığım bu değerle ne değeri? Ayrıca şu çok önemli diyette zorlayarak da olsa içmelisinahahha benim günde 18 puanlık yemem gerekiyor ama henüz başarabilmiş değilim :) yediğim tatlılar hariç bugünkü puanım 22 oldu :) onlarla kaç olur hiç bilmiyorum :) Neyse zaten bundan az yemem de sağlıklı olmaz günlük protein kalsium karbonhidrat alımıma dikkat etmeye çalışıyorum. ama meyve yemeye alışmam lazım birde su miktarını arttırmam lazım 1 litre zor içiyorum :/
O kadar kaçamak normal canım hiç yemeyecem diye şartlandirirsan daha fena patlak veriyo hem tansiyonun düşmüş önce sağlık
O okul bitecek tatlım
Bana da 19 puan dedi hesaplarım :) ama herşeyin puani düşük az da olsa yiyebilme şansı var süper :) anlayamadığım bu değerle ne değeri? Ayrıca şu çok önemli diyette zorlayarak da olsa içmelisin
ne zamandır yapıyorsun canım bi etkisini görebildin mi? ben yarın başlamayı düşünüyorum ama senin dedğin o 23. sayfaya baktım ona göre hesapladım eski yeni bilmiyorum tabi 3 ay da 8 kilo vermek istiyorum vaktim var yani sağıklı verebilirim inşallah:))yiyeceklerin kalori, yağ ve lif miktarına göre belirlenmiş puanlar canım :) hatta yiyecek paketlerin üstündeki değerleri yazıp hesaplayabildiğin programları da var internet sitelerinde ya da formül var ona göre kendin hesaplıyorsun, bir de liste var tabii :) ben de yanlış hesaplamışım 19 muş eski sisteme göre puanım, yenisine göre de 26 hangisiyle devam etsem bilemedim.
spor şart bende hiç disiplinli yapamıyorum ama zayıf olsak bile spor yapmazsak güzel görünemeyiz maalesefsporu hiç sevmiyorum çok üşengecim ama yürüyüş yapmak için elimden geleni yapıcam hergün kızımı anneme bırakıp bir saat yürümeyi düşünüyorum
ne zamandır yapıyorsun canım bi etkisini görebildin mi? ben yarın başlamayı düşünüyorum ama senin dedğin o 23. sayfaya baktım ona göre hesapladım eski yeni bilmiyorum tabi 3 ay da 8 kilo vermek istiyorum vaktim var yani sağıklı verebilirim inşallah:))
spor şart bende hiç disiplinli yapamıyorum ama zayıf olsak bile spor yapmazsak güzel görünemeyiz maalesef
6 gün olmuş canım :) 62.5 le başladım 61.4 çıktım tartıda bu sabah. ben de yılbaşına kadar 4 kilo verip sonrasında da yavaş yavaş zayıflamayı düşünüyorum umarım başarabilirim. hep 60 a düşüyorum sonrası kalıyor. umarım bu sefer başarıcam :) ilaçlarla kilo aldığım için vermesi bayaa zor oluyor. daha önce çok kola içtiğim için 57 kilo olmuştum, kola içmeyi kesince de çok çabuk eski kiloma dönmüştüm ne güzel ama şimdi kesecek pek bir şey de yok ama bu 10 kilo vermem lazım. spor yapmayı da sevmiyorum ayrıca çook üşengecim. ama bugün biraz dans ettim :)
bu sporu sevmenin bir yolu olmalı ama a benim kafama yattı yarın başlıyorum inşallah istikrarlı gidebilirm çikolata yiyebileceğim için kafama yattı zatan 100 gr 4 puan yazıyo diyette çikolata daha ne olsun:))) bi de mesela doyana kadar makarna 4 puan yazıyo yani istedğimz kadar makarna yiyobiliyo muyuz ki yoksa benm işime öyle mi geldi
Onla ilgili şöyle bi açıklama yapılmış sadece 1 öğünde ve haftada 1 kere yapabiliyormuşsun(makarnadan bahsediorum:)), aynı şey patates içinde geçerli. Çikolata yı da araştırcam o puan doğru olmayabilir.