- 30 Mayıs 2013
- 136
- 1
-
- Konu Sahibi Cevizli kek
hangi siteden bakıyorsunuz ben bulamadım yabancı bir site var?
selamlar
cuma gecesı yaptığım salaklıktan sonra pazar gününü banyoda geçırdımAnnem sağolsun bugün 3 te kahvaltı ettım. Dışarıda olunca da omlet yedım sade. Artık 300 400 kaç kalorı ıse yapacak bışey yok.
kahvaltı 3te olunca akşam yemeğıde spor sonrası saat 9 da yendı. Bunun acısıda yarın çıkacak tartıda.
Kızlar ben herün tartılıyorum. Sürekl takıp edınce kıloyu erken uyarı sıstemı oluyor bana.
bu sitede var canım weight watchers konusu orda 23.-24. sayfalarda listelerde var :) ordan bakıp hesaplıyorum. ordaki puanların bi kısmı doğru değilmiş sanırım. ama ben ona göre yapıyorum. weight watchers puanları değişmiş zamanla farklı sistemler geliştirilmiş ama en güzelinin ilki olduğunu söylüyor genelde insanlar ben de onemorepound diye bir siteden listeye bakıp puanlamaya çalışıyorum arada :)
bende hergün tartılıyorum en azından sabahları dikkat etmem gerektiğini hatırlamış oluyorum..akşamki yediğinle çok kalori almamışsın ama gün içinde..
bu sitede var canım weight watchers konusu orda 23.-24. sayfalarda listelerde var :) ordan bakıp hesaplıyorum. ordaki puanların bi kısmı doğru değilmiş sanırım. ama ben ona göre yapıyorum. weight watchers puanları değişmiş zamanla farklı sistemler geliştirilmiş ama en güzelinin ilki olduğunu söylüyor genelde insanlar ben de onemorepound diye bir siteden listeye bakıp puanlamaya çalışıyorum arada :)
pazar günü motoru bozunca27:) canım bırşeyde ıstemedı. Tavuklu salata yedım sadece. Ama az kalorı almakta ıyı değıl cnm ya. UYuz bedenım kıtlık falan ılan eder bırde. Sonra su ıçsem yarıyor dıye ısyan ederım. Alınması gereken günlük kalorıden en fazla 500 kalorı azaltmak en sağlıklısı.
iyigeceler kızlar nasılsınız
Ben cumartesi -pazar haricinde giremeyebilirim, aöf sınavlarına çalışmam gerek, gündüz de işteyim 8 de evde oluyorum. Beni mazur görün, ama cumartesi - pazar girip kilo bildirimi yapıcam, ve haftamı özet geçicem
ben motive olamadım çok iyi değilim sen nasılın peki..
çoook sevdim
ama kafama yatmayan birşyler var sanırım puanlar azgeldi
iyi geceler kızlar..yarın iş var malum..
hosgeldin canim ..[/QUO
iyi geceler kızlar..yarın iş var malum..
tşkler hoşbulduk ya nedir bu kilolardan çektiğimiz sizler nasıl bir diyet progr4amı uyguluyorsunuz. ben 1 hafta boyunca
sabahları
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
domates
salatalık
ve tüm gün sadece yeşil elma yedim.
ama sadece 1200 gr verebildim. ne yapsam gitmiyor bu kilolar hayatım bpyunca hiç 60 kg üstüne çıkmayan ben hamilelikte 20 kg aldım ve doğumdan 3,5 yıl geçmesine rağmen sadece 5 kg gitti. veeeeeee tamı tamına 15 kg fazlam var. ağlamak istiyorum.
selamlar
aç kalarak verılen kılo büyük oranla kas kaybıdır. Ve sonrasında kılo alımına da neden olabıır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, farklı bir durumla karşılaştığı için metabolik strese girip durumu yoksunluk sendromu olarak algılar ve enerjiden tasarruf etmeye karar verir. Yanı azda olsa yedıklerınız yağ olarak depolanır.
aslında haklısınız ama her duyduğumuzdan bir çare bulcak gibi deneme yapıyoruz. siz ilk sayfadaki listeye bakılırsa güzel kilo vermişsiniz. ne kadar zamanda ve nasıl verdiğinizi paylaşabilirmisiniz.