Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

hangi siteden bakıyorsunuz ben bulamadım yabancı bir site var?

bu sitede var canım weight watchers konusu orda 23.-24. sayfalarda listelerde var :) ordan bakıp hesaplıyorum. ordaki puanların bi kısmı doğru değilmiş sanırım. ama ben ona göre yapıyorum. weight watchers puanları değişmiş zamanla farklı sistemler geliştirilmiş ama en güzelinin ilki olduğunu söylüyor genelde insanlar ben de onemorepound diye bir siteden listeye bakıp puanlamaya çalışıyorum arada :)

selamlar

cuma gecesı yaptığım salaklıktan sonra pazar gününü banyoda geçırdım :KK53: Annem sağolsun bugün 3 te kahvaltı ettım. Dışarıda olunca da omlet yedım sade. Artık 300 400 kaç kalorı ıse :KK52: yapacak bışey yok.

kahvaltı 3te olunca akşam yemeğıde spor sonrası saat 9 da yendı. Bunun acısıda yarın çıkacak tartıda.

Kızlar ben herün tartılıyorum. Sürekl takıp edınce kıloyu erken uyarı sıstemı oluyor bana.

bende hergün tartılıyorum en azından sabahları dikkat etmem gerektiğini hatırlamış oluyorum..akşamki yediğinle çok kalori almamışsın ama gün içinde..

bu sitede var canım weight watchers konusu orda 23.-24. sayfalarda listelerde var :) ordan bakıp hesaplıyorum. ordaki puanların bi kısmı doğru değilmiş sanırım. ama ben ona göre yapıyorum. weight watchers puanları değişmiş zamanla farklı sistemler geliştirilmiş ama en güzelinin ilki olduğunu söylüyor genelde insanlar ben de onemorepound diye bir siteden listeye bakıp puanlamaya çalışıyorum arada :)

kalorısepetı.com çok ıyı. Tavsıye ederım

bende hergün tartılıyorum en azından sabahları dikkat etmem gerektiğini hatırlamış oluyorum..akşamki yediğinle çok kalori almamışsın ama gün içinde..

pazar günü motoru bozunca :-)27:) canım bırşeyde ıstemedı. Tavuklu salata yedım sadece. Ama az kalorı almakta ıyı değıl cnm ya. UYuz bedenım kıtlık falan ılan eder bırde. Sonra su ıçsem yarıyor dıye ısyan ederım. Alınması gereken günlük kalorıden en fazla 500 kalorı azaltmak en sağlıklısı.

Kızlar sabah kahvaltım da yarım yumurta, 2 çatal peynir ve 4 adet yeşil zeytin yedim. Kahvaltıyı sabah 6 buçukta yapınca iştah olmuyor haliyle :26: Öğlen başlangıç çorba, salata nohut ve pilav yedim azar azar, akşam da tavuk haşlama, az tabiki, 7-8 adet yaprak sarması, yoğurt yedim :26: Ekmek tüketmeden bitirdim günümü :KK16: Yalnız bisküvi yedim, işten gelirken atıştırmalık, kakaoluydu orada bozdum gibi ama tansiyonum düşmüştü :26:

çoook sevdim:KK16::KK16:
ama kafama yatmayan birşyler var sanırım puanlar azgeldi:KK1::KK1:

pazar günü motoru bozunca :-)27:) canım bırşeyde ıstemedı. Tavuklu salata yedım sadece. Ama az kalorı almakta ıyı değıl cnm ya. UYuz bedenım kıtlık falan ılan eder bırde. Sonra su ıçsem yarıyor dıye ısyan ederım. Alınması gereken günlük kalorıden en fazla 500 kalorı azaltmak en sağlıklısı.

Aslında hepimizin bünyesi birbirinden farklı hepimizin kendimize özel yöntemlerimiz olmalı ben zaten bozdun bünyeyi şu an fazlasıyla çekiyorum acısını ama bir günden birşey olmaz canım..:)

Ben cumartesi -pazar haricinde giremeyebilirim, aöf sınavlarına çalışmam gerek, gündüz de işteyim 8 de evde oluyorum. Beni mazur görün, ama cumartesi - pazar girip kilo bildirimi yapıcam, ve haftamı özet geçicem :KK17:

Ben cumartesi -pazar haricinde giremeyebilirim, aöf sınavlarına çalışmam gerek, gündüz de işteyim 8 de evde oluyorum. Beni mazur görün, ama cumartesi - pazar girip kilo bildirimi yapıcam, ve haftamı özet geçicem :KK17:

canım senin çalışman daha önemli tabiki biz senin mazeretini biliyoruz hafta sonu alırız tüm bilgileri senden..

çoook sevdim:KK16::KK16:
ama kafama yatmayan birşyler var sanırım puanlar azgeldi:KK1::KK1:

ahahha benim günde 18 puanlık yemem gerekiyor ama henüz başarabilmiş değilim :) yediğim tatlılar hariç bugünkü puanım 22 oldu :) onlarla kaç olur hiç bilmiyorum :) Neyse zaten bundan az yemem de sağlıklı olmaz günlük protein kalsium karbonhidrat alımıma dikkat etmeye çalışıyorum. ama meyve yemeye alışmam lazım birde su miktarını arttırmam lazım 1 litre zor içiyorum :/

iyi geceler kızlar..yarın iş var malum..

tşkler hoşbulduk ya nedir bu kilolardan çektiğimiz sizler nasıl bir diyet progr4amı uyguluyorsunuz. ben 1 hafta boyunca
sabahları
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
domates
salatalık
ve tüm gün sadece yeşil elma yedim.
ama sadece 1200 gr verebildim. ne yapsam gitmiyor bu kilolar hayatım bpyunca hiç 60 kg üstüne çıkmayan ben hamilelikte 20 kg aldım ve doğumdan 3,5 yıl geçmesine rağmen sadece 5 kg gitti. veeeeeee tamı tamına 15 kg fazlam var. ağlamak istiyorum.

tşkler hoşbulduk ya nedir bu kilolardan çektiğimiz sizler nasıl bir diyet progr4amı uyguluyorsunuz. ben 1 hafta boyunca
sabahları
1 dilim tam buğday
peynir
zeytin
domates
salatalık
ve tüm gün sadece yeşil elma yedim.
ama sadece 1200 gr verebildim. ne yapsam gitmiyor bu kilolar hayatım bpyunca hiç 60 kg üstüne çıkmayan ben hamilelikte 20 kg aldım ve doğumdan 3,5 yıl geçmesine rağmen sadece 5 kg gitti. veeeeeee tamı tamına 15 kg fazlam var. ağlamak istiyorum.

selamlar

aç kalarak verılen kılo büyük oranla kas kaybıdır. Ve sonrasında kılo alımına da neden olabıır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, farklı bir durumla karşılaştığı için metabolik strese girip durumu yoksunluk sendromu olarak algılar ve enerjiden tasarruf etmeye karar verir. Yanı azda olsa yedıklerınız yağ olarak depolanır.

selamlar

aç kalarak verılen kılo büyük oranla kas kaybıdır. Ve sonrasında kılo alımına da neden olabıır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, farklı bir durumla karşılaştığı için metabolik strese girip durumu yoksunluk sendromu olarak algılar ve enerjiden tasarruf etmeye karar verir. Yanı azda olsa yedıklerınız yağ olarak depolanır.

aslında haklısınız ama her duyduğumuzdan bir çare bulcak gibi deneme yapıyoruz. siz ilk sayfadaki listeye bakılırsa güzel kilo vermişsiniz. ne kadar zamanda ve nasıl verdiğinizi paylaşabilirmisiniz.

aslında haklısınız ama her duyduğumuzdan bir çare bulcak gibi deneme yapıyoruz. siz ilk sayfadaki listeye bakılırsa güzel kilo vermişsiniz. ne kadar zamanda ve nasıl verdiğinizi paylaşabilirmisiniz.

Merhaba berkem canım bende diyete başladığımda 76 larda falandım doğumdan bir sene geçmesine rağmen sadece 10 kilo vermiştim şimdi 64 civarıyım öncelikle emziriyorsan bence çok kasma zaten insan kolay veriyor o zamanlarda ikincisi ben hemen hemen her yolu denedim hatta yazın 60 a kadar düştüm ama hop geri aldım 5 kiloyu en güzeli kalori hesabı canım hem herşeyden yersin sen düzenlersin programını elma diyetleri falan çok tehlikeli ben sağlığımdan oldum böyle abuk sabuk diyetleri yaparak..acele etme canım haftada 1 kilo normal bence 2 3 ayda toparlarsın ama sağlığını kaybetmezsin..

X