- 30 Mayıs 2013
- 136
- 1
- Konu Sahibi Cevizli kek
deme öyle deme yanlışlık olmasın çikolata da:) anladım maarna olayını şimdi ama olsun:)
Sayfa 23 de 7 gr çikolata bir puan yazıyor. Eski puanlama listelerine baktım ama çikolata göremedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme öyle deme yanlışlık olmasın çikolata da:) anladım maarna olayını şimdi ama olsun:)
Sayfa 23 de 7 gr çikolata bir puan yazıyor. Eski puanlama listelerine baktım ama çikolata göremedim.
Telden giriyorum ya gözğmden kaçmış orası :) sibel can listesi hakkında bilgim yok canım orjinal listeyle aynımı bilmiyorum.aynı konuda başka sayfalarda da listeler var bir bak istersen :)PASTA
elmali pasta, 1 tane 7 puan
meyveli pasta, 1 tane 4 puan
standart kek....5 puan
yaspasta 1 dilim 100 gr.... 6.5 puan
cikolata her türden, 1 tane 7g 1 puan
100 gram çikolata: 4 Puan(S.Can listesinden aldım)
bu şekilde yazıyor 23. sayfada
Telden giriyorum ya gözğmden kaçmış orası :) sibel can listesi hakkında bilgim yok canım orjinal listeyle aynımı bilmiyorum.aynı konuda başka sayfalarda da listeler var bir bak istersen :)
ahah o da yapmış bu diyeti :) istersen yediğin çikolataların puanını internetten hesaplayabilirsin canım :) ben az önce 2 tane gofret yedim onları hesapladım 6.5 puan çıktı. One more pound sitesinde var hesap makinası :)s.can ın sibel can olacağını hiç düşünmemiştim:))))))
SAFEHAVEN çok güzel tespitler yapıyorsun canım bakış açına hayran kaldım..teşekkürler bu güzel ve doğru yorumların için..
ahah o da yapmış bu diyeti :) istersen yediğin çikolataların puanını internetten hesaplayabilirsin canım :) ben az önce 2 tane gofret yedim onları hesapladım 6.5 puan çıktı. One more pound sitesinde var hesap makinası :)
amaaaan benim kafam çok karıştı canım yaaa:)
evet biraz zor bi sistem aslında zor değil ama o liste önemli olan çikolata yiyebilmek çeldirici bilemedimzor bi sistem kabul ediyorum :) eski sistemin puanlarını bulmak zor oyüzden yeniisyle devam etmek istiyorum ben. o listenin puanları bu sitede yok sanırım.
ben şimdi hesapladım tüm gün yediklerimi 21.5 çıktı yanlış hesaplamadıysam . yine tutmadı ama olsun :)
çok deneyimli birgün olmuş canım senin için benim de birşey sayasım var ama ne sayacağımı bilemedim:)))Selamlar herkese
Son bir kaç gündür neler yaptığımla ilgili çok detaylı bilgi paylaşamadım. Ama şöyle özetleyebilirim. Cuma günü çok yorulduğum için spora gidemedim. Eh madem spor yok canım uzun zamandır ne istiyorsa onu yiyeyim dedim söylemesi ayıp yarım porsiyon çiğ köfte aldım. Ve salak gibi hepsini yedim Eh yediğin şey bulgur zaten, mideye girince bende üzerine (iki saat geçmiş olmasına rağmen) su içince bir an nefes alamıyorum sandım. Bekle bekle gitmiyor meret midemden. KArnım taş gibi oldu. Bende çok zeki biri olarak; bağırsaklarımı yumuşatsın diye ayran, süt, iki bardak doğadan marka elma kromlu çay ve mandalin! (en kötü seçim buydu) yedim
BAğırsaklarım çalışacağına hepsi daha beter oturdu mideme. Ertesi gün uyandığımda iyi gibiydim. Yani bir sorunum yoktu. O gün güzelce kahvaltı, akşam yemeği yendi. Ve gece yarısına az kala yaptığımın hesabını sorma zamanı geldi bedenimin O gün bugündür (3. gün bugün) hala tam anlamıyla düzelebilmiş değilim. Bugün bağırsaklarımın şiş olması nedeniyle sancıdan sporu az yaptım.
Sonuç olarak dersimi aldım
Bugünkü menüme gelince;
kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta (evde birşey kalmamış ekmek dahil)
ara: kahve+kahve+kahve (buda aldığım ikinci ders oldu. Sen misin mideyi boş bırakan, üstüne de kahve içen? Yok bi daha)
akşam: et döner, 3 kaşık pilav, biraz yoğurt, iki dilim pide ekmeği
Ben kalori hesaplamak ve günlük egzersiz+kalori durumunu takip etmek için kalorisepeti.com u kullanıyorum. Ücretsiz bir site. Markalarına kadar yediklerinizin kalorisini günlük cetvelinize ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca yaptığınız hareketleri de aldığınız kaloriden düşüyor.
Neyse çok uzun oldu
Herkese iyi akşamlar
aslında haklısınız ama her duyduğumuzdan bir çare bulcak gibi deneme yapıyoruz. siz ilk sayfadaki listeye bakılırsa güzel kilo vermişsiniz. ne kadar zamanda ve nasıl verdiğinizi paylaşabilirmisiniz.
kalorisepeti ücretli mi bu arada?
ücretsiz canım
tesadüf nerelerdesin diyet yapmıyon demiiii
burdayim canim burdayim kizi yatirana kadar giremiyorum vallahi motivasyonum kauboldu ama birakmadim...
ben çok motive oldum şu anda ama ne diyet bulabldm kendime ne egzersiz :)))