Aranızda kilo vermek isteyen varmı :)buyrun beraber zayıflayalım

kalorisepeti günlük almam gereken kaloriyi 59 diye hesapladı :/ gogodance diye dans videoları var cimcimecim youtube da ben onları yapmaya çalışıcam. en güzeli dans etmek diğerleri beni sıkıyor.

profil bilgilerinde yer alan bilgileri tam olarak doldurdunuz mu? Mesela benim boyum, yaşım ve kiloma göre günlük 1600 kalori hesaplıyor.

cimcime biz senle grubun yuz karasiyiz kabul edelim bende nw yapacagimi bulamadim vallahi..

evet çok vahim durumdayız :) sanırım kalori sayacağım ben bide leslie 2 mil şimdilik bak sen öyle deyince nasıl kendme geldim:)

Demeyin öyle canım Arada sırada kazaları hepimiz yapıyoruz. Bugün pasta yediysek yarın olmadı yarından sonra elma yeriz

500 gr gideceğine 200 gr gitsin ama motivasyon bozulmasın

kalorisepeti günlük almam gereken kaloriyi 59 diye hesapladı :/ gogodance diye dans videoları var cimcimecim youtube da ben onları yapmaya çalışıcam. en güzeli dans etmek diğerleri beni sıkıyor.
eğlenerek yapmak lazım sporu canım haklısın
Demeyin öyle canım Arada sırada kazaları hepimiz yapıyoruz. Bugün pasta yediysek yarın olmadı yarından sonra elma yeriz

500 gr gideceğine 200 gr gitsin ama motivasyon bozulmasın

hergün mü kaza olur
ama şimdi çok gaza geldim yarın başlıyorum inşallah

eğlenerek yapmak lazım sporu canım haklısın

hergün mü kaza olur
ama şimdi çok gaza geldim yarın başlıyorum inşallah

Eee seni yalnız bırakmak olmaz. Bende başlıyorum yarın seninle birlikte Öyle bugün çok yedim yazmaya utanıyorum gibi şeyler demek yok ama. Kahvaltıda 5bin kalori bile alsan tek tek yazacaksın ne yediğini olur mu? Tesadüf sende var mısın buna? Hatta günlük durum değerlendirmesi gibi bir yazı hazırlayabilirim ben akşamları

profil bilgilerinde yer alan bilgileri tam olarak doldurdunuz mu? Mesela benim boyum, yaşım ve kiloma göre günlük 1600 kalori hesaplıyor.
evet doldurdum programın kafası karıştı heralde :) tekrardan hesaplattım bilgileri değiştirmeden, düzeldi :)
yalnız yediklerimi hesaplatınca kalori çok yüksek çıktı 1589 kal. =( oysaki en az yediğim gündü bugün. 1500 küsür kalori alıyorsam kilo verememki ama veriyorum bu nasıl oluyor anlayamadım ...

canım eklediğin besinlerin gram ya da adet bilgileri var ki ayrıca yaptığın hareketleri de eklersen mesela yürüme gibi onu aldığın kaloriden düşüyor. Örneğin senin bazal metabolizma hızın 1500 kalori ise sen o gün 1200 kalori aldıysan (egzersizleri dahil edip) kalan 300 gramı vücut depolardan alacaktır.

evet zaten onlara dikkat ederek hesapladım. benim bazal metabolizma hızım 1450 çıkmıştı geçen gün spor salonunda ölçtürmüştüm. spor yapmıorum şuan evdeyim hareketsizim genelde, o yüzden dedim 1500 kaloriden fazla alıyosam kilo verememki diye. o sitedeki bilgileri insanlar giriyorlar belki bilgilerde yanlışlık vardır.

aaa süper fikir çok güzel olur canım o zaman yarın başlayalım

cimcime neye basliyoruz yarin ben kalori hesabi yapabilirim ancak ama diger hesap yontemi kafami karistirdi..tamam yilbasina kadar en az 3 kilo vermis olalim olurmu bende varim..

Benide aranıza alır mısınız acaba ? Biraz geç kaldım sanırım ama ..

eskiden gittiğim diyetisyenin bana verdiği listenin weight watchers puanını hesapladım 18.5-19.5 arası çıktı :) Tamda yemem gereken kadar :) isterseniz diyeti buarayada yazarım. kendine beslenme programı bulamayanlara da faydası dokunur :)

varim canim artik ezbere biliyorum sayilir kalorileri cok yaptim cunki..ne yediysem aksam tek tek yszacagim artik ne olursa..

evet canim cok iyi olur..

SABAH :

1 kibrit kutusu kadar (30 gr) beyaz peynir ya da 1 adet haşlanmış yumurta
2 dilim Tam buğday ekmeği (uno dilimi kadar)
Domates-salatalık
Şekersiz çay kahve
3-4 adet zeytin

ARA :

1 porsiyon meyve

ÖĞLE :

3 köfte büyüklüğünde (90 gr) Kırmızı et ya da tavuk ya da balık ya da kurubaklagil
1 kepçe çorba ya da 1-2 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık pilav ya da makarna, bulgur, kuskus...vs
Sınırsız yağsız salata

ARA :

1 tane ayran

ARA :

1/2 paket form bisküvi

AKŞAM :

8 kaşık sebze yemeği
2 kaşık pilav ya da makarna
1 kepçe çorba ya da 1.5 dilim tam buğday ekmeği
4 kaşık yoğurt
sınırsız salata

ARA :

2 porsiyon meyve

** Peynir, Yoğurt, Süt mutlaka yağsız kullanılacak.
** Yumurtayı haftada 2-3 gün yiyin.
** Öğünler arası 2 saat olacak.
** Ana ve ara öğünlerin yerlerini değiştirebilirsiniz.
** Öğlen et yediyseniz akşama et türevi tüketmediğinizden emin olun.
** Yemeklere zeytin yağı kullanın ve 2 yemek kaşığını geçirmemeye çalışın.
** Günde 2 litre su tüketin.

Hatırladığım kadarıyla 1250 kalorilik bri listeydi bu. Benim dışarıda geçirdiğim zamana göre ayarlandı. siz isterseniz öğle ve akşam yemeği arasında tek ara yemek kullanabilirsiniz. ben bisküvi yerine badem ceviz fln yiyordum daha faydalı diye. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…