- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
Afiyet olsun. Aslinda akşam yemegini ne kadar erken yersek o kadar iyi. Aralikli oruçta randiman almak icin baslangic 16saat aclik 8saat yeme araligi, randimanli olan18saat aclik 6 saat veya en etkili 20 saat aclik, 4 saat yeme penceresi ile bitirmek. Ben 20.saati yapmaya çalışıyorum ancak 4 saat icinde malesef acikmiyorum . Genelde 18/6 yapmis oluyorumAkşam yemeğini 6 ya çektik. 5 çok erken diye düşündük, böylece bir saat daha kendimize iyilik ettik
Ben evde esim ve cocuklarim evde surekli yemek hazırlıyorumBen 18/8 yapmak istiyorum aslında, ama aneyle çok zor
Yok yok moral bozmuyoruz böyle yeni diyete girince bedenimiz bi noooluyo kıtlıkta mıyım yoksa diye kendini kitliyor. Bence haftada kalici 400-500gr yağlardan gitse hepimiz icin cok iyi olur.Günaydınnn
Bir tartı güncellemesi de benden gelsin
75.1 olmuşum.
Bence çok az vermişim. Daha çok bekliyordum. Geçtiğimiz hafta malum düğünler, geç yemekler derken baya etkilendim. Yine de kaçamak yapmadım, en az -1 olur diyordum.
Olsun moral bozmak yok, değil mi
Bende reglideyim ilk gün biraz zorladi oruc saatlerimde gün icinde cikolata yemiştim. Naneli sakız cigne ustune su ic tavsiye ederimSelam, bir başka aralıklı oruç konusuna da yazmıştım size de sorayım. Regl dönemi iştah ve ödemi için ne yapıyorsunuz kızlar? Ben dün öğlen 4 koca dilim ekmek yedim deDoymuyorum ve göbeğim taş gibi. Bugün 3. günüm ama bu ay çok yoğun geçiyor. Aralıklı oruç biraz bozuldu maalesef
Aa ilginç bi tavsiye duymadım hiç denerimBende reglideyim ilk gün biraz zorladi oruc saatlerimde gün icinde cikolata yemiştim. Naneli sakız cigne ustune su ic tavsiye ederim
Bugün tartı günümüz her perşembeTünaydınbiz ana kız -1
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içildi
Kahve içildi
Kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak su içildi
10:00 da kahvaltı yapıldı
Kiraz sapı çayı tuvalete çok yardımcı oluyorAa ilginç bi tavsiye duymadım hiç denerimBaşka arkadaş da mısır püskülü ve kiraz sapı çayı önerdi bakalım :)