Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Günaydın, 24 saatlik oruç değilde, iki öğün besleniyorsun ya ilk öğünle ikinci öğün arası ara öğün yapmadan beklemeyi dene, bakalım tartı ne gösterecek o zaman?
Ben hiç ara yapmıyordum zaten bir kahvaltı, bir de 4-5 saat sonra yemek.
Eskiden de bazen vücudumu şaşırtmak için 24 saat yapıyordum.
Hatta bazı doktorlar üst üste 2 kez 24 saatlik oruç öneriyorlar
Eskiden 24 saat dayanırdım da şimdi çocukla dayanamıyorum zor oluyor.

Ama ne zaman düzenli vermeye başlayacağım yani gerçekten hevesim kırılıyor

Bir kaç gün önce tv de kimdi hatırlamıyorum doktor ya da diyetisyendi ama bundan eminim, yavaş yemenin önemli olduğunu söyledi ve bunu yapabilmek için; kaşığı çatalı elinizden bırakın, tekrar elinize alıp doldurana kadar miğdeniz dinlensin dedi..

O zaman iki öğün arasını uzat mesela sabah kahvaltını 10:00 da akşam yemeğini 18:00 da yemeyi dene, bakalım tartı yine fazla gösterecek mi?

Selam hanimlar bugün oglumun okuluna gitmem gerekiyordu ,saat 10bucuk gibi koştur koştur birseyelr yedim , eve gelince de yedim .

Selam kizlar iyi aksamlar aksam.uzeri misafirim vardi. Saat 5 bucuk gibi yemek yedim , hemen yemegin ustune cupkek ve meyve vs vs yedim bugünüm patladi resmen.

Tünaydın, sabah 2 bardak su, kakaolu tarçınlı kahve, kahvaltıdsn yarım saat önce 1 bardak su içildi, bol yeşillikli, yumurtalı, meyveli ve kuru yemişli kahvaltı yapıldı, birazdan sporda yapılacak

Saat tam 12 de kahvaltima basladim. Airfryer da cok az yag ile minik patates kizarttim. Yanina roka salatasi yaptim peynirli falan harika birsey oldu. 1 dilim de ekmek

Son yemegimi yedim ekmeksiz tavuk şiş.
Açlık mesaim başladı
Birkac saat sonra yürüyüş yapicam. Dün disarda bol bol gezdigim icin ekstra yürüyüş yapmamıştım. Belki Ebru Şallı videosu açıp pilates de yapabilirim.

İki bardak su içildi, şimdi de balkonda kahve keyfi

Eklentiler

• IMG_20230604_085553.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 46

Eklentiler

• IMG_20230604_121120.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 49
Kahvaltıdan yarım saat önce bi bardak su içildi
10:00 da kahvaltı yapıldı
Spor yapıldı (kahvaltıdan 1 saat sonra)
Kahvaltıdan 2 saat sonra 2 bardak su içip
Limonlu kahve içip yarım saat sonra pazara gidilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…