Ben hiç ara yapmıyordum zaten bir kahvaltı, bir de 4-5 saat sonra yemek.Günaydın, 24 saatlik oruç değilde, iki öğün besleniyorsun ya ilk öğünle ikinci öğün arası ara öğün yapmadan beklemeyi dene, bakalım tartı ne gösterecek o zaman?
O zaman iki öğün arasını uzat mesela sabah kahvaltını 10:00 da akşam yemeğini 18:00 da yemeyi dene, bakalım tartı yine fazla gösterecek mi?Ben hiç ara yapmıyordum zaten bir kahvaltı, bir de 4-5 saat sonra yemek.
Eskiden de bazen vücudumu şaşırtmak için 24 saat yapıyordum.
Hatta bazı doktorlar üst üste 2 kez 24 saatlik oruç öneriyorlar
Eskiden 24 saat dayanırdım da şimdi çocukla dayanamıyorum zor oluyor.
Evet böyle yapayım belki de sık yiyorum.O zaman iki öğün arasını uzat mesela sabah kahvaltını 10:00 da akşam yemeğini 18:00 da yemeyi dene, bakalım tartı yine fazla gösterecek mi?
Afiyet olsun ama yaramasın lütfenSelam hanimlar bugün oglumun okuluna gitmem gerekiyordu ,saat 10bucuk gibi koştur koştur birseyelr yedim , eve gelince de yedim .
Ooohhhh afiyet şifa olsunTünaydın, sabah 2 bardak su, kakaolu tarçınlı kahve, kahvaltıdsn yarım saat önce 1 bardak su içildi, bol yeşillikli, yumurtalı, meyveli ve kuru yemişli kahvaltı yapıldı, birazdan sporda yapılacak
İki bardak su içildi, şimdi de balkonda kahve keyfi
Günaydın kizlar ben de şimdi kendime ayri kahvalti hazirladim ve başlıyorum bol yesillikli salata ileGünaydın kızlar
Kahvaltımı ettim, kızımı uyuttum birazdan kahve keyfi yapacağım