- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
Olabilir, akşam bi aktar turu yapayım en iyisiKiraz sapı çayı tuvalete çok yardımcı oluyor
Belki o yüzden önermiştir bir an önce çikolatayı vücuttan atın diye
Yaaa ben de çanta örüyorum hatta Instagramda büyükçe bir sayfam varDuş almadım, yürüyüşe çıkmadım, kahvemi içip yarım saat sonra evi süpürdüm, balkondaki yıkanmış büyük ıslak koltuk örtülerini ters düz ettim, yürümüş kadar oldum aferin bana diyip oturdum örgümü örüyorum☺
Hosgeldin aramiza , hiç hız kesmeden devam. Listen hakkinda biraz bilgi verir misin bize de fikir olur belkiMerhaba hanımlar tatile çıktım yazamadim diyetisyen tatil listesi verdi ama 16-8 e devam
Bende prematüre bebeklere battaniye, yelek, şapka, patik, bebek örüyorumYaaa ben de çanta örüyorum hatta Instagramda büyükçe bir sayfam var
Ben 5 e çekeyim tekrar diye uğraştım ama aneyi kandıramadım, şu an akşam yemeğini yiyoruzyemegimi 4 bucukta yedim. Orucumu başlattım
TabikiHosgeldin aramiza , hiç hız kesmeden devam. Listen hakkinda biraz bilgi verir misin bize de fikir olur belki
Okudum cok teşekkür ederimUmarim okunur
Harikasin ellerine sağlıkBende prematüre bebeklere battaniye, yelek, şapka, patik, bebek örüyorum
Teşekkür ederim, sanadaHarikasin ellerine sağlıkkolay gelsin
Benim de niyetim cocuklari cikarmakti ama bugün çıkamadık. Ciksaydim yürümeyecektimBen her akşam kızımı parka götürüyorum, en ez 1.5-2 saat kadar geziyoruz, koşturuyoruz. Bunu da spor sayalım olur mu
Günaydın, 24 saatlik oruç değilde, iki öğün besleniyorsun ya ilk öğünle ikinci öğün arası ara öğün yapmadan beklemeyi dene, bakalım tartı ne gösterecek o zaman?Günaydın kızlar
Ya ben her gün tartışmaktan kafayı yedim
Bu sabah 75.3 çıktım. Düne göre 200 gram fazla.
Halbuki dün hiç kaçamak yapmadım, başka günlere oranla daha az da yedim.
Neden böyle oluyorrrr sinir oluyorummmm
Bu gün 24 saatlik oruç tutarım belki kahvaltı etmem.