Merhabalar eger bize katilmak isterseniz aramizda aktif aralikli oruc yapanı görmekten mutluluk duyariz . Hemen listeye ekleyebilirim.Aktif bi aralıklı oruç konusu görmek süper :) Ben de geçen pazartesi yani 22 mayısta 77.8 ile başladım. 1 hafta sonra yani dün 75.7 çıktım. Ama çok ödemim vardı o gitti muhtemelen. Ben merakımdan her gün tartılıyorum bugün 76.3 çıktım mesela, üstelik dün akşam yemeğimi 18.30 yememe rağmen (benim için erken bir saat)
3 litre su içmiştim, yeşil çay da içmiştim ama sanırım pms regl öncesi şişkinliği yaşadım. İştah artışımdan da belli bu :)
16-8 yapıyorum ama değişebiliyor. Akşam en 19 civarı kapanış öğlen 12.30 civarı açılış yapıyorum. Boyum 1.68.
Başarılar :)
Merhabalar eger bize katilmak isterseniz aramizda aktif aralikli oruc yapanı görmekten mutluluk duyariz . Hemen listeye ekleyebilirim.
Evet benim de reglim bugün söküldü, benim bir de regli öncesi 3-4gun başlayan şişkinlik oluyor bugun zirve yapmis durumda. Resmen 1-1.5 kilo fazla cikiyor ki göğüslerimden de durumu anlayabiliyorum. 1 beden büyüyor
Merhaba hoş geldiniz hemen listeye ekliyorum sizi . Günlük en az 1 kere ne yaptiniz ne ettiniz orucunjz hakkinda yazmanızı rica ediyorumMerhaba; ben de 17 Mayısta aralıklı oruca başladım. 66 kiloydum, şu an 64 kiloyum. Boyum 1.55
Sabah 10 kahvaltı başlangıç
Akşam 6 dan sonra yemek yok şeklinde devam edeceğim. Annemle birlikte yapıyoruz, ilaç içmesi gecikiyor diye saatleri değiştirme kararı aldık bugün. (12/8 yapıyorduk)
Annem; kilo 90 ile başladı (20 Mayıs) şu an 88 kilo, boyu 1.50
Bizi de gruba ekleyebilir misiniz?
Hic orucumu bozmadim hatta sıkı sıkıya tuttum saatleri daralttim ama tartida fazla cikiyorum 1.5 kiloGünden güne kedimizi daha iyi hissetmemiz peki
Perşembeye az kaldı bakalım tartı ne diyecek
Yeni gelen arkadaşlar, hoş geldiniz
Yaaa ne tatlısınız anne kız beraber emek veriyorsunuzHoşbuldum, hep birlikte nice nice eksili günlere
Kalkar kalkmaz 2 bardak su
Kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak su
Sabah 10:10 da kahvaltı (akşam 6:10 da bitirmiştik)
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin (anneme 3 yeşil, 4 siyah. Bana 7 yeşil.)
1 salatalık
1 sivri biber
Bir parça beyaz peynir (sadece anneme, bana yok)
Roka, maydanoz, dereotu, marul
6 tane çiğ fındık
2 kayısı (anneme)
Bir armut (bana, annem armut sert yiyemiyorum deyince, onun armut bana benim kayısı ona )
Kahvaltı bittikten sonra annemle birlikte 65 yaş üstü hareketleri
Kahvaltı bittikten 2 saat sonra 2 bardak su
Akşam yemeği (17:00 - 18:00 arası)
Bugünkü menümüz
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı enginar
Fırında tavuklu patetes
Ekmek, makarna, pilav, şeker, hamur işi, hazır paket yiyecekler, gazlı içecekler, hazır meyve suları tüketmiyoruz
İnsan hep eksi görmek istiyor yaaa, ama adet zamanı maalesef böyle oluyorHic orucumu bozmadim hatta sıkı sıkıya tuttum saatleri daralttim ama tartida fazla cikiyorum 1.5 kilo. Şu reglim işi bozdu gercekten. Bugün Dukan birası hazirlicam gün boyu içecem. Ama biliyorum reglim bitmeden o ödem inmicek. Yüzük bile parmagima oturmuş.Yarın o yüzden yüksek çıkabilirim
Hoşbuldum, hep birlikte nice nice eksili günlere
Kalkar kalkmaz 2 bardak su
Kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak su
Sabah 10:10 da kahvaltı (akşam 6:10 da bitirmiştik)
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin (anneme 3 yeşil, 4 siyah. Bana 7 yeşil.)
1 salatalık
1 sivri biber
Bir parça beyaz peynir (sadece anneme, bana yok)
Roka, maydanoz, dereotu, marul
6 tane çiğ fındık
2 kayısı (anneme)
Bir armut (bana, annem armut sert yiyemiyorum deyince, onun armut bana benim kayısı ona )
Kahvaltı bittikten sonra annemle birlikte 65 yaş üstü hareketleri
Kahvaltı bittikten 2 saat sonra 2 bardak su
Akşam yemeği (17:00 - 18:00 arası)
Bugünkü menümüz
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı enginar
Fırında tavuklu patetes
Ekmek, makarna, pilav, şeker, hamur işi, hazır paket yiyecekler, gazlı içecekler, hazır meyve suları tüketmiyoruz
Kizlar süpersinizzzz süper. Ben henüz kahvalti yapmadim. Kahveden sonra inanilmaz derecede istah gitti sanki yemek yemis gibiyim. Bi güzel evi topladim işlerimi hallettim. Saat 1e dogru kahvaltimi hazirlicam . Sanki açken daha dinç ve enerjiliyim. Yemek yiyince ağırlık çöküyor .Ben 10.30 gibi kahvaltımı yaptım.
Her sabah mutlaka 1 yumurta tüketmeye özen gösteriyorum. Yumurtadan sıkılınca avokadoya geçiyorum.
Bu gün eve usta gelecek, yemek yapamayacağım galiba. Ev amerikan mutfak olunca evde yabancı biri varken zor oluyor.
Eşime gün doğdu tabi hemen dışarıdan sipariş ederiz dedi
Bakalım ne yapacağız.
Soguk sıkım Keten tohumu yagini 1 kaşık icip üstüne 1-2bardak su cok iyi geliyor hatta bir de incir yesen üstüne müthiş oluyor. Yağı kaliteli bir yerden almak lazim. Ucuz üretimler ayni randımanı vermeyebilirKulis tiyatro lili88 kızlar peki bağırsakları çalıştırmak için bir öneriniz var mı
Kusura bakmayın söyleyeceğim, ben aralıklı oruç yaparken her gün tuvalete çıkamıyorum.
2-3 günü buluyor. Sizde durumlar nasıl?
Annemde de olmuştu, kahvaltıda mutlaka bol yeşillik, kayısı ya da armut, ceviz ya da fındık yedi.. Biz mutlaka kahvaltıda bunları bulun duruyoruz.. Artık kabızlık sorunu çekmiyoruz. Kesin çözüm diyemem, bi dene istersen..Kulis tiyatro lili88 kızlar peki bağırsakları çalıştırmak için bir öneriniz var mı
Kusura bakmayın söyleyeceğim, ben aralıklı oruç yaparken her gün tuvalete çıkamıyorum.
2-3 günü buluyor. Sizde durumlar nasıl?