Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Kacamak yapmayalim kizlar nolur ozellikle ilk haftalar ❤️ Ben aralıklı oruçta yeme araliginda canımın istediklerini yiyorum o yüzden gözüm kalmiyor. Aksam mesela pasta börek var ordan hakkimi gündüz yemek zamanima sakliyorum.
Yemek yeme araliginda mis gibi yiyorum. Eger hem aralikli oruc yapip hem de yemek yeme araliginda da diyet yaparsam nefsime hakim olamam zorlanirim 🖤💙🧡
Lilicigim bende yeme pencelereleri aralarında kaçamaklar dan bahsediyieum zaten oruca girdikten sonra yeme olmasın. Ben dün ttaliya çok ihtiyac duydum sekerpare yedim yani böyle olursa daha güzel yoksa benimde aklım kalıyor o zaman

lili88 lili88 ben de bu açıdan haftasonlarını hiç sevmiyorum. Eşim evde oluyor hep yemek soruyor. Zorlanıyorum 🤭
M meryemnur bak lili doğru diyor. Ben de canımın çok çektiği bir şeyi yemekte yiyorum. Sonra orucumu bozmuyorum.
Mesela dün öğlen yemek yedikten hemen sonra bir lokum yedim. Bunu ben kaçamak olarak saymıyorum 😁 çünkü oruç saatimi bozmadım, ayrıca çok da yemedim. Bu gün doğum günü var mesela, pastayı yemek saatime saklayacağım. Sen de öyle yapabilirsin.
Sorun olan orucu bozmak.

Lilicigim bende yeme pencelereleri aralarında kaçamaklar dan bahsediyieum zaten oruca girdikten sonra yeme olmasın. Ben dün ttaliya çok ihtiyac duydum sekerpare yedim yani böyle olursa daha güzel yoksa benimde aklım kalıyor o zaman
Harika , yeme araligimizda
lili88 lili88 ben de bu açıdan haftasonlarını hiç sevmiyorum. Eşim evde oluyor hep yemek soruyor. Zorlanıyorum 🤭
M meryemnur bak lili doğru diyor. Ben de canımın çok çektiği bir şeyi yemekte yiyorum. Sonra orucumu bozmuyorum.
Mesela dün öğlen yemek yedikten hemen sonra bir lokum yedim. Bunu ben kaçamak olarak saymıyorum 😁 çünkü oruç saatimi bozmadım, ayrıca çok da yemedim. Bu gün doğum günü var mesela, pastayı yemek saatime saklayacağım. Sen de öyle yapabilirsin.
Sorun olan orucu bozmak.
Aynen kizlar pasta mi yicez baklava mi yicez yemek yeme saatimizde yiyip konuyu kapatalim. Tamamen yasaklayinca bi yerde ben patlıyorum. Hatta misafirlikte hakkimi ayirin ben eve götüreyim diyorum inaninki. İsrar edince de bana iyilik etmiyosunjz haftalardir emegim boşa gidiyor diyorum. Bi ufak tabaga hakkimi paketletince karsi taraf da ya bak yaptim da yemedi diye üzülmüyor..
Bugun yemegi yine bes buçukta bitirdim.
Yine de aksam abur cubur yemedikce orucumun araligini haftasonu olduğundan birazcik esnetmis oldum 🙈 Misafirim gitti.
Yarın aralığı kısacagim. Reglim de gelecek sanirim tarihini de hatirlamiyorum hic kafam da deli sorular 😢😢

Şu spor izine de birbirinizi gazlasak ya. Evde yürüme bandi var ama asiri eriniyorum. Haftada belli günler mecburi mi yapsak bi kural koysak da düzene girsek.

Ben haftada 3 gün 40 dakika yürüyüş yapiyirum ama bunu kendime dert etmeden yapıyorum yoksa zorlarsam kendimi sinirim bozuluyor stres yapıyorum işe gitmeden 40 dakika önce cikiyorum yürüyerek gidiyorum

Şu spor izine de birbirinizi gazlasak ya. Evde yürüme bandi var ama asiri eriniyorum. Haftada belli günler mecburi mi yapsak bi kural koysak da düzene girsek.
Ben her gün yürüyorum. Ya bebekle ya da yalnız illa çıkıyorum. 50 dakika kesin oluyor. Bazen çocuk uyuyunca leslie mi yapsam da diyorum?
Hiç Leslie denedin mi? O da güzel oluyor ☺️

Ben her gün yürüyorum. Ya bebekle ya da yalnız illa çıkıyorum. 50 dakika kesin oluyor. Bazen çocuk uyuyunca leslie mi yapsam da diyorum?
Hiç Leslie denedin mi? O da güzel oluyor ☺️
Tamamdir ben de haftada 3 güne karar veriyorum, en azından içim rahat etsin. 💕

Ay haftasonu olunca birde seçim olunca hic birimizden ses çıkmamış 🙈🤭😂
Benim oruc bugün bozuldu en son 6bucukta yedim ama en azindan o saatten sonra yemedim birşey. Birazdan karahindiba kahvesi icerim. Sabah da limonlu sirkeli suyla yeni haftaya başlarım 🥰

Ay haftasonu olunca birde seçim olunca hic birimizden ses çıkmamış 🙈🤭😂
Benim oruc bugün bozuldu en son 6bucukta yedim ama en azindan o saatten sonra yemedim birşey. Birazdan karahindiba kahvesi icerim. Sabah da limonlu sirkeli suyla yeni haftaya başlarım 🥰
Evet yahu bende yeni aldım telefonu elime bende bugün jelibon yedim ama yeme penceresi içinde iyi hissediyorum sadece akşam yemeginde bir meze yedim ve sarmsakliydi sistim ve uyku bastırdı umarım yarında çok ödemli uyanmam

Gunaydiiinnnn. Saat 11.00 . Bir büyük bardak sicak limonlu sirkeli su. Bu sefer bal eklemedim. Kahvaltiyi 12 gibi yapmayi düşünüyorum. Yemegi de 4gibi yiyip orucuma baslicam. Reglim bı türlü sökülmedi sabah tartida 1kilo fazla ciktim 🙈🙈

Eklentiler

• IMG_20230529_105700.jpg
    IMG_20230529_105700.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 52
Günaydııııın ☀️ ben dün yine düğüne katıldım. Tüm gün açtım ama yemeği saat 10da servis ettiler ya çok geç yedim 🙄
Bu sabah kahvaltı etmedim. Tek öğün yapacağım. Saat 3 gibi yerim.
Anca öyle toparlarım. Perşembeye kadar da tartılmak yok.
Tam oruca başladığım hafta üst üste 2 düğün olması beni mahvetti 😅

Günaydııııın ☀️ ben dün yine düğüne katıldım. Tüm gün açtım ama yemeği saat 10da servis ettiler ya çok geç yedim 🙄
Bu sabah kahvaltı etmedim. Tek öğün yapacağım. Saat 3 gibi yerim.
Anca öyle toparlarım. Perşembeye kadar da tartılmak yok.
Tam oruca başladığım hafta üst üste 2 düğün olması beni mahvetti 😅
Zaten hep öyle olur benim de 2 sefer misafirim geldi yatili 🙈 simdi cocuklarla sitenin parkina indim ve halen kahvalti yapmadim ne kadar gec yaparsam o kadar iyi benim icin.

Saat 13.06 kahvaltima başlıyorum 💕 cocuklarla parkta hem yürüyüş yaptim cok az hem de oynadim.

Saat 17.00 yemegim bitti orucum başlasın bakalim 🥰 bugun 4 saat yeme aralığı yapmis oldum aslinda acikmamistim ama mecbur yiyip bitirdim .
M meryemnur sen nerdesin hic yazmadın ? 💕

Merhaba ben birkaç yüz gram vermiş görünüyorum öğlen saatlerinde kahvaltı yaptım ama akşam yemegim 8 i buldu yemek yapmamıştım evden çıkmadan akşam gelince yaptım mecbur. O yüzden yapamadım

Günaydın kızlar 💗
Kaç gün sonra ilk defa düzgün kahvaltı ediyorum.
Umarım bu hafta programımı bozacak etkinlikler olmaz 🙈

Günaydın kızlar 💗
Kaç gün sonra ilk defa düzgün kahvaltı ediyorum.
Umarım bu hafta programımı bozacak etkinlikler olmaz 🙈
Afiyet olsun ❣️
Ben de şimdi 11:10 kahvaltima başlıyorum. Niyetim 12 yi gecirmekti ancak agrikesici ictim mecbur birseyler yemem gerekiyor.

Aktif bi aralıklı oruç konusu görmek süper :) Ben de geçen pazartesi yani 22 mayısta 77.8 ile başladım. 1 hafta sonra yani dün 75.7 çıktım. Ama çok ödemim vardı o gitti muhtemelen. Ben merakımdan her gün tartılıyorum bugün 76.3 çıktım mesela, üstelik dün akşam yemeğimi 18.30 yememe rağmen (benim için erken bir saat)
3 litre su içmiştim, yeşil çay da içmiştim ama sanırım pms regl öncesi şişkinliği yaşadım. İştah artışımdan da belli bu :)

16-8 yapıyorum ama değişebiliyor. Akşam en 19 civarı kapanış öğlen 12.30 civarı açılış yapıyorum. Boyum 1.68.

Başarılar :)

X