Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

Bugün kahvaltıyı erkene alınca aç karnına kahve, tarçın, kakao karışımımı anca yeni içebildim. Yarın sabah araya sıkıştırmaya çalışıcam, bugün olmadı 🫣

Dukan icecegimi hazirladim . 1 litre aksama kadar bitirecegim. Yemek saatim geldi ama hic ac degilim ne yapsam bilmiyorum zorla da yemek istemiyorum. Belki saat 6 gibi biraz yiyip günü kapatirim

Eklentiler

• IMG_20230531_160012.jpg
    IMG_20230531_160012.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 35
4.5 -5 km hız bandinda tempolu 30dk yürüdüm simdi hazirladigim detox çayımı icicem. Aman Allahım nasil ter attim su gibi oldu. Parkta yürüsem bu hizda yürüyemem diye düşünüyorum.

Eklentiler

• IMG_20230531_163442.jpg
    IMG_20230531_163442.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 35
Yemegim bugun bu saate kaldi hic acikmadim o yüzden 1 kase domates corbasi içtim bol kaşarlı 1.5 dilim ekmekle . Gece boyu hazirladigim detoks suyumu icicem. Dolapta soguttum .

Akşam yemeğini 6 ya çektik. 5 çok erken diye düşündük, böylece bir saat daha kendimize iyilik ettik 😉😍
Afiyet olsun. Aslinda akşam yemegini ne kadar erken yersek o kadar iyi. Aralikli oruçta randiman almak icin baslangic 16saat aclik 8saat yeme araligi, randimanli olan18saat aclik 6 saat veya en etkili 20 saat aclik, 4 saat yeme penceresi ile bitirmek. Ben 20.saati yapmaya çalışıyorum ancak 4 saat icinde malesef acikmiyorum . Genelde 18/6 yapmis oluyorum

Günaydın 🌼 gece biraz tansiyonum şekil degistirdi o yuzden bol tuzlu ayran ictim gece 1 de. Sanırım dün hazirladigim icecek yuzunden oldu.
Sabah da tartildim tartilmaz olaydim . 75 kg çıktım çünkü uzun ve zor gecen reglim oluyor ve eskiden de biliyorim en az 1.5 kilo fazla cikiyorum. Çünkü diyetimi hic birakmadim . Neyse ben yine de listeye kilomu eklicem. Bakalim haftaya farketmis olacak mi.

Günaydınnn ☀️
Bir tartı güncellemesi de benden gelsin 🤗
75.1 olmuşum.
Bence çok az vermişim. Daha çok bekliyordum. Geçtiğimiz hafta malum düğünler, geç yemekler derken baya etkilendim. Yine de kaçamak yapmadım, en az -1 olur diyordum.
Olsun moral bozmak yok, değil mi 🤭

Selam, bir başka aralıklı oruç konusuna da yazmıştım size de sorayım. Regl dönemi iştah ve ödemi için ne yapıyorsunuz kızlar? Ben dün öğlen 4 koca dilim ekmek yedim de :KK70: Doymuyorum ve göbeğim taş gibi. Bugün 3. günüm ama bu ay çok yoğun geçiyor. Aralıklı oruç biraz bozuldu maalesef o_O

Günaydınnn ☀️
Bir tartı güncellemesi de benden gelsin 🤗
75.1 olmuşum.
Bence çok az vermişim. Daha çok bekliyordum. Geçtiğimiz hafta malum düğünler, geç yemekler derken baya etkilendim. Yine de kaçamak yapmadım, en az -1 olur diyordum.
Olsun moral bozmak yok, değil mi 🤭
Yok yok moral bozmuyoruz böyle yeni diyete girince bedenimiz bi noooluyo kıtlıkta mıyım yoksa diye kendini kitliyor. Bence haftada kalici 400-500gr yağlardan gitse hepimiz icin cok iyi olur. ❣️

Selam, bir başka aralıklı oruç konusuna da yazmıştım size de sorayım. Regl dönemi iştah ve ödemi için ne yapıyorsunuz kızlar? Ben dün öğlen 4 koca dilim ekmek yedim de :KK70: Doymuyorum ve göbeğim taş gibi. Bugün 3. günüm ama bu ay çok yoğun geçiyor. Aralıklı oruç biraz bozuldu maalesef o_O
Bende reglideyim ilk gün biraz zorladi oruc saatlerimde gün icinde cikolata yemiştim. Naneli sakız cigne ustune su ic tavsiye ederim 😂🤦🏻‍♀️

Tünaydın 😊 biz ana kız -1

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içildi
Kahve içildi
Kahvaltıdan yarım saat önce bir bardak su içildi
10:00 da kahvaltı yapıldı 😉

Saat 11:30 kahvaltimi yapıyorum. Nedense karnım bugün cok acikti başım da cok agriyordu geceden beri halsizdim daha fazla süreyi erteleyemedim. Bugun yine 30dk tempolu yürüyüş yapacagim. Bu kilolari almasi cok kolay da vermesi neden zor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

X