GünaydınSaat 11:35 kahvaltima başlıyorum. Son yemegimi 4 - 4:30gibi bitirmeyi planlıyorum
HoşgeldinGünaydınben de birkaç gündür aralıklı oruç yapıyorum.
30 yaşındayım, 10 aylık bebeğim var.
Aralıklı oruç sayesinde hamile kaldım diyebilirim. 62 ile hamile kalıp 82 ile doğuma gittim.
Bu sabah tartıldım ve 75.800
Hedefim kızımın doğum gününe kadar 70in altına düşmek.
Önümde 2 ay kadar bir süre var.
Ben de size katılsam olur mu
TamamdırHoşgeldintabiki katilabilirsiniz . Hem böylece daha motive oluruz ben ilk listeye hemen kilonuzu yazıyorum.
Tamamdır
Sabah 10da kahvaltı ettim.
11de kahve içtim (tabi ki sade)
Saat 4 civarı da son öğünümü yiyeceğim.
Boyum 1.70, hayır emzirmiyorum
Günaydın tabi ilk zamanlar ödem gidiyor ama benim için ödem de çok önemli o gitmeden kilo vermeye geçmiyoruzGünaydınbu sabah 75.400 gördüm Tabi ödem olduğuma eminim, zaten baştan hep böyle hızlı gidiyor
Bu akşam düğüne gideceğiz (yemekli).
O yüzden kahvaltı etmemeyi düşünüyorum. Saat 2 gibi bir şeyler yerim. Düğün ise 8 gibi.
Of boşuna programın bozulacak
Ne yapsam hiç bilmiyorum
Bu suyun faydası oluyor mu sence?Güne limonlu sirkeli balli sicak su ile başlıyorumkahvaltıyı 12ye kadar elimden geldigince beklicem..
Ödem atmaya faydasi var ben cok seviyorum yillar once de zayiflarken her sabah içmiştim. Cok kisa sürede eski halime dönmüştüm.Bu suyun faydası oluyor mu sence?
Nasıl sirke kullanıyorsun, balın ve sirkenin ölçüsü ne
Afiyet olsun yemek menülerinizi çok kisiyorsunuz sonra acikmiyor musunuz11:45 kahvaltima başlıyorum daha fazla dayanamiciğiiimmmmmbugün disarida islerim var son yemek yeme saatim azicik uzayabilir 5 , 5bucuk civarlarina. Hadi bana afiyet olsun