Aralıklı oruç ile hedef 6 kg vermek

1 haftada -1 kilo. (Wc ye cikamadimgim halde )
Ödem oldugunu düşünmüyorum çünkü zaten buraya yazmadan önce 75.5 geliyordum ve bi 10gun kadar ufak ufak dikkat etmeye baslamistim..
Hedefim haftaya bu küsüratlarin da gitmesi inşallah.
Aslinda dün tartı günümdü ama hem cok hastaydim hem de oglene misafirim vardı koştur koştur evi topladim. Ve dün daha günlerden salı zannediyordum.

Eklentiler

• IMG_20230525_102408.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Kahvaltıdan önce 1 cay kaşığı bal, 1 tatli kasigi dogal elma sirkesi, 10damla limon ve ılıktan daha sıcak su hazirladim içiyorum. Kahvaltimi geciktirebildigim kadar geciktirecegim.
İlk dogumdan sonra kilo verirken her sabah kesintisiz bu suyu ictim cok faydasını görmüştüm. Bugun tekrar başlıyorum..

Eklentiler

• IMG_20230525_102820.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 60
Saat 11:35 kahvaltima başlıyorum. Son yemegimi 4 - 4:30gibi bitirmeyi planlıyorum

Saat 11:35 kahvaltima başlıyorum. Son yemegimi 4 - 4:30gibi bitirmeyi planlıyorum
Günaydın ben de birkaç gündür aralıklı oruç yapıyorum.
30 yaşındayım, 10 aylık bebeğim var.
Aralıklı oruç sayesinde hamile kaldım diyebilirim. 62 ile hamile kalıp 82 ile doğuma gittim.
Bu sabah tartıldım ve 75.800
Hedefim kızımın doğum gününe kadar 70in altına düşmek.
Önümde 2 ay kadar bir süre var.
Ben de size katılsam olur mu

Hoşgeldin tabiki katilabilirsiniz . Hem böylece daha motive oluruz ben ilk listeye hemen kilonuzu yazıyorum.

Hoşgeldin tabiki katilabilirsiniz . Hem böylece daha motive oluruz ben ilk listeye hemen kilonuzu yazıyorum.
Tamamdır
Sabah 10da kahvaltı ettim.
11de kahve içtim (tabi ki sade )
Saat 4 civarı da son öğünümü yiyeceğim.

Saat 4:15te yemegimi bitirdim 4:30gibi de 5 tane taze kayisi yedim ve yemek yeme faslını burada noktaladim böylelikle aralikli orucumda yeme pencerem daha da daralmis oldu. 18/6 oruç yapmacaktim yavas yavas 19/5 ve 20/4 e cekmeye çabalıyorum.
Bugün 19/5yaptim. Daha etkili oluyor bu sekilde ..
Birazdan karahindiba kahvemi içerim (şekersiz)

Gece kahvem bünyem açlığa alıştı şükür. İlk 3 gün zorlasa da sonra alisiyor bünye. Birde tabi kafada bitirmek lazim.

Eklentiler

• IMG_20230525_211351.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın bu sabah 75.400 gördüm Tabi ödem olduğuma eminim, zaten baştan hep böyle hızlı gidiyor
Bu akşam düğüne gideceğiz (yemekli).
O yüzden kahvaltı etmemeyi düşünüyorum. Saat 2 gibi bir şeyler yerim. Düğün ise 8 gibi.
Of boşuna programın bozulacak
Ne yapsam hiç bilmiyorum

Bu arada baktım, ikimiz de perşembe günü tartılmışız.
Benim de her güncellememi perşembe günleri yazarsın
Çok doğru bir gün Haftasonu kaçamak yapılsa bile o güne kadar toparlarız kendimizi

Günaydın tabi ilk zamanlar ödem gidiyor ama benim için ödem de çok önemli o gitmeden kilo vermeye geçmiyoruz benim de reglim gelecek sanirim ellerim ve şişti. Hep ödem
Bugün biraz gec yiyip, ertesi gün de ac kalma suresini uzatinca telefi edersin bence geçen hafta sonu da ben de davete gitmistim 1 kerelik bozdum ama ertesi gün telafi ettim.

Güne limonlu sirkeli balli sicak su ile başlıyorum kahvaltıyı 12ye kadar elimden geldigince beklicem..

Eklentiler

• IMG_20230526_104555.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu suyun faydası oluyor mu sence?
Nasıl sirke kullanıyorsun, balın ve sirkenin ölçüsü ne
Ödem atmaya faydasi var ben cok seviyorum yillar once de zayiflarken her sabah içmiştim. Cok kisa sürede eski halime dönmüştüm.
1 su bardagi kaynar olmayan sicak su, icine 1 tatlı kaşığı dogal elma sirkesi 10 damla kadar limon, 1 çay kaşığı bal

11:45 kahvaltima başlıyorum daha fazla dayanamiciğiiimmmmm bugün disarida islerim var son yemek yeme saatim azicik uzayabilir 5 , 5bucuk civarlarina. Hadi bana afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…