- 16 Şubat 2012
- 6.371
- 10.498
SüperHerkese merhaba,
Dün hiç yazamadım, o kadar yoğundum ki.. dün yine oruç tuttum ve çok rahattım şüküröğle saatlerinde bebeğimle yürüyüşe çıktım, 40 dk yürümüşümdür. Bebek arabası ile olduğu için bi tık yavaş oldu tabi akşama çorba balık ve bol salata yedim. Bugünlerde yeğenim geldi, ona ikram hazırlarken bir iki çatal alıyorum maalesef. Sonra üzülüyorum filan ama en azından koyverip gitmiyorum elimden geldiğince dikkat ediyorum. Bakalım pazartesi nasıl çıkacak tartı merak ediyorum
Kızlar az önce gelinimiz arad.Abla oğlanin doğumgünü yarın sizin evde kutlayalım pastayı biz alacağiz dedi kaçta gelirsiniz dedim akşam 5-6 gibi dedi .Sanırım akşam yemeğine gelecekler Doğumgunu dediği için özel birseyler hazırlamam gerekirmi sizce.Kendi oğlumun doğum gününde yemeğe 15 kişi almıştım peşinede iki pasta kesmiştik meyve tabağı vardı birde yine aynısı olsun diye düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız
Teşekkür ederimMutlu yılları olsun öncelikleyemek de olur çay saati gibi de olur. Fırında köfte patates, bezelyeli pilav gibi bir şey yapabilirsiniz. Bol salata yaparsınız. Çocuklar yoğurt çorbasını sever, bi de yoğurt çorbası, belki bir tepsi peynirli börek oldu bitti
Çay menüsü yapacaksanız da patates salatası, havuç tarator, mercimek köfte, börek gibi çeşit olabilir. Aklıma ilk gelenleri yazdım, size kolay gelsin
Bence ekstraya hiç gerek yok.Teşekkür ederimAkşam yemeği saatimize denk geldiği için( hep 6 da yeriz) yemek yaparım peşine pasta kuruyemiş meyve olurda ekstradan birşey gerekirmi onu bilemedim
Emeklerini zayi etme...Yarın benim için yine bir imtihan olacakyaş pasta gelecek insallah yemeden durabilirim.eve pasta tatlı sokmasamda o gelip beni buluyor eşimede dedim doğumgünümde pasta almayacaksin tamammi dedim her sene alırdı bu sene istemiyorum onun yerine kebapciya götürsün daha iyi
Teşekkür ederimBence ekstraya hiç gerek yok.
Mis gibi ev yemekleri, daha ne olsun...
Yeğenin doğum günü kutlu olsun, nice güzel yaşlara ersin.
Öyle değilmi bir aydır yapmadığım kalmadı aç bile kaldımEmeklerini zayi etme...
Yani...Öyle değilmi bir aydır yapmadığım kalmadı aç bile kaldım
Ben pasta yemeyi hiç ama hiç canım istemiyor bir gram özlemisligim yok inan ama bende ayıp olmasın düşüncesi hep oluyor maalesef .yigenimin doğumgününunde pastasından yememiş olacağım çaktırmadan pasta koydukları tabağı mutfağa götürsem çay koymaya gittim yanında da pastayi yemiş gibi yapsam bunlar geçiyor aklımdan .pasta olayı bana keyiften ziyade eziyetYani...
Hem sen bir pastaya yenilecek kadın mısın? Anlık hazların insanı hiç değilsin. Senin bir yıl sonrası için muhteşem bir hedefin var. Zaferini hep birlikte kutlayacağız, unuttun mu?
Onu yediğinde bedenine vereceği tahribatı düşün.Sonra hissedecegin derin pişmanlık...
Hangisi?
Oldu bittiye getirir yemiş gibi yaparsın sen de.Ben pasta yemeyi hiç ama hiç canım istemiyor bir gram özlemisligim yok inan ama bende ayıp olmasın düşüncesi hep oluyor maalesef .yigenimin doğumgününunde pastasından yememiş olacağım çaktırmadan pasta koydukları tabağı mutfağa götürsem çay koymaya gittim yanında da pastayi yemiş gibi yapsam bunlar geçiyor aklımdan .pasta olayı bana keyiften ziyade eziyet