- 25 Ekim 2018
- 3.514
- 6.211
Afiyetler olsun ,harikasınız hemşerim ,Ben su içemiyorum çok maalesefİkinci öğünde az pirinçli, bol kıymalı biber dolması ve minik bir kase yoğurt yedim.
Yağmur şiddetini azalttığı anda ama az, ama çok yürüyüşümü yapacağım.
Olmadı balkonda eliptik yaparım.
Gün içerisinde içilen su miktarı her zaman önemli, lakin kilo verme sürecinde daha önemli.
Kilo verme sürecinde suyu günde 3 lt içmeyi alışkanlık edinmiştim. Oturarak ve yudum yudum.
Şimdilerde ise 2.5 lt civarında oluyor...Yine oturarak, yine yudum yudum.
Su hayattır.
Teşekkür ederim.Afiyetler olsun ,harikasınız hemşerim ,Ben su içemiyorum çok maalesefGünde 1 litre olursa seviniyorum.Çünkü midem ağrıyor fazla su içersem oldum olası.Yani susamadan içersem ağrıyor.Yazin o çok sıcaklarda içiyorum ve böyle bir sorun yaşamıyorum.Cok üzerine çalıştım daha önce ama sonuç hep aynı oldu.Eşim de benimle dikkat etmeye başladı. Sirayet ediyor beslenme tarzı demekki aynı ev içinde.Esim 3 lt içebiliyor, çok seviyor su içmeyi.O yönden şanslı
Faydalı oluyorsa ne mutlu bana...Vakit buldukça konuya bakıyorum çok faydalı paylaşımınız. Bende 2 öğün yemeğe geçtim daha iyi oldu benim için. Arada akşam 10 gram kadar bitter çikolata yiyorum çayın yanında. Beni asıl zorlayan kolajeni suyla karıştırıp içmek. Tadını hiç beğenmedim siz nasıl tuketiyorsunuz kolajeni. Değişik yollariniz varsa öğrenmek isterim. Yaklaşık 2 kilo verdim. 4 kilo daha verip 48 kiloya inmek istegindeyim.Hedefim için hazirana kadar süre verdim kendime inşallah başarılı olurum.
Merhaba Cantorun bende başlamak istiyorum.Dün aç karnına tahlil verdim glikoz 128 çıkmış.6 sene öncede şeker 125 olmuştu .20 kilo verince normal sınırlara dönmüştü.Karatay diyetiyle 20 kilo vermiştim ve 6 sene boyunca korumuştum.Hayırlı cumalar dilerim.
Günün ilk öğünü.
Akşam için karnıyarık var, oğlumla gelinim geliriz derlerse etli kuru fasulye pisirecegim.
Sporu yeniden hayatıma sokma çabasının 3. haftasını devirmek üzereyim. Çok şükür başarılı oldum. Bugüne dek firesiz devam ettim.
Önümüzdeki pazartesiden itibaren de ara ara yaptığım şekersiz 21 güne baslayacagim.
Beslenme programımdan rafine şekeri ve bilumum basit ve kompleks karbonhidratları çıkaralı çok oldu. ( rutinlerimde yok, çok özel durumlarda özellikle etle birlikte pisenleri yiyorum)
Peki daha neyi çıkaracağım?
Hani sabahları yediğim bir kuru incir var ya veya arada yediğim donmuş vişne, ilk öğünde yediğim bir porsiyon herhangi bir meyve, işte onları! Yani fruktozu, yani meyve şekerini...
Benimle birlikte yapmak isteyenler buyursun.
Tabi ki herkesin hedefi farklı olabilir.
Ben rafine şekeri yemeyecegim.
Ben rafine şekerle birlikte hamur işlerini keseceğim.
Ben bunları keseceğim ama, bulgur vs affetmem yerim. Vsvsvs.
Artık hedefiniz neyse o...
İlla pazartesici değilim. Kilo verme sürecine bir cumartesi akşamı başlamıştım.
Pazar günü toruncemin isteği üzerine içini kendimizin hazirlayacagi cantik yaptıracağız. O gün tek öğün yapıp, bir veya iki tane yeşilliklerle birlikte yerim.
Şekersiz 21 gün yapmak isteyenler olursa, pazartesi yemek foto, liste veya herhangi bir şekilde paylaşım yaparsa hep birlikte mutlu oluruz...