- 17 Ekim 2021
- 11.327
- 37.580
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun. Tatil bitti dimi?21.5 saatlik açlıktan sonraki ilk öğünüm...
Günaydın, ne soracaktim sana.et yemiyor.musun bu diyet yonteminde? Ya da ben mi denk gelmedim. Gerci benim yontemimde et var da yiyemedim dahaGünaydın kızlar.
Misafirlikte düzeni korumak mümkün olmuyor. Önümüze ne gelirse onu yemek durumundayız. Şunu bir kez daha gördüm ki, if+low carb beslenme benim için en uygun beslenme modeli. Şu an için az da yiyor olsam, atıştırmalar ve kötü karbonhidratlar midemde şişlik, gaz, kabızlık ve uyuşukluk yaptı.
Yiyorum canım...Günaydın, ne soracaktim sana.et yemiyor.musun bu diyet yonteminde? Ya da ben mi denk gelmedim. Gerci benim yontemimde et var da yiyemedim daha
Tatil bitti, orda kendi düzenimi devam ettirebilmistim. Şimdi de Ankara'da yegenimdeyim. Evin mutfağında ne piserse onu yiyoruz. Sıkıntı yok. Yarın akşam, en geç salı sabahı rutinime devam...Afiyet olsun. Tatil bitti dimi?
Canının deli gibi hamur isi veya tatli istedigi oldu mu hic,kilolari verdikten sonra? (Ekmekten bahsetme,sevmiyorum zaten,sorunum yok )Telafi süreci başlasın. a
Yarın ve nasipse cuma günü tek öğün yapacağım. Diğer günler de İkinci öğünlerimi salata veya cacık veya yoğurtla geçiştirmeyi düşünüyorum. Bol bol da su ve yeşil çay. Elbette ki sporlara devam.
Karbonhidrat yemeyi bırakınca, zamanla o istek bitiyor. Aynı şekil de şeker de... Zaten şeker=karbonhidrat=bağımlılık. Bağımlılıktan kurtulmanın tek yolu da ondan tamamen vazgeçmek...Canının deli gibi hamur isi veya tatli istedigi oldu mu hic,kilolari verdikten sonra? (Ekmekten bahsetme,sevmiyorum zaten,sorunum yok )
Kim pes edecekmiş bakalım?Maşallah çok iyi gittiniz . Pes edeceklere duyurulur