- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.921
1 yıllık evliyim cnm istediğini sorablirsin ben alıştım konuşmak üzmüyo beni de ara ara farklı oluyorum işte özlüyorum onu ondan herhalde 8. ayda düşük yaşadım cnm sata göre 8 hafta dr göre 6 haftalık Rabbim neylerse güzel eyler diye teselli oldum bende hayırlara vesile olsun sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize...
hoşgeldin canım batlarımız aynı bakalım ne olacak çalışmalara devam
afiyet olsun bal şeker olsun
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
MERHABA BAYANLAR..benim gibi aralık veya ocak ayında hamilelik müjdesi bekleyenleri topiğe bekliyorum..hayırlı haberlerimizi beklerken sohbet muhabbet edip stres atalım
HEPİNİZ HOŞGELDİNİİİİZ
İŞTE MÜJDELİ HABER TARİHLERİMİZ...
1)HAYRULLEYL....27 ARALIK
2)SELENCELK.......28 ARALIK
3)GAMYONCU....31 ARALIK
4)LUSNİCA.....1 OCAK
5)CİPCİLEK......1 OCAK
6)VİSAL61.......1 OCAK
7)GULDENİZERDOGAN....1 OCAK
8)ANTİDEPRESİF...3 OCAK
9)FLYREY......3 OCAK
10)ROSEİS.......3 OCAK
11)MEHTAP61.....3 OCAK
12)İLA46.....3 OCAK
13)İRADA.....3 OCAK
14)EBRUEEE.....3-4 OCAK
15)PEMBEFİL06.....6 OCAK
16)SEVO24........6 OCAK
17)D_YESİLCİK......7 OCAK
18)SEVO54..........7 OCAK
19)ZİZAG.......9 OCAK
20)MELEKLERİM35...9 OCAK
21)LİVPE.............9 OCAK
22)CEYLANCRK.....9 OCAK
23)GURBETKİZ....10-11 OCAK
24)REHAL..........10 OCAK
25)SUDEMERVE.....12 OCAK
26)İREMNEVA......12 OCAK
27)ATAMAN.....13 OCAK
28)AYVARECELİ.....14 OCAK
29)MİHRİMAH87......16 OCAK
30)LANVİN........19 OCAK
31)UMUT81......21 OCAK
VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....
1)UGOZA......???
bnde 1yıllık evliyken çok duydum, konustum ama o zamanda biraz daha cahildim..
bu kadar ince düsünemiyordum..ve konusulanlar daha yeni olduğum için evlilikte, üzmüyordu beni..
ama yılların beni böyle eskiteceğini bilmiyordum ..ben bu hallerimi yaşadıkça, yaşlandığımı hissettim..
yine sükür ki hamile kalabilmişsin..yine Rabbim den dilerim ki olur da kucağınada alırsın..
iimişşşşş bacımmmmmmmmmmmmmmm bi yamuk duru olursa kapndayımmmmmm napalım hacı die
bende bi ara ahmet ümit okumaya merak salmıştımm
teşekkürederim bebeğimmmmm afiyette oldu bal da şeker de hatta lööppp löööpppp et olduuuu valla bu sabah pantalonumun içinde rahat olmadığımı hissettim valla bebiş stresi ile ye iç yat çatlıycam ben çok kilo aldımkırmızıları görim ilk iş dr sonrada sıkı bi rejim bebiş düşünmek yok
bende cnm yaza kadar ara vericm
alırız paçasını aşağı ayıp ediyonben netten alışverişi çok yapıyorum uygun geliyo bana ama saklamayı iyi beceririm aldıklarımı, eşimde çok alışveriş yapar ama pahalı cinsinden ben kızıyorum diye oda saklıyo bi önce ama ben yakalıyorum hemen bir ara ikimizde aynı yere koymuşuz aldıklarımızı ama o beni değil, ben onu yakalamıştım yine
ahme ümit mi türkiyenin tek polisiye yazarı zaten kitabımıda imzalatmıştım
bende cnm yaza kadar ara vericm
ara vermekte neymiş ya , sanki istediğin an hemen geliyo bebiş, yanarım yanarım korunduğum 7 aya yanarım :106::106:
arkadaşlar benim masam fena hade yoğunlaştı sayfa açık ama bir iki saat yazamayabilrim haberiniz olsun azcık toparlanayım yine dalarım muhabbeteeee
teşekkürederim bebeğimmmmm afiyette oldu bal da şeker de hatta lööppp löööpppp et olduuuu valla bu sabah pantalonumun içinde rahat olmadığımı hissettim valla bebiş stresi ile ye iç yat çatlıycam ben çok kilo aldımkırmızıları görim ilk iş dr sonrada sıkı bi rejim bebiş düşünmek yok
alırız paçasını aşağı ayıp ediyonben netten alışverişi çok yapıyorum uygun geliyo bana ama saklamayı iyi beceririm aldıklarımı, eşimde çok alışveriş yapar ama pahalı cinsinden ben kızıyorum diye oda saklıyo bi önce ama ben yakalıyorum hemen bir ara ikimizde aynı yere koymuşuz aldıklarımızı ama o beni değil, ben onu yakalamıştım yine
ahme ümit mi türkiyenin tek polisiye yazarı zaten kitabımıda imzalatmıştım
ara vermekte neymiş ya , sanki istediğin an hemen geliyo bebiş, yanarım yanarım korunduğum 7 aya yanarım :106::106:
ben geldimmm
işlerin yoğunluğu ŞİMDİLİK bittiama nevrim döndü.
ne yaptınız bakem ben yookken.
ayy satırlar okudum şöle göz ucuyla kim neye ara veriyiii. çalışan demir ışıldır...niye ara veriyonuz bakem, morelleriniz mi bozuk...
bu arada nihayet doktorumdan randevumu aldım yarın öğleden sora 16:00 da gitçem. inşallah hayırı haberlerle dönerim.
Sudemerveeeeeeeeeeeeee..hsgeldin cnm.. nasılsın.. ne zamandır görüsemiyoruz senle.. nasıl gidiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?