Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu 1 hafta gecmez

benı de eklermısınz benım bat ım 9 ocak 2 -3 gundurde yumurtlama gunum ama calısmalarımıza ragmen ıkı gece once sag kasıgımda dokununca acı hıssettım burdada okudugum kadarıyla yumurta atılıyormus olcam herhalde

hoşgeldin canım batlarımız aynı bakalım ne olacak çalışmalara devam

bende allah nasip ederse yarın aşılama oluyorum ocak 7 de sonuç çıkacak rabbim inş sesimizi duyar ve bizi mutlu eder..Rabbim isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inşşş.

bizimde genellene en favori kanallımız zaten bizim kanallarda abidik gubidik şeyler oluyo doğru düzgün film koymazlar izlediğimde iki dizi var onun dısında hep netgeo fln ağlamaya sebep çok zaten bizdee

şimdik izlediğimiz kanallarımı söylüyoruz ben foxcrime diye bir kanal izliyom, habire polisiye csı lar falan , garibim eşimde bunları izleye izleye ya katil ya dedektif olcaz diyo ben dedektiflikte ilerledim her türlü yamuğunu yakalıyom keratanın

bende bi ara ahmet ümit okumaya merak salmıştımm

iimişşşşş bacımmmmmmmmmmmmmmm bi yamuk duru olursa kapndayımmmmmm napalım hacı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…