- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.901
ay ne güzel olurrrr çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk uzun zamandır gitmedim ama ben daha çok canlı müzk fasıl fln severimmmm gerçi hareketlenmek için hepsine uyabilirim
kuzum belli olmaz kiii ben hamile kaldığımda eli kulağında geldi gelicek die bekle bekle 1 hafta sonra öğrendim hamileyim gerçi 1 hafta önceden aprım oldumu hatırlamıyorum zaten süprizdi haberim yoktu kaldığımdan o yuzden dikkat etmemiştim acıkcası ama 1 hafta hep adet gecikmesi sökülemiyorum fln sanmıştım inşallah bebiştir
ne bilim canım ya cok dikkat ederim kendime üşütmemek adına ayagımı fln hep sıcak tutarım ama belkide üşüttüm
sanmıyorum cnm
ayy var ya ne kadaaaannn güzel olurdu
bende severim fasıl ohh ağır ağır kafa şişirmeden eğlence
ama bazen zıplamakta ii oluyor
geçmez bebeğimmm malesefffff
inşallah bebiştir o zaman
ya çok heveslendim şimdi oynayasım geldi
Allahtan yarından itibaren yogunum annemler gelıo bıde üstüne yılbası fln derken anlamadan gelir BATasıcada ne olcaksa olur
Allahtan yarından itibaren yogunum annemler gelıo bıde üstüne yılbası fln derken anlamadan gelir BATasıcada ne olcaksa olur
benı de eklermısınz benım bat ım 9 ocak 2 -3 gundurde yumurtlama gunum ama calısmalarımıza ragmen ıkı gece once sag kasıgımda dokununca acı hıssettım burdada okudugum kadarıyla yumurta atılıyormus olcam herhalde
evt ya dağıtın bu havayı bizim bi hatun var işyerinde hamile kendisi kocası kocamın arkadaşı hatun çantasını taşıyamıyo hasbam daha 8 haftalık bende kocama diyom ben hamile kalınca çantam yetmez beni de sırtında taşıcan
bizimde genellene en favori kanallımız zaten bizim kanallarda abidik gubidik şeyler oluyo doğru düzgün film koymazlar izlediğimde iki dizi var onun dısında hep netgeo fln ağlamaya sebep çok zaten bizdee
Günaydinnnnn canlarim .. Nasilsiniz?
bende allah nasip ederse yarın aşılama oluyorum ocak 7 de sonuç çıkacak rabbim inş sesimizi duyar ve bizi mutlu eder..Rabbim isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inşşş.
şimdik izlediğimiz kanallarımı söylüyoruzben foxcrime diye bir kanal izliyom, habire polisiye csı lar falan , garibim eşimde bunları izleye izleye ya katil ya dedektif olcaz diyo ben dedektiflikte ilerledim her türlü yamuğunu yakalıyom keratanın
şimdik izlediğimiz kanallarımı söylüyoruzben foxcrime diye bir kanal izliyom, habire polisiye csı lar falan , garibim eşimde bunları izleye izleye ya katil ya dedektif olcaz diyo ben dedektiflikte ilerledim her türlü yamuğunu yakalıyom keratanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?