Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzum belli olmaz kiii ben hamile kaldığımda eli kulağında geldi gelicek die bekle bekle 1 hafta sonra öğrendim hamileyim gerçi 1 hafta önceden aprım oldumu hatırlamıyorum zaten süprizdi haberim yoktu kaldığımdan o yuzden dikkat etmemiştim acıkcası ama 1 hafta hep adet gecikmesi sökülemiyorum fln sanmıştım inşallah bebiştir:49::49:

bu 1 hafta gecmez :31:

benı de eklermısınz benım bat ım 9 ocak 2 -3 gundurde yumurtlama gunum ama calısmalarımıza ragmen ıkı gece once sag kasıgımda dokununca acı hıssettım burdada okudugum kadarıyla yumurta atılıyormus olcam herhalde :(

benı de eklermısınz benım bat ım 9 ocak 2 -3 gundurde yumurtlama gunum ama calısmalarımıza ragmen ıkı gece once sag kasıgımda dokununca acı hıssettım burdada okudugum kadarıyla yumurta atılıyormus olcam herhalde :(

hoşgeldin canım batlarımız aynı bakalım ne olacak çalışmalara devam

bende allah nasip ederse yarın aşılama oluyorum ocak 7 de sonuç çıkacak rabbim inş sesimizi duyar ve bizi mutlu eder..Rabbim isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inşşş.

evt ya dağıtın bu havayı bizim bi hatun var işyerinde hamile kendisi kocası kocamın arkadaşı hatun çantasını taşıyamıyo hasbam daha 8 haftalık bende kocama diyom ben hamile kalınca çantam yetmez beni de sırtında taşıcan

:60::60::60::60::60:
bizimde genellene en favori kanallımız zaten bizim kanallarda abidik gubidik şeyler oluyo doğru düzgün film koymazlar izlediğimde iki dizi var onun dısında hep netgeo fln ağlamaya sebep çok zaten bizdee

şimdik izlediğimiz kanallarımı söylüyoruz :60::60::60: ben foxcrime diye bir kanal izliyom, habire polisiye csı lar falan , garibim eşimde bunları izleye izleye ya katil ya dedektif olcaz diyo :60: ben dedektiflikte ilerledim her türlü yamuğunu yakalıyom keratanın :52::52::52::52::52::52::52:

şimdik izlediğimiz kanallarımı söylüyoruz :60::60::60: ben foxcrime diye bir kanal izliyom, habire polisiye csı lar falan , garibim eşimde bunları izleye izleye ya katil ya dedektif olcaz diyo :60: ben dedektiflikte ilerledim her türlü yamuğunu yakalıyom keratanın :52::52::52::52::52::52::52:

bende bi ara ahmet ümit okumaya merak salmıştımm

iimişşşşş bacımmmmmmmmmmmmmmm bi yamuk duru olursa kapndayımmmmmm napalım hacı die :29::29::29::29:

Back