Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

son kitabı biraz daha psikolojik ama sultanı öldürmek polisiyeden biraz farklı

ayyy ben de çok severim polisiye cinayet korku kitaplarını. çok sever çok okurum çok korkarım hele lektirikler falan evde kesilse kapıların arkasına falan bakamam korkudan bazen.
genellikle yabancı yazarları okuyorum.
şu an milenyum serisini okuyorum. son 3. kitaba geçtim.

merhaba şeker nasılsın.
benim kontrolüm de yarın. en fenası benim doktor erkek... artık gözümü ultrason ekrarnına dikiyom. hiç kımıldamıyom utanıyorum ama yapacak bi şey yok. burdaki dr. hepsi erkek. bi tane kadın vardı hatta ben de ona gidiyodum ama doğumda 1 kadının ölümüne sebep oldu. açığa alındı.

bende allah nasip ederse yarın aşılama oluyorum ocak 7 de sonuç çıkacak rabbim inş sesimizi duyar ve bizi mutlu eder..Rabbim isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inşşş.

canım Allah hayırlısını verir inş. bende 19 aralıkta oldum bugun 8. gunum test zamanım 3 ocak bakalım inş hepimiz hayırlı haberler alırız:)

aynı durum bende de var canım utanma olayını aşamadım

merhaba canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin sorunun var mıydı? Benim yumoşlar ölçülecek bakalım. Bir sepet yumurtadan aşağısını kabul etmeyeceğim:))

Akşam karnım ağrıyınca aşkıma "Yumurtamız çatlıyor galiba" dedim. Gerçek sandı garibim "O kadar dedim sana ama di mi" dedi. "Zıplarsan atlarsan olacağı buydu" Bu erkekler kör cahal yaa Konu hakkında tek bildikleri yaptıkları eylem:))

canım benim bu yakı muhabbetini bana da sölediler. kürtajdan sora. hatta bel ağrım geçmediği için. ama ben deneyemedim. deneyen olursa paylaşşsın benimle. yarın da unutmazsam doktora sorucam.

merhaba canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin sorunun var mıydı? Benim yumoşlar ölçülecek bakalım. Bir sepet yumurtadan aşağısını kabul etmeyeceğim:))

hamile kalmadan önce pko'm vardı. yumurtalıklarımda bir sepet yumoş vardı. ama hiç biri işe yaramıyordu. şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
canım bier sepet deil bi tane olsun nur topu gibi sağlam olsun. her ay bi tane yetiyo zaten bize

aa güzelmi bende seviyorum ama yabancı pek okumadım grange okumuştum bi kaç kitabını kurtlar imparatorluğu filan

ayyy çok güldüm onlar eylemi güzel yapsınlar yeterr

ayyy ben çok fena oldum...
dün de komşumu ziyarete gitmiştim hastaneye, yeni doğum yaptı. kadın doğum servisinden geçerken büyük bir imtihan verdim psikolojimle. bebek sesleri anne gülüşleri. bi oda da doğum için bi kadın bekliyomuş. bebeğin kalp seslerini dinliyolardı, güp güp... bana kısmet olmamıştı o sesi duymakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…