- Konu Sahibi antidepresif
-
Maşallah sana canım. Genelde kadınlar doğumdan uzun bir süre onra bile korkar ve ikinciyi istemezler. Sen hepsini bir arada çıkartayım diyorsun sanırım. Doğrusu en iyisi de bu. İki çocuk arasında fazla ara vermemek.
Ben bu ay klomene başladım. PKO luyum. Bu arada üçüncü bebeği istiyoruz:) O yüzden hep dua ediyorum Allahım önce hiç anne olamamış olan kardeşlerime sonra bana versin hayırlısıyla.
Sen de inşallah aralıkta müjde alanlardan olursun canım.
merhaba
sanırım ben de aranıza katılmaya hazırım artık.
haziran ayında 7 haftalık bebegimi kalbi durdugu icin kürtajla aldırmak zorunda kaldım.
doktor 2 adet dönemi bekledikten sonra tekrar deneyebilirsiniz demisti.
ilk anda bebegi kaybetmenin hüznü ile hemen 2 adet gecsin tekrar denerim diye düsünmüstüm.
ama ilk adetimin gelmesi 45 ikincisi 35 gün derken nerdeyse 3 ay gecmis gibi oldu ancak 3. adetimde normal döngüm olan 29gune geri dönebildim.
bu sefer de korkum basladı aman iyice iyileseyim tekrar aynı seyleri yasamıyım diye.
derken bu ay fena grip oldum antibiyotik vs kullandım hadi dedim vucudum boyle ilaclarla doluyken denemiyim.
belki de icimde ya gene aynı sey olursa korkusu ile erteleyip duruyorum.
ama sanırım aralık ayında deneyecegim artık , ocak ayına denk gelen günlerde eşim iş için sehir dısında olacak pesinden gitsem mi diye düsünmeye baslamadım degil.
gecen sefer 3. denememizde olmustu , bakalım hayırlısı.
gene yedigime ictigime dikkat etmeye calısıp vitaminlerimi alıyorum.
Allah bu sefer hayırlı zamanda nasip edip sonunu saglıkla getirmemi saglasın insallah.
Hayırlı, uğurlu olsun topiğiniz simdiden ins diyelim
Sizin 1.ci varmıs, kısmetse 2. diyebiliyosunuz ne güzel..
İnsallah Rabbim nasip eder de, 2. yavrunuz daha olur ins..
Ben henüz o mutluluğa eremedimm.. İnsallah Rabbim bu ay reva görürse, bnde tadmak istiyorum o duyguyu..cünkü yılların yorgunluğu var üzerimde..
merhaba kızlar bende pco luyum bu ay serophene kullandım hatta ilac dun bıttı cuma gunude doktora gıdıcem yumurta takibi için umarım bu ay hepimize ugurlu gelır:)
rabbim önce olmayanlara nasip etsinsonrada bize inşallah güzel haberlerini duyarız
hele yıllarca olmadığının, olmamasının sıkıntısını çekmek, bu tarif edilir bisey değil,,, yaşayınca insan fena oluyo ..
Rabbim insallah yüzlerimizi güldürsün diyorum, bu hasret sona ersin diyorum, baskada sözüm yok..
son sözümüz dua .. elimizden ancak bu geliyo.. birde içtiğimiz doğal kaynatma ilaçları.. :s
içim kötü oldu bir an yaadualarım seninlee canım
ben de geldim ben de varım :)
ben de pco luyum adetim gecikti dupaston aldı adet olmayı bekliyorum sonra önümüzdeki ay... İnşalllaahhhhhhhh
2 yıllık evliyim artık istiyorum eşimde istiyor allah isteyene nasip etsin inşalllaaaahhhhhhh
İSİMB.A.T :131: NE KULLANDI
ANTİDEPRESİF
DİAR
SUDEMERVE7 aralık:92: Klomen+ hayıt çayı
34moni53
Sgl
Umut81
Kızlar liste tutarsak birbirimizden haberdar olur duacı oluruz. İsteyen bat tarihini bildirsin ekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?