- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
- #34.381
adı kayra canım 6,5 ayılık şuanda ama yatmaktan nefret eden bir bebek habire oturmak istiyo birde bu ara diş sıkıntımız var dahada huysuz salya eksik olmuyo heleki bugun hiç uyumadı bişey yemedi zor bir dönemdeyim anlıycağın,seninki iyiymiş maşallah sıkıntı yaratmamış sana inş hep böyle devam eder canım,neeee ikinciyimi istiyo çıldırmış olmalı şaka şaka ama bence biraz arası olsun bekleyin ya hemen yapmayın:26: ne güzel senin kilo sorunun yok ben birde sezeryanlıyım düşün artık fenaa hee memişler zaten yer çekimine yenilmiş durumda komple bir bakım lazım bana beni anca o paklar emiyosa hala çok iyi hem bebek için hem senin için kilo almana engel olur ama memeden kesilince dikkat etmeni tavsiye ederim yediklerine çünkü vücut emzirme döneminde daha fazla enerji harcıyo ve yakıyo ama bitince hoopp gelsin kilolar oluyo,benimki 4,5 ay emdi sadece sütümde azdı gerçi sonralarıda tiksindi öğürüyodu biraz zorladım ama olmadı şimdi hero senin aptamil benim geçinip gidiyoruz,ek gıdalara falanda başladım yavaştan bakalım artık,allah eksikliklerini göstermesin isteyen herkese nasip etsin ama çocuk büyütmek helede yalnızsan çok zormuş bunu anladım varlıklarıda yokluklarıda ayrı bi sıkıntı
maşallah cnm bunlar büyüdükçe çılgın oluyolar ya senin ki tam ele avuca geliyo ne güzel ...
Kilo konusu da bünyesel canm kesinlikle bunun payı var ben çok minyon tipliyim çok kilo kalsa bende plates topu gibi yuvarlanırım vallahi rabbim tüm yavrulara sağlık versin ben doğum olayını düşündükçe uzaklaşıyorum 2. den hayırlısı cnm