• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

adı kayra canım 6,5 ayılık şuanda ama yatmaktan nefret eden bir bebek habire oturmak istiyo birde bu ara diş sıkıntımız var dahada huysuz salya eksik olmuyo heleki bugun hiç uyumadı bişey yemedi zor bir dönemdeyim anlıycağın,seninki iyiymiş maşallah sıkıntı yaratmamış sana inş hep böyle devam eder canım,neeee ikinciyimi istiyo :D çıldırmış olmalı :D şaka şaka ama bence biraz arası olsun bekleyin ya hemen yapmayın:26: ne güzel senin kilo sorunun yok ben birde sezeryanlıyım düşün artık fenaa hee memişler zaten yer çekimine yenilmiş durumda :9: komple bir bakım lazım bana beni anca o paklar :27: emiyosa hala çok iyi hem bebek için hem senin için kilo almana engel olur ama memeden kesilince dikkat etmeni tavsiye ederim yediklerine çünkü vücut emzirme döneminde daha fazla enerji harcıyo ve yakıyo ama bitince hoopp gelsin kilolar oluyo,benimki 4,5 ay emdi sadece sütümde azdı gerçi sonralarıda tiksindi öğürüyodu biraz zorladım ama olmadı şimdi hero senin aptamil benim geçinip gidiyoruz,ek gıdalara falanda başladım yavaştan bakalım artık,allah eksikliklerini göstermesin isteyen herkese nasip etsin ama çocuk büyütmek helede yalnızsan çok zormuş bunu anladım varlıklarıda yokluklarıda ayrı bi sıkıntı :ssz:

maşallah cnm bunlar büyüdükçe çılgın oluyolar ya senin ki tam ele avuca geliyo ne güzel ...
Kilo konusu da bünyesel canm kesinlikle bunun payı var ben çok minyon tipliyim çok kilo kalsa bende plates topu gibi yuvarlanırım vallahi :9: rabbim tüm yavrulara sağlık versin ben doğum olayını düşündükçe uzaklaşıyorum 2. den :53: hayırlısı cnm

[SUP]Selam kızlar. Öznur roseis, peri kızı, umut, ben geldim. Sizi çok özledim. Bir gelemediniz faceye. fuliyi ikna ettik bir şekilde o da facede. Burası da çok güzel, çok güzel zamanlarımız geçti hakkını yiyemem. ama orada daha yakından görüşebiliyoruz. satmadık yani sizi. Roseis oğluşun büyümüş baya. emeklemeyye de başlamış. biz sekiz ayı devirdik, sadece geri geri gidebiliyor, oturuyor o kadar :) İştahsızlık heleki uyku bozukluğu bizim anamızı ağlattı. 8 de uyuyor ama yarım saatte bir ağlıyor. sallıyorum. diş miş yok esamesi de yok. sadece up uzun saçı var benim kızımım :) Tekrar gelmeye çalışacağım. lütfen siz de gelin artık....Allaha emanet olun.[/SUP]

selamm
öznur deniz nasılsınız.
ben de uzun zamandır girmiyodum buraya.
bi bakayım dedim.
benim oğluşum 5ay 3 haftalık oldu. ek gıda uyku diş belirtisi felan derken günler nasıl geçiyo anlamıyorum bile.

anladım aynur abla şu face den bi ekleşemedik :( hepiniz iyi olunda ;)
tubişim benim kızımda büyüdü 5,5 aylık oldu maşallah hepsine gülmeler konuşmaya çalışmalar yerinde durmuyo ölürüm hepsine Allah'a emanet olun herkese slm ...Görüşen ler slm edin kimler kimler vardı aklımdan geçenleri hemen sayıyım fulim, fatma,hülya abla,serap,didem çok eskilerden vardı kızlar tam nickleri hatırlayamıyorum meryem le face den görüşüyorum özge ,aynur abla,tubiş yaşam belirtisi verdi :D umut vardı onuda çok merak ediyorum...hepinizi öpüyoruz esiloşumla ;)

faceye gelmeyenler hadi sizde gelin ya gülücük peri kızı roseiss bi msj atında ekleşelim hepinizi seviyoruz $adsýz.jpg buda benim oğluşumun son hali 7 ayı devirdik 19 mayısta 4 dişimiz var oturuyo geri emekliyo o kaa bide kendince konuşuyo işte faceye gelin daha çok görüşelim bacılar öpüyoruz sizi:54::54::54::54:

faceye gelmeyenler hadi sizde gelin ya gülücük peri kızı roseiss bi msj atında ekleşelim hepinizi seviyoruz Eki Görüntüle 1136204 buda benim oğluşumun son hali 7 ayı devirdik 19 mayısta 4 dişimiz var oturuyo geri emekliyo o kaa bide kendince konuşuyo işte faceye gelin daha çok görüşelim bacılar öpüyoruz sizi:54::54::54::54:

maşallah canım yaa 4 diş çok iyi bizimki 10 ayı geçti hala tek dişi bile yok :) face gelcemde nerdesiniz bulamadım sizi :)

Back