Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

son kitabı biraz daha psikolojik ama sultanı öldürmek polisiyeden biraz farklı

ayyy ben de çok severim polisiye cinayet korku kitaplarını. çok sever çok okurum çok korkarım :9::9::9: hele lektirikler falan evde kesilse kapıların arkasına falan bakamam korkudan bazen.
genellikle yabancı yazarları okuyorum.
şu an milenyum serisini okuyorum. son 3. kitaba geçtim.

İyiyim canım, sen nasılsın. Ben de seni yakaladığıma sevindim.

Bi geçmişi okuyayım dedim, ne çok konuşuyorsunuz yavv.:61:

Bu arada herkese selamlar kızlar. Gördüğünüz gibi bir hafta su gibi geçti ve ben yine karşınızdayım. Özletmeim yollarımı gözletmedim:)))

Ben az sonra doktora gideceğim. Nedense bir türlü şu utanma duygusundan kurtulamadım. Bu belki 10. sefer:26: Allahtan kadın çok kafa bir tip:)) Aramızda duygusal bir bağ oluştu gide gele, onu görünce soyunasım geliyor :111:

merhaba şeker nasılsın.
benim kontrolüm de yarın. en fenası benim doktor erkek... artık gözümü ultrason ekrarnına dikiyom. hiç kımıldamıyom :1: utanıyorum ama yapacak bi şey yok. burdaki dr. hepsi erkek. bi tane kadın vardı hatta ben de ona gidiyodum ama doğumda 1 kadının ölümüne sebep oldu. açığa alındı.

bende allah nasip ederse yarın aşılama oluyorum ocak 7 de sonuç çıkacak rabbim inş sesimizi duyar ve bizi mutlu eder..Rabbim isteyen herkesi annelik duygusunu tattırsın inşşş.

canım Allah hayırlısını verir inş. bende 19 aralıkta oldum bugun 8. gunum test zamanım 3 ocak bakalım inş hepimiz hayırlı haberler alırız:)

İyiyim canım, sen nasılsın. Ben de seni yakaladığıma sevindim.

Bi geçmişi okuyayım dedim, ne çok konuşuyorsunuz yavv.:61:

Bu arada herkese selamlar kızlar. Gördüğünüz gibi bir hafta su gibi geçti ve ben yine karşınızdayım. Özletmeim yollarımı gözletmedim:)))

Ben az sonra doktora gideceğim. Nedense bir türlü şu utanma duygusundan kurtulamadım. Bu belki 10. sefer:26: Allahtan kadın çok kafa bir tip:)) Aramızda duygusal bir bağ oluştu gide gele, onu görünce soyunasım geliyor :111:

aynı durum bende de var canım utanma olayını aşamadım:17::17::17:

merhaba şeker nasılsın.
benim kontrolüm de yarın. en fenası benim doktor erkek... artık gözümü ultrason ekrarnına dikiyom. hiç kımıldamıyom :1: utanıyorum ama yapacak bi şey yok. burdaki dr. hepsi erkek. bi tane kadın vardı hatta ben de ona gidiyodum ama doğumda 1 kadının ölümüne sebep oldu. açığa alındı.

merhaba canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin sorunun var mıydı? Benim yumoşlar ölçülecek bakalım. Bir sepet yumurtadan aşağısını kabul etmeyeceğim:))

Akşam karnım ağrıyınca aşkıma "Yumurtamız çatlıyor galiba" dedim. Gerçek sandı garibim "O kadar dedim sana ama di mi" dedi. "Zıplarsan atlarsan olacağı buydu" Bu erkekler kör cahal yaa:74: Konu hakkında tek bildikleri yaptıkları eylem:))

evet kızlar bende size bi yol söyleye bilirim.annemlerin köyünde yaptırdım bende bel kısmıma bardak çekildi bi kaçtane sizlerde bilirsinz soğuk algınlığına iyi gelir ondan sonra yakı(eczanelerde satılıyor) yapıştırdılar biraz yakıyor yakı ama bu yolla hamile kalanlar çokmuş bizzat bana bunu yapan kadının kızınında olmamış ona da yapmış ve o ay hamile kalmış o da şuan 2.5 aylık hamile.benimde reglime 3 günüm var şuan bütün regl öncesi belirtilerim var bakalım 3 gün olumlu olumsuz yazarım sizlere.Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.Herkes kalbini bütün tutsun ve inancımızı yitirmeyelim lütfen.

canım benim bu yakı muhabbetini bana da sölediler. kürtajdan sora. hatta bel ağrım geçmediği için. ama ben deneyemedim. deneyen olursa paylaşşsın benimle. yarın da unutmazsam doktora sorucam.

merhaba canım, inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin sorunun var mıydı? Benim yumoşlar ölçülecek bakalım. Bir sepet yumurtadan aşağısını kabul etmeyeceğim:))

hamile kalmadan önce pko'm vardı. yumurtalıklarımda bir sepet yumoş vardı. ama hiç biri işe yaramıyordu. :50::50::50: şimdi ne durumdalar bilmiyorum.
canım bier sepet deil bi tane olsun nur topu gibi sağlam olsun. her ay bi tane yetiyo zaten bize :34:

ayyy ben de çok severim polisiye cinayet korku kitaplarını. çok sever çok okurum çok korkarım :9::9::9: hele lektirikler falan evde kesilse kapıların arkasına falan bakamam korkudan bazen.
genellikle yabancı yazarları okuyorum.
şu an milenyum serisini okuyorum. son 3. kitaba geçtim.

aa güzelmi bende seviyorum ama yabancı pek okumadım grange okumuştum bi kaç kitabını kurtlar imparatorluğu filan

akşam karnım ağrıyınca aşkıma "yumurtamız çatlıyor galiba" dedim. Gerçek sandı garibim "o kadar dedim sana ama di mi" dedi. "zıplarsan atlarsan olacağı buydu" bu erkekler kör cahal yaa:74: Konu hakkında tek bildikleri yaptıkları eylem:))

ayyy çok güldüm onlar eylemi güzel yapsınlar yeterr

Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

ayyy ben çok fena oldum... :14::14::14::14:
dün de komşumu ziyarete gitmiştim hastaneye, yeni doğum yaptı. kadın doğum servisinden geçerken büyük bir imtihan verdim psikolojimle. bebek sesleri anne gülüşleri. bi oda da doğum için bi kadın bekliyomuş. bebeğin kalp seslerini dinliyolardı, güp güp... bana kısmet olmamıştı o sesi duymakk :14::14::14::14::14:

Back