- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.961
öğlen oldu gurbetim sana günaydın diyim ama bana tüyadın
ben iyiyim bebek sen nasılsın
son kitabı biraz daha psikolojik ama sultanı öldürmek polisiyeden biraz farklı
bende 2 ay korundum ama ii oldu o iki ay kendimize geldik düğünden sonra
ara vermekte neymiş ya , sanki istediğin an hemen geliyo bebiş, yanarım yanarım korunduğum 7 aya yanarım :106::106:
kızlar bende az önce kocugumlan avrupa yakasının eski bölümlerini izliyorduk yıl başı için 10dan geriye saymaya başladılar oturdum agladım ama neye agladım neye duygulandım hiç bir fikrim yokay nolcak bu halimiz yaaaa
tatlım ben içiyorum hayıt suyunu sabah akşam içiyorum aç tok fark etmez.. caybardagının 4/1i hayıt suyu gerisi normal içme suyu sana tavsiyem bir dikişte iç arkasından agzına tatlı birşeyler at o zaman tadı cok almıyorsun insallah iyi olur hepimiz içinbu sabah geç kalktım, daha bu saat oldu kahvalıt etmedim, kalkiim de bisiler yiyim .. aç acına durulmuyoo
ya geçenlerde bu topikte konusuluyodu yalnıs hatırlamıyorsam ..
hayıt suyu aldım da kızlar haftasonu..
onu ne zaman , ne kadar içsem uygun olur..? :26:
üzerinde bir çay bardağına yarım galiba, üzerine su ekleyin gibi birsey yazıyo..
zizag sen mi diyodun cnm öle içiyorum ben diye ?
valla milenyum üçlemesi çok güzel tavsiye ederim.
Tess gerritsen ve harlen coben çok okurum. Olay kurguları ve sürprizleri çoktur
maxime chattam diye bir herif var fransız galiba hoş 40 lık bir çıtıronun kitaplarıda güzel , tess i bende okurumda diğerini okumadım hiç :44::44:
ha haaaKocama desem hoş 40lık bir çıtırın romanını okuyom diye kitabi yakar valla
şu ekranda dönen biscolata reklamı var ya. Takıldım bi gün bizimkine "anaam reklama bak yakışıklılara bak, aç bakem sesini" diye. He he akşam yatağa girene kadar konuşmadı valla benle
kolay gelsin canım
bende yarından itibaren diyetisyeni bırakıyorum ne alıyorum ne veriyorum boşuna kafamı meşgul ediyor
ayrıca bebişte olsa ilk üç ay diyet yapabilirsin yani aslında sağlıklı beslenebilirsin
ben geldimmm
işlerin yoğunluğu ŞİMDİLİK bittiama nevrim döndü.
ne yaptınız bakem ben yookken.
ayy satırlar okudum şöle göz ucuyla kim neye ara veriyiii. çalışan demir ışıldır...niye ara veriyonuz bakem, morelleriniz mi bozuk...
bu arada nihayet doktorumdan randevumu aldım yarın öğleden sora 16:00 da gitçem. inşallah hayırı haberlerle dönerim.
Akşam karnım ağrıyınca aşkıma "Yumurtamız çatlıyor galiba" dedim. Gerçek sandı garibim "O kadar dedim sana ama di mi" dedi. "Zıplarsan atlarsan olacağı buydu" Bu erkekler kör cahal yaaKonu hakkında tek bildikleri yaptıkları eylem:))
ayyy ben çok fena oldum...
dün de komşumu ziyarete gitmiştim hastaneye, yeni doğum yaptı. kadın doğum servisinden geçerken büyük bir imtihan verdim psikolojimle. bebek sesleri anne gülüşleri. bi oda da doğum için bi kadın bekliyomuş. bebeğin kalp seslerini dinliyolardı, güp güp... bana kısmet olmamıştı o sesi duymakk
çalışmaya başladıkan sonra gözlerim bozuldu benim uzun süredir okumuyorum kitap, bilmiyorum son kitabını o yüzden....
bende borç harç düzenimizi kurarız, ayıptır söylemesi çalışma normalleşir, önce 2 olalım, 3 olmak sorumluluk dedim 1 yıla kadar korunmayı düşündüm, sürpriz gibi gelip gitti bebişim ama şimdi anlıyorum ilk gecedende kalmazdım heralde keşke korunmasaydım :106::106::106:
kızlar bende az önce kocugumlan avrupa yakasının eski bölümlerini izliyorduk yıl başı için 10dan geriye saymaya başladılar oturdum agladım ama neye agladım neye duygulandım hiç bir fikrim yok
valla milenyum üçlemesi çok güzel tavsiye ederim.
Tess gerritsen ve harlen coben çok okurum. Olay kurguları ve sürprizleri çoktur
çalışmaya başladıkan sonra gözlerim bozuldu benim uzun süredir okumuyorum kitap, bilmiyorum son kitabını o yüzden....
Bende borç harç düzenimizi kurarız, ayıptır söylemesi çalışma normalleşir, önce 2 olalım, 3 olmak sorumluluk dedim 1 yıla kadar korunmayı düşündüm, sürpriz gibi gelip gitti bebişim ama şimdi anlıyorum ilk gecedende kalmazdım heralde keşke korunmasaydım :106::106::106:
ha haaaKocama desem hoş 40lık bir çıtırın romanını okuyom diye kitabi yakar valla
şu ekranda dönen biscolata reklamı var ya. Takıldım bi gün bizimkine "anaam reklama bak yakışıklılara bak, aç bakem sesini" diye. He he akşam yatağa girene kadar konuşmadı valla benle
niye kızdın kız
ay sonradan gördüm onu acıdı mı kafan getir öpeyim
doğru diosun ilk gece genelde filmlerde oluyo bide benim annemde kadın ilk gece bana hamile kalmış
ay sonradan gördüm onu acıdı mı kafan getir öpeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?