Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bizimde genellene en favori kanallımız zaten bizim kanallarda abidik gubidik şeyler oluyo doğru düzgün film koymazlar izlediğimde iki dizi var onun dısında hep netgeo fln ağlamaya sebep çok zaten bizdee

ağlamak isteyince neden çok ben geçen gün çalışmada bile ağladım yani çok sulu oldu çocukta böyle olursa yandım

flyrey.. cnm beni gözünün önüne al.. topla kendini..
gerçi ne zamandır istiyorsun bilmiyom ama,
bak ben kafayı yedim, dibinide sıyırdım.. en sonunda

canım benimki daha çok düşüğün acısı işte şimdide korunmayı bırakalı daha çok yeni Rabbim sana bana hepimize sabır versin ezan vakti duysun rabbim dualarımızı sağlıklı gebelik hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

yeni mi evlisin vnm.. ne zaman oldu bu düsük....yani hatırlatmak gibi olmak istemiyom da, :26:
insa cnm ins :85:
Allahım 2013 de yepyeni duygular içinde geçirebilmeyi nasip etsin..aminn..

yeni mi evlisin vnm.. ne zaman oldu bu düsük....yani hatırlatmak gibi olmak istemiyom da, :26:
insa cnm ins :85:
Allahım 2013 de yepyeni duygular içinde geçirebilmeyi nasip etsin..aminn..

1 yıllık evliyim cnm istediğini sorablirsin ben alıştım konuşmak üzmüyo beni de ara ara farklı oluyorum işte özlüyorum onu ondan herhalde 8. ayda düşük yaşadım cnm sata göre 8 hafta dr göre 6 haftalık Rabbim neylerse güzel eyler diye teselli oldum bende hayırlara vesile olsun sağlıklı bebekler nasip etsin cümlemize...

test gülmezse gülmesin biz gülelim eğlenelim kafamız dağılsın ay bi akşam eğlenmeye mi gitsek ellr havayaya fatih üreğe

ay ne güzel olurrrr çoooooooooooookkkkkkkkkkkkk uzun zamandır gitmedim ama ben daha çok canlı müzk fasıl fln severimmmm gerçi hareketlenmek için hepsine uyabilirim

baya erken değil mi kuzum ya üşüttün ayakları kesin çamasır suyuyla evi yıkıyım derken:44::44:
ne bilim canım ya cok dikkat ederim kendime üşütmemek adına ayagımı fln hep sıcak tutarım ama belkide üşüttüm
belki bebeiştir :18::18:
sanmıyorum cnm
test gülmezse gülmesin biz gülelim eğlenelim kafamız dağılsın ay bi akşam eğlenmeye mi gitsek ellr havayaya fatih üreğe
ayy var ya ne kadaaaannn güzel olurdu

ne bilim canım ya cok dikkat ederim kendime üşütmemek adına ayagımı fln hep sıcak tutarım ama belkide üşüttüm

sanmıyorum cnm

ayy var ya ne kadaaaannn güzel olurdu

kuzum belli olmaz kiii ben hamile kaldığımda eli kulağında geldi gelicek die bekle bekle 1 hafta sonra öğrendim hamileyim gerçi 1 hafta önceden aprım oldumu hatırlamıyorum zaten süprizdi haberim yoktu kaldığımdan o yuzden dikkat etmemiştim acıkcası ama 1 hafta hep adet gecikmesi sökülemiyorum fln sanmıştım inşallah bebiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…