Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ya benim 8.haftadan başlayan bi mide bulantım var 14.haftada 4 gün hastanede serum tedavisi gördüm su bile içemez duruma gelmiştim
suan her sabah çıkarıyorum bı de ara ara arabada geliyor başka bi sıkıntım yoktu taki bu ağrıya kadar bakalım ben de bı sey öğrenırsem paylaşırım gerçekten bazen cooooooook ağrıyor sırt üstü yatınca hafifliyo ama nerdeeeee işte sırt üstü uzanmak :)

senin bulantılar sıkıntılymış canımm benim normalde bir sıkıntım yoktu bel ağrım oluyordu sadece ama yeni çıktı bu ağrılar doktorum ağrıların olursa istirah et demişti ben çalışmıyorum o yüzden gün içinde dinlenme imkanım var ama yine de geçmiyor

çalışmak çok zorluyor bazen Allah tan fazla efor gerektiren ayakta kaldığım bi işim yok ama stresli biraz dinlenmek de ii gelmiyorsa bi sormak gerek doktora pazartesi kontrolum var soracağım bakalım Ankara danım ben sen nerdesin

yaaaaaa ama ben göremiyorum o resimleriii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

hihiihihihihihihihii babası kılıklı die seviyom bende onu
anam sen de bi kandıranmadın adamı şu face için.

kızlarr biz geldikkk ağrılarım devam ediyorr napacam bilmyiorumm yaa :2::2::2::2:
allah allahh niye böle birden oldu ki. canım arasaydın keşke bi Dr.unu.
belkide bebeğin yeri darlaştı senin kemik ve organları zorluyodur.

hoşgeldin

kızlarr biz geldikkk ağrılarım devam ediyorr napacam bilmyiorumm yaa :2::2::2::2:

canm benim,sana yazacaktm bi türlü fırsat bulamadım... Öncelikle karında sertlik bende de oluyo bu yüzden doktorum magnezyumu günde 2ye cıkardı.... Bazen sanki bebek bi yere toplanmış gibi özellikle göbeğimin sağ yada sol üst kısmında oluyo,bazen de karnımın tamamında oluyo ama gelip geciyo,bazen korkuyorum ama farkettim ki özellikle sırt üstü yattığım zaman oluyo....dr.una söyle muhtemelen magnezyumu artıracaktık.... Ve tabi istirahat ve aniden yerinden kalkma,yatakta dönerken hızlı dönme bende o zmanlarda daha cok oluyo,birde gazım olduğunda.....

Ağrıya gelince o bildiğlm şiddetli olmadıkca normal,dün doktorum dedi... İşlerini aksatacak hayatını ciddi anlamda etkileyen ağrılar olursa onlar tehlikeli onun hariclnde ağrılar olması gayet normal dedi...hatta inanırmısın kanama için bile normal dedi,sonucta hamilelik damarlarla ilgili bir sürec ve bu yüzdende kanama hamilelikte beklenen bi durum dedi,tabi bu da aşırı,pıhtılı, ve sürekli olmadığı takdirde....

Cok konustum didoşum... Kısaca süt ve süt ürünlerini arttır ve magnezyumu dr.una sor ve onu da gerekirse ikiye cıkar...

benimde geçmezse soracağım doktoruma belki önereceği bir şey vardır. Ben manisadanım canım ama doğma büyüme ankaralıyımm doğumu da kısmetse ankarada düşünüyorum. hangi hstaneye gidiyorsun sen? fikir olsun şimdiden bana.

fitoşummm ne güzel yazmışsın sen öylee benim bu ağrı dün sağ tarafıma biraz yatmıştım ki yatarken kötü olmuştum geri dönmüştüm gece de biraz acayip şekillerde yattım sanırım bilmiyorum artık yatış şeklimde etkiledi mi.. sabah biraz hareket ettim hafifledi gibi oldu ama hafiflemedi geri geldii durup durup geliyo sürekli devam etmiyor. Çok fazla işlerimi aksatacak kadar değil ama tabi hiç eğilemiyorum şimdi hemen sancı oluyor.. Çok ciddi bir şey değildir ddiye düşünüyorum öyle olsa kıvrandırıdı beni. Bakalım zaman gösterecek bu ağrılar neyin nesiymişş.

Sen nasıl oldun evde olmak nasıl? Annen de yanında ya ne güzell benimde ablam gelecek yanıma inşallah az biraz faydası olur

canm valla ben sana doktorumun söylediklerini söyledim beni biliyosun,ilkinden dolayı evhamlyım biraz,o yüzden herseyi dr.uma soruyorum,doktorum da son derece aydınlatıyo sağolsun... Ve sanki psikolog gibi bi taraftan rahatlatıyo beni... Kendisi aynı zamanda riskli gebelik doktoru,can hastanesinden geldi buraya,her soruma cevap veriyo..ben memnunum yani... İşte bu ağrılar içinde korkma sakın dedi...hamilelikte olcak diyo....ama tabi aşırı olmayacak....özellikle bildiğim kadarıyla söylüyorum,son 3 ay ağrıyla geçer hep,yani cevremdeki hamilelerde hep böyle gördüm...ve insan odaklandıkça ağrısını daha cok hissediyo bunu farkettim...psikolojik yani....
Evde olmak güzel canm,keşke daha farklı olsaydım ama nasip tabi,oğlum için gerekseydi 9 ay yatrdım,yeterki onu sağlıkla kucağıma alayım...

Annem bugün evine gitti.hazırlıksız gelmişti,esya falan getircek yarın gelir,dünden biraz yemek vardı,bugün de canm et istedi,eşim aldı geldi yaptı herseyi yedik bulasıkları bile yıkadı...annem et yemediğinden başbaşa yedik kocişle....annem hamileyken bile et sürmemiş ağzına ama geçen hesabını sordum... Benim canım karnındayken hep et istedi sen niye yemedin kızdım sana diye söylendim....:):):)
laf lafı açtı konuyu nereye getirdim...

ÇEvremde bire bir hamilelik yaşayan biriyle pek muhattap olmadığım için sizlerden öğredklerim internetten okuduklarıma idare ediyorum işte :) Oğluşum iyi olsun da ben bu ağrılara razıyım hem belki de bu ağrılar sayesinde normal doğum yaparım inşallah :)

Alp paşa evde olunca canı et istedi demekk eşinde yardımcı olmuş bak ne güzel keşke daha önceden de ev işlerinde yardımcı olsaydı sana fırsat bu fırsat biraz alıştır sen onu

aynı ilçede olsaydık gelirdim yanınaa ziyaretine.. geçen gün turgutluya gelmiştik hastaneye gittiğimiz gün ordayken aklımdan sen geçtin fitoş dedim bu sokaklarda işe gidip geliyor

valla bende özledim neye benziyo kime benziyo az çok çıkar ortaya heralde bizim ekim annelerinde okudumda onların söylemiş doktor kime benzediğini tele çekerim fotosunu gönderirim size

İnşallah güzel geçer ayrıntılın canım. Doktor bana da söyledi kime benzediğini. Küçük kızıma benziyormuş :)) Yani şu profildekine.

aynen cnm onlar iyi olsunda biz razyz ağrılara...

Eşim şimdi sağolsun yardım ediyo,gözümün içine bakıyo,ayaga kalktığımda sen ne dolanıyon giy yat diyo....:)

ya canm işte o yolları hergün yürüyodum,o bulvarın dili olsada konuşsa... En aşağıdan en yukarı geliyodum,seviniyodum yürüyorum diye ama demekki her hamileye yürüyüş yaramıyomuş.siz nereye geldiniz turgutluya....?

Bİz meydanda bir tane park vardı orada oturmuştuk adını bilmiyorum ama dikkat etmedim.. eşim bir arkdaşıyla görüşmüştü onu görmek için gitmiştik

GÜnaydın kızlarrr günaydın kuzularrr... Bugün biz daha iyiyiz ağrımız azaldıı tabi gece rahat yatamadım iki yastık aldım sırtıma o zaman biraz rahatladım..:)

İnşallah güzel geçer ayrıntılın canım. Doktor bana da söyledi kime benzediğini. Küçük kızıma benziyormuş :)) Yani şu profildekine.

inşallah ablacım inşallah zaman azaldı heyecan artıyor

Günaydın gacılar ve kuzular

günaydın kızlarr didoşum ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer

senin destekli uyumalar başlamış kimiside bacak arasına alır yastığı birde onu dene belki rahat ettirir oda ..................

Günaydın gacılar ve kuzular

inşallah ablacım inşallah zaman azaldı heyecan artıyor

günaydın kızlarr didoşum ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer

Günaydın kızlarrrr 23 haftalık serapp :)) bayrak bendeee şimdilikk ama sizlerede maşallah yaa haftalar hızlı geçiyor artık

senin destekli uyumalar başlamış kimiside bacak arasına alır yastığı birde onu dene belki rahat ettirir oda ..................

Bacak arasını denedim canım öyle rahat edemedim çift yastık en güzelii hatta bir vakit bulursam yastığın birini incelteceğim pofuduk pofuduk yapacağım o zaman dah arahat oluyoor.

Kızlar yaaa birde benim duygusallık tavan yaptıı ne olacak bilmiyorum hadi eşim yine çekiyo daa annemlere gidincee her gün ağlarım heralde

Ben ders başına kaçıyorum kızlarrr bugün kendimi iyi hissetmişken azcık evin sağını solunu topladım yarın da ablam gelecek inşallahhh evi pis görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…