Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay benimde dün gayganam yemek koymuştu ondan atıştıram accık...
ay ben böle gelinine yemek yapan kaygana istiyom bi tane, bazen çok üşeniyom yemek yapmaya...

kızlar bakınnn babasının oğlunaaaaa

Eki Görüntüle 738061

kurban olurum onları vereneee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

he heee çok güzel bi resim olmuş. kıs enişte kızmasın resmini buraya koydun diye.
ama bence oğluşun sana benziyo, faceden gördüğüm kadarıyla seni..

kuzu benim aşı yerim sertti ve iğnenin girdiği yer kırmıızydı...ağrı olmadı ama elimi sürdükçe ağrı oldu..şu dikkatimi çekti 5-6 gün sonra aşının yeri yani o kızaran yer morardı..

senin hemşirenin eli ağırmış bacım. benim de kan alındığında falan hemşire eli beceriksizse morarır.

ay ben böle gelinine yemek yapan kaygana istiyom bi tane, bazen çok üşeniyom yemek yapmaya...

he heee çok güzel bi resim olmuş. kıs enişte kızmasın resmini buraya koydun diye.
ama bence oğluşun sana benziyo, faceden gördüğüm kadarıyla seni..

hehe bilse kızar tabi ama bilmiyokiiii hihihiihihihihi :9::9::9::9::9:

kuzu benim aşı yerim sertti ve iğnenin girdiği yer kırmıızydı...ağrı olmadı ama elimi sürdükçe ağrı oldu..şu dikkatimi çekti 5-6 gün sonra aşının yeri yani o kızaran yer morardı..

benimkide sert sanki içte kas katılaşmış gibi dışardan bakınca şiş değilde dokununca tokluk var orda, kolumu kaldırsam falan sızlıyo şükür çok sıkıntısı yokta kaşınınca açıp baktım dün yoktu şimdi kırmızı yeri belli aşının zaten çok kötü olacaksa şimdiye kadar olurdu deyip kendimi rahatlatıyom :9::9::9:...........

kardeşinin mezuniyet resimlerini gördüm. Ailecek maşallah size ve en büyük maşallah sana ve oğluşuna çok tatlı çıkmışsın :49::nazar::nazar:

ayy canım saoll teşekkür ederiz nasıl birbirine benzeyen 4 kişiyiz dimi annem babam kardeşim ve ben :16::16::16: Bi tek eşim eksik o fotoda aynı kurumda olunca izin alamadık ikimiz birden

kardeşinin mezuniyet resimlerini gördüm. ailecek maşallah size ve en büyük maşallah sana ve oğluşuna çok tatlı çıkmışsın :49::nazar::nazar:

yaaaaaa ama ben göremiyorum o resimleriii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

iyiyiz valla ne olsun ofis turuna gittik arkadaşlarımızı ziyarete

hakketten kız kafa yapısı aynı

hihiihihihihihihihii babası kılıklı die seviyom bende onu :1::1::1::1:

oyyy yerim ben onuuuu maşşallahh güzel kızımızaaaa iyi yapıyosun ablacımmmm dünlen sende bolbol bende eğilince batma oluyo diyorumezdim herhalde cocuğu :1::1::1: toparlanıyorum hemen :1::1::1::1:

yarın ve cuma günkü doktor sonucundan bizleri haberdar et ablacımm merakta bırakma bizi :16::16::16::16:

fulicimm o batmalar çocuğu ezdiğinden değil magnezyum eksikliğinden oluyorr canımmm vitaminlerini ihmal etme..

Kontrolsüz eğilmek uzanmak karın büyüdükten sonra daha da tehlikeli. dikkat etmemiz lazım. Hele son üç ay...Biz didoşla zorlu son üç aya girdik bakalım:)) Sonumuz hayrolsun. Muhtemelen muayene etmez doktorum ayrıntılı raporunu ve şeker yükleme sonucunu göstereceğim. Üç haftadır usg ye giriyorum bu sefer sokmaz sanırım :)) Sık sık ultrasona sokma taraftarı değilim demişti en son. Ama gelişmeleri haber veririm inşallah.

aynur abla hiç sorma yaa artık yolda yürüyemez oldum eğilerek hiçbir şey yapamıyorum ayakkabımı bile giyemiyorumm. 28. haftaya siftah dedim hemen ağrılar da başladıı karnımın sağ üst bölgesi ve arada aşağılarda sancılar oluyorr iştee idare etmeye çalışıyorumm

Gittim mutfağın fayansını ayna olarak kullandım ve resim çektim ya resmen yandan varil gibiyim son aylarda ne olurum düşünemiyorum bile Eki Görüntüle 737956

ya fulii bu kilo meselesi nasıl bir meseledir bir de hamilelik psikolojisiiii benimde moralim bozuluyor kendimi gördükçee ve bir de artık kıyafetlerimin üst kısımları da sıkmaya başladıı iyice davul gibi oldum diyorumm bir de iştahım kesilseee birazcık ahh pek güzel olacak daa habire acıkıyoruzz

ay benimde dün gayganam yemek koymuştu ondan atıştıram accık...

afiyet olsun serapp ne güzel kaynanan var öylee bana da biri yemek yapsa da verse diye bakıyom ama kimse yokk

kızlar bakınnn babasının oğlunaaaaa

Eki Görüntüle 738061

kurban olurum onları vereneee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kız bu resimden nasıl benzettin ikisini de ben pek anlamadımm canımm ama kafa yapısı genel şekli olarak benziyo gibi duruyoo maşalahh

canım senin kasık ağrıların mı var neydi kuzum

canım benim hem kasık da oluyorr ama bu farklıı sağ böğrümde karnımın üst tarafında bir ağrı var sanki bebek kafasını oraya dayamış gibi orda bir şey var yanii ağrı veren kımıldadıkça da sancıyan

Arkadaşlar uzun süredir bu siteye üyeyim dolaşırken bu topik dikkatimi çekti benim SAT 16 Ocak ben de Ocak:)))
22+6 dayız bi kızım olacak ilk bebek.Dikkatimi çekti bi arkadaş sağ karnının üst tarafında sanki bebek basını yaslamış gibi bi ağrı var demiş 7-8 gündür son 2 gündür de arttan bu ağrıyı ben de yaşıyorum pazartesi doktora soracağım kontrolde fakat sizlere de bi sormak istedim neden olur acaba tüm hamişlere hayırlı doğumlar,isteyen herkese de tez zamanda bebişler diliyorum :)

canım benim hem kasık da oluyorr ama bu farklıı sağ böğrümde karnımın üst tarafında bir ağrı var sanki bebek kafasını oraya dayamış gibi orda bir şey var yanii ağrı veren kımıldadıkça da sancıyan

canım sende kabızlık varmı eltimde öyle bi ağrı olmuştu kabızlığa bağladı doktoru

Arkadaşlar uzun süredir bu siteye üyeyim dolaşırken bu topik dikkatimi çekti benim SAT 16 Ocak ben de Ocak:)))
22+6 dayız bi kızım olacak ilk bebek.Dikkatimi çekti bi arkadaş sağ karnının üst tarafında sanki bebek basını yaslamış gibi bi ağrı var demiş 7-8 gündür son 2 gündür de arttan bu ağrıyı ben de yaşıyorum pazartesi doktora soracağım kontrolde fakat sizlere de bi sormak istedim neden olur acaba tüm hamişlere hayırlı doğumlar,isteyen herkese de tez zamanda bebişler diliyorum :)

Bebeğini Allah bağışlasınn canım. :)

bu ağrılar internette okuduğum kadarıyla normalmişş ama tabi tansiyon yükselmesi mide bulantısı vs gibi durumlar eşlik ederse tehlikeli olabilirmiş hemen doktora gitmek gerekiyormuş. Bir de enfeksiyondan dolayı olabilirmiş ağrılar.
Eğer bir kaç gün daha geçmezse ağrım doktoruma danışacağım. O güne kadar sende bir şey öğrenirsen eğer paylaşırsan memnun olurum

Back