Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bende göbüşümün altına yastık koyuyorum gece dönerken bile bi oraya bi buraya çeviriyoruz

bende ağlıyorum ya zaten sulu gözdüm sürekli ağlıyomm

belki de benim iş yerimin karşısındaki parkta oturmuşsunuzdur....:)

hakikaten zaman cabuk geciyo benim de,geceleri bacagım tutuyo,uyusuk bi ağrı oluyo,huzursuz bacak sendromu mu ne diyolarmış gercekten hzuzrsuz bi his ya...tuhaf bişi

Günaydın gacılar ve kuzular

inşallah ablacım inşallah zaman azaldı heyecan artıyor

günaydın kızlarr didoşum ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer
günaydın kızlarrr

maşallahhh kuzum ve kuzucuğuna
Günaydın annişler ve yawruşlarııı

günaydınnn fuliimmm

ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum canım doktorumdan da çok memnunum hastanenin yazılımının yapan firmada çalıştığım içinde randevu ve diğer başka şeylerde sıkıntı yaşamıyorum hersey elımın altında sonuçlarım falan tiroid hastası olduğum için her ay kan veriyorum ilaç kullanıyorum doğum için de hergün sağlam doğum yapılıyor bu hastane de ve üniversite hastanesi normal doğum düşünüyorum SGK lı hastaya hersey dahil 500 tl fiyatı da uç noktalarda değil tabi bi medikana gibi lüks olamaz ama 3000-3500 lira orası da yıne de sen bilirsin umarım fikir verebilmişimdir.

merhaba canım senınle 1 gün var aramızda aynı zamanlarda kısmet olursa bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah :))))
kızım olacak benim senin bebişin cinsiyeti ne ??

bak şimdi oldu mu aklıma getirdin benim pazartesi ben de bebeişimin cinsiyetini öğrenicem, onun heyecanı var bende, daha çok var diye itelemeye çalışıyom ama heyecanlıyım

kızın da hayırlı uğurlu olsun. kız bebişler kıymetli bu topikte. bu kadar hamişte 2 senle birlikte 3 kız bebiş var.

Son düzenleme:

aman kuzum cinsiyet günün mü geldi ne heyecanlı bence en heyecanlısı bi bu bide ayrıntılı

aman kuzum cinsiyet günün mü geldi ne heyecanlı bence en heyecanlısı bi bu bide ayrıntılı

ay valla şu son bi haftaya kadar çok şey ettirmiyodum da, başladı şimdi.
oo ayrıntılı 13 ağustosta çok var onun heyecanına daha, şunu bi geçireyim
yalnız burda hamişliği benden 1 hafta olan arkadaşım da aynı Dr.a gidiyo ve dr. ona bu gidişinde 4'lü tarama testini yapmış ve organlarına bakmış. işte kalbi, karaciğeri,böbrekleri falan diye. bu gidişimde de uzun uzun görcem bebişimi galiba

4lü tarama 16. haftada mı yapılıyormuş valla 2 li bile yaptırmadığım için diğerlerini hiç takip etmedim

rüya gördün mü kuzum genelde rüya testi doğru çıkıyor :)

tesekkürlerrr canım valla hamile olduğumu öğrendiğim gün kızım olacak dedım kızım oluyo Allah a şükür :) annem sanslı kadının ilk çocuğu kız olur der hep ben de sanslıyım :))) saka bı yana Allah sağlıklı bebekler nasıp etsin kız erkek farketmez valla en heyecanlısı cinsiyet ve tabıkı detaylı :)

4lü tarama 16. haftada mı yapılıyormuş valla 2 li bile yaptırmadığım için diğerlerini hiç takip etmedim

rüya gördün mü kuzum genelde rüya testi doğru çıkıyor :)

ben geçen gidişimde (29 mayıs) 2'li testi oldum. bizim dr. 3'lü tarama testini yapmadan direk 4'lüyü yaptırıyor. 3'lünün yanılma payı çok fazlaymış. ben de o ne derse okey diyom

canım ben rüyamda 2 kez eşim de 1 kez kızımız olmuş olarak gördük. ama bu ikili tarama testinden ve dr. cinsiyet tahmini yapmadan önceydi. dr. erkek diyince cinsiyetle ilgili hiçbir şey görmedim. sadece bu gece mavi bebek kıyafetleri olan bi dükkandan alışveriş yapyodum. o da hamile arkadaşımdan etkilendiğim için öle görmüş olabilirim.
dr. erkek tahmini yaptı ama ben hala kızım olcakmış gibi hissediyom, garibim yani

Başkent hastanesini bilyiorum fiyatı da dediğin gibi uygunmuş peki sezeryan kaç lira? bir de muayene ücreti ne kadar? Doğuma kadar 2-3 kez muayeneye giderim heralde diye düşünüorum. Aslında devlet hastanesinde doğum yaparım diye düşünüyordum ama bilmiyorum o anki duruma bağlı.

Kızçeler napıosunuz ben uzun bi araştırmadan sonra oğluşumun kapı süsünü hediyelik magnetini anı defterini altın yastığını ve peşine aynı konseptte isimli battaniyesini kendim yapma kararı aldım sabahtan beri bunlar için kalıp çıkarıyorum

Birde keçe kumaşçı bulsam deymeyin keyfime eminönüne inmem gerekicek sanırım

maşallah becerikli hatuna dört gözle bekliyoruz fuli butik ürünlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…