- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.541
Günaydın kızlarrrr 23 haftalık serapp :)) bayrak bendeee şimdilikk ama sizlerede maşallah yaa haftalar hızlı geçiyor artık
Bacak arasını denedim canım öyle rahat edemedim çift yastık en güzelii hatta bir vakit bulursam yastığın birini incelteceğim pofuduk pofuduk yapacağım o zaman dah arahat oluyoor.
Kızlar yaaa birde benim duygusallık tavan yaptıı ne olacak bilmiyorum hadi eşim yine çekiyo daa annemlere gidincee her gün ağlarım heralde
belki de benim iş yerimin karşısındaki parkta oturmuşsunuzdur....:)Bİz meydanda bir tane park vardı orada oturmuştuk adını bilmiyorum ama dikkat etmedim.. eşim bir arkdaşıyla görüşmüştü onu görmek için gitmiştik
GÜnaydın kızlarrr günaydın kuzularrr... Bugün biz daha iyiyiz ağrımız azaldıı tabi gece rahat yatamadım iki yastık aldım sırtıma o zaman biraz rahatladım..:)
Günaydın kızlarrrr 23 haftalık serapp :)) bayrak bendeee şimdilikk ama sizlerede maşallah yaa haftalar hızlı geçiyor artık
Bacak arasını denedim canım öyle rahat edemedim çift yastık en güzelii hatta bir vakit bulursam yastığın birini incelteceğim pofuduk pofuduk yapacağım o zaman dah arahat oluyoor.
Kızlar yaaa birde benim duygusallık tavan yaptıı ne olacak bilmiyorum hadi eşim yine çekiyo daa annemlere gidincee her gün ağlarım heralde
günaydın hatuniçelerrrr nasılsınızzz...
Günaydın annişler ve yawruşlarııı
günaydın
Günaydın gacılar ve kuzular
günaydın kızlarrrinşallah ablacım inşallah zaman azaldı heyecan artıyor
günaydın kızlarr didoşum ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer
23 olmuşuz
Günaydın annişler ve yawruşlarııı
benim takvimde bebek hareketlerini hissedebilirsiniz yazmış.... Ama 20. Haftaya kadar yolu varmışşş
Tedbili kıyafet bekliyom o anı
benim takvimde bebek hareketlerini hissedebilirsiniz yazmış.... Ama 20. Haftaya kadar yolu varmışşş
Tedbili kıyafet bekliyom o anı
benimde geçmezse soracağım doktoruma belki önereceği bir şey vardır. Ben manisadanım canım ama doğma büyüme ankaralıyımm doğumu da kısmetse ankarada düşünüyorum. hangi hstaneye gidiyorsun sen? fikir olsun şimdiden bana.
fitoşummm ne güzel yazmışsın sen öylee benim bu ağrı dün sağ tarafıma biraz yatmıştım ki yatarken kötü olmuştum geri dönmüştüm gece de biraz acayip şekillerde yattım sanırım bilmiyorum artık yatış şeklimde etkiledi mi.. sabah biraz hareket ettim hafifledi gibi oldu ama hafiflemedi geri geldii durup durup geliyo sürekli devam etmiyor. Çok fazla işlerimi aksatacak kadar değil ama tabi hiç eğilemiyorum şimdi hemen sancı oluyor.. Çok ciddi bir şey değildir ddiye düşünüyorum öyle olsa kıvrandırıdı beni. Bakalım zaman gösterecek bu ağrılar neyin nesiymişş.
Sen nasıl oldun evde olmak nasıl? Annen de yanında ya ne güzell benimde ablam gelecek yanıma inşallah az biraz faydası olur
23 olmuşuz
merhaba canım senınle 1 gün var aramızda aynı zamanlarda kısmet olursa bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah :))))
kızım olacak benim senin bebişin cinsiyeti ne ??
bak şimdi oldu mu aklıma getirdin benimpazartesi ben de bebeişimin cinsiyetini öğrenicem, onun heyecanı var bende, daha çok var diye itelemeye çalışıyom ama heyecanlıyım
kızın da hayırlı uğurlu olsun. kız bebişler kıymetli bu topikte. bu kadar hamişte 2 senle birlikte 3 kız bebiş var.
aman kuzum cinsiyet günün mü geldi ne heyecanlı bence en heyecanlısı bi bu bide ayrıntılı
ay valla şu son bi haftaya kadar çok şey ettirmiyodum da, başladı şimdi.
oo ayrıntılı 13 ağustosta çok var onun heyecanına daha, şunu bi geçireyim
yalnız burda hamişliği benden 1 hafta olan arkadaşım da aynı Dr.a gidiyo ve dr. ona bu gidişinde 4'lü tarama testini yapmış ve organlarına bakmış. işte kalbi, karaciğeri,böbrekleri falan diye. bu gidişimde de uzun uzun görcem bebişimi galiba
bak şimdi oldu mu aklıma getirdin benimpazartesi ben de bebeişimin cinsiyetini öğrenicem, onun heyecanı var bende, daha çok var diye itelemeye çalışıyom ama heyecanlıyım
kızın da hayırlı uğurlu olsun. kız bebişler kıymetli bu topikte. bu kadar hamişte 2 senle birlikte 3 kız bebiş var.
4lü tarama 16. haftada mı yapılıyormuş valla 2 li bile yaptırmadığım için diğerlerini hiç takip etmedim
rüya gördün mü kuzum genelde rüya testi doğru çıkıyor :)
ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum canım doktorumdan da çok memnunum hastanenin yazılımının yapan firmada çalıştığım içinde randevu ve diğer başka şeylerde sıkıntı yaşamıyorum hersey elımın altında sonuçlarım falan tiroid hastası olduğum için her ay kan veriyorum ilaç kullanıyorum doğum için de hergün sağlam doğum yapılıyor bu hastane de ve üniversite hastanesi normal doğum düşünüyorum SGK lı hastaya hersey dahil 500 tl fiyatı da uç noktalarda değil tabi bi medikana gibi lüks olamaz ama 3000-3500 lira orası da yıne de sen bilirsin umarım fikir verebilmişimdir.
Kızçeler napıosunuz ben uzun bi araştırmadan sonra oğluşumun kapı süsünü hediyelik magnetini anı defterini altın yastığını ve peşine aynı konseptte isimli battaniyesini kendim yapma kararı aldım sabahtan beri bunlar için kalıp çıkarıyorum
Birde keçe kumaşçı bulsam deymeyin keyfime eminönüne inmem gerekicek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?