Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

maşallah becerikli hatuna dört gözle bekliyoruz fuli butik ürünlerini

hihihihihi gaz verin bana gazzz bu mevzuda gazla çalışıyorum

şimdi listemi yeniledim hazır olanlar ve alınacaklar die kalıplarım hazır sayılır az eksiğim kaldı kumaşlarımıda aldımm mııı oludu bu iş yapıp bitireyim paylaşıcam sizinleee

hem kendi zevkim hem el emeğim olsun

(biliyomusunuz ben kendi düğünümde kına için bindallımı kendim yapmıştım bununda üstesinden gelirim herhalde)

bende kız gibi hissediyorum seninkini bakalım ne olacak

gel gel geldiğinde ara bende geliyim senle

sezaryan doğum 445 lira,muayene de 54 lira laboratuvar testlerinden fark almıyorlar bence uygun canım :)))

bu arada nazaboncuğu arkadaş hoşgeldin adını söyle sanada isminle hitap edelim sakıncası yoksa ben fatma kızların tabiri ile fatmik

bende kız gibi hissediyorum seninkini bakalım ne olacak

gel gel geldiğinde ara bende geliyim senle

fatmikimmmm eğer kocamı ekip annemle gelirsem seni mutlaka haberdar edicemmm

bu arada nazaboncuğu arkadaş hoşgeldin adını söyle sanada isminle hitap edelim sakıncası yoksa ben fatma kızların tabiri ile fatmik

evet nazarboncuğuuuuuuu hoşgeldinnnn fuli bende kızların tabiriyle

aslansın kaplansın sen yaparsınnn halledersin kız ya ben gibi tembel yada kendimize güvenmiyoz yoksa dışardan aldıkların mükemmel mi yaptığına göre sanki, ben anladım ki yarını bir atlatayım % 100 ü duyayım duramaycam anneme gitmeden alcam bişeyler aşı olalı yormayım kolumu diye örmedim ama bende battaniyenin yarısını bitirdim bende belki yarın kızıma yatak örtüsü için kumaş alırım

yaparım valla yoksa bu saydıklarımı dısARDA YAPTIRMAYA KALKSAM 500 TL TUTUYO EN AZ BEN TAŞ ÇATLASIN 100-150 TL YE MALZEME PARASI VERİR KENDİM YAPARIM

BEBİKOM SENDE YARINDAN SONRA KAPTIR KENDİNİ ALIŞVERİŞE BATTANİYENİN BİTMİŞ HALİNİ MERAK EDİYORUM

haftaiçi olursa tabi burda oluyorum

AAAAA ANCA C.TESİ OLUR O İŞ BİZDE H.İÇİ OLURSA ANNEM OLMAZ EŞİM OLUR

inan bende çok merak ediyorum bitmiş halini motif motif ya yarısı bitti birleştirsem pek bişeyi kalmayacak ondan sonrasını annemle hallederim alt kumaşını falan onla seçmek istiyom , birde motifli örneği kimisi sevmez uğraştırıcı bulur bebeğim için olduğuna mı ne bende sıkıntı olmadı annemde bitirebilirsem bir ya sonra paylaşabilirim sizle

kızlarrrrr bu arada ayrıntılı buldum dört boyutlusundan 150 tl.ymiş ücreti haftaya büyük bir ihtimal yaptırıyorum...

bizim görüşme başka bahara geldi

bizim görüşme başka bahara kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…