- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.561
maşallah becerikli hatuna dört gözle bekliyoruz fuli butik ürünlerini
ben geçen gidişimde (29 mayıs) 2'li testi oldum. bizim dr. 3'lü tarama testini yapmadan direk 4'lüyü yaptırıyor. 3'lünün yanılma payı çok fazlaymış. ben de o ne derse okey diyom
canım ben rüyamda 2 kez eşim de 1 kez kızımız olmuş olarak gördük. ama bu ikili tarama testinden ve dr. cinsiyet tahmini yapmadan önceydi. dr. erkek diyince cinsiyetle ilgili hiçbir şey görmedim. sadece bu gece mavi bebek kıyafetleri olan bi dükkandan alışveriş yapyodum. o da hamile arkadaşımdan etkilendiğim için öle görmüş olabilirim.
dr. erkek tahmini yaptı ama ben hala kızım olcakmış gibi hissediyom, garibim yani
Kızçeler napıosunuz ben uzun bi araştırmadan sonra oğluşumun kapı süsünü hediyelik magnetini anı defterini altın yastığını ve peşine aynı konseptte isimli battaniyesini kendim yapma kararı aldım sabahtan beri bunlar için kalıp çıkarıyorum
Birde keçe kumaşçı bulsam deymeyin keyfime eminönüne inmem gerekicek sanırım
Başkent hastanesini bilyiorum fiyatı da dediğin gibi uygunmuş peki sezeryan kaç lira? bir de muayene ücreti ne kadar? Doğuma kadar 2-3 kez muayeneye giderim heralde diye düşünüorum. Aslında devlet hastanesinde doğum yaparım diye düşünüyordum ama bilmiyorum o anki duruma bağlı.
bende kız gibi hissediyorum seninkini bakalım ne olacak
gel gel geldiğinde ara bende geliyim senle
bu arada nazaboncuğu arkadaş hoşgeldin adını söyle sanada isminle hitap edelim sakıncası yoksa ben fatma kızların tabiri ile fatmik
hihihihihi gaz verin bana gazzz bu mevzuda gazla çalışıyorum
şimdi listemi yeniledim hazır olanlar ve alınacaklar die kalıplarım hazır sayılır az eksiğim kaldı kumaşlarımıda aldımm mııı oludu bu iş yapıp bitireyim paylaşıcam sizinleee
hem kendi zevkim hem el emeğim olsun
(biliyomusunuz ben kendi düğünümde kına için bindallımı kendim yapmıştımbununda üstesinden gelirim herhalde)
fatmikimmmm eğer kocamı ekip annemle gelirsem seni mutlaka haberdar edicemmm
evet nazarboncuğuuuuuuu hoşgeldinnnn fuli bendekızların tabiriyle
aslansın kaplansın sen yaparsınnnhalledersin kız ya ben gibi tembel yada kendimize güvenmiyoz yoksa dışardan aldıkların mükemmel mi yaptığına göre sanki, ben anladım ki yarını bir atlatayım % 100 ü duyayım duramaycam anneme gitmeden alcam bişeyler aşı olalı yormayım kolumu diye örmedim ama bende battaniyenin yarısını bitirdim bende belki yarın kızıma yatak örtüsü için kumaş alırım
haftaiçi olursa tabi burda oluyorum
bu arada nazaboncuğu arkadaş hoşgeldin adını söyle sanada isminle hitap edelim sakıncası yoksa ben fatma kızların tabiri ile fatmik
yaparım valla yoksa bu saydıklarımı dısARDA YAPTIRMAYA KALKSAM 500 TL TUTUYO EN AZ BEN TAŞ ÇATLASIN 100-150 TL YE MALZEME PARASI VERİR KENDİM YAPARIM
BEBİKOM SENDE YARINDAN SONRA KAPTIR KENDİNİ ALIŞVERİŞE BATTANİYENİN BİTMİŞ HALİNİ MERAK EDİYORUM
AAAAA ANCA C.TESİ OLUR O İŞ BİZDE H.İÇİ OLURSA ANNEM OLMAZ EŞİM OLUR
Biz geldik teyzelerimiz kuzumla birlikte....
hoşgeldin bacım ve tosbası
yaparım valla yoksa bu saydıklarımı dısARDA YAPTIRMAYA KALKSAM 500 TL TUTUYO EN AZ BEN TAŞ ÇATLASIN 100-150 TL YE MALZEME PARASI VERİR KENDİM YAPARIM
BEBİKOM SENDE YARINDAN SONRA KAPTIR KENDİNİ ALIŞVERİŞE BATTANİYENİN BİTMİŞ HALİNİ MERAK EDİYORUM
hoşbuldum çok güzel bi topik burası kızlar adım Buket :)
hoşbuldum çok güzel bi topik burası kızlar adım Buket :)
hoşgeldin biz bebeklerimiz olmadan beridir beraberiz kızçelerle aile gibi olduk
kızlarrrrr bu arada ayrıntılı buldum dört boyutlusundan 150 tl.ymiş ücreti haftaya büyük bir ihtimal yaptırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?