Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine yat bol bol...dinlen kuzunda dnlensin...

hazır yağmur yağmıyoken bahçede yürüyüş yaptık, sonra yemeğimizi yidik, azcık çene çaldık, yanınıza geldikkkk.
şimdi azcuk da iş yapalım demi tembellik yok

fitoşummm nasılsın bebekim. gelmiş geçmiş olsun. 1 ay kreliçeler gibi bak ve baktır kendine, allahın izniyle bi şeycik olmaz.
biz de aynı tas aynı hamam.

hadi gözün aydın canım siz iyi olunda evde yatın ne güzel

iyiyim kuzu bugün müdür bey yoktu okulda bende pek fazla oturmadım...oturdum kalktım gezdim sınıf içinde...pek fazla sıkıntım yok şimdicik...sen nasılsın kuzun nasıl...

iyi bakalım iyi olun yormayın birbirinizi , biz dün aşımızı olduk perşembe doktora gitcez sıkıntımız yok şükür , bu arada aşı yerin belli olmuşmuydu senin bugün öğlen az kaşındı baktım dün yoktu ama şimdi kızarmış nokta gibi belli iğne yeri, kaşınınca dedim yırttım hani kaşınıyosa iyileşiyo derler ya yara içinde

kızlar bakınnn babasının oğlunaaaaa

Eki Görüntüle 738061

kurban olurum onları vereneee

kız kafa tipleri kesinlikle benziyo ama burun sana mı çekti daha yukarı bakan bir burnu var paşanın havalı

galiba öyle olucak kuzu anası gibi minnak burunlu olucak ama kafa aynı baba hehe dünden beri eşime diyorum oğlum die sarılasım var sana bide o ultrasın resmi ikili testteki resmimiz 12 hafta falan asıl 17 temmuzda görücez bakalım hala aynımıı tipini yediğimmmm

cok sağol tubişim iyiyim sükür istirahat ediyorum işte... Bundan sonra böyle oğluma paşalar gibi bakıcaz artık ailecek:)
hadi gözün aydın canım siz iyi olunda evde yatın ne güzel

evde yatmak ta sıkıcıymış be... Ne kadar nankörüz ya... Calısırken evde yatalım diye can atıyoz,evde de canmz sıkılıyo. Ama olsun paşam için değer...

kuzu benim aşı yerim sertti ve iğnenin girdiği yer kırmıızydı...ağrı olmadı ama elimi sürdükçe ağrı oldu..şu dikkatimi çekti 5-6 gün sonra aşının yeri yani o kızaran yer morardı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…