- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.481
Canlarım nasılsınız bakalım... Biz evimize geldik,gelmeden doktorumuzla konustuk,endişe edilecek bi durum yok dedi... Evde dinleniceksln dedi... 1 ay heyet raporu verdi,bugün eşim almaya gidecek... Simdi evde yatıyorum annem bizde kalıyo,k.validem memleketten dönene kadar annem kalıcak sonra biraz kayınvalidemde kalırım o sekilde idare edicez. Oğium sağ salim gelsin de ..... Gerisi önemli değil.
Siz neler yapıyosunuz bakalım...
hoşgeldiniz bebikommmmm
hoşbulduk kuzu naparsınız bakalım...kuzun nasıl?ben çok acıktım...
bende ne yesem ne yesem diye düşünüyom...biz napalım faturlarla boğusuyoruz koca bi tabak semiz otu salatası yedik şimdide çikileta yiycez
Canlarım nasılsınız bakalım... Biz evimize geldik,gelmeden doktorumuzla konustuk,endişe edilecek bi durum yok dedi... Evde dinleniceksln dedi... 1 ay heyet raporu verdi,bugün eşim almaya gidecek... Simdi evde yatıyorum annem bizde kalıyo,k.validem memleketten dönene kadar annem kalıcak sonra biraz kayınvalidemde kalırım o sekilde idare edicez. Oğium sağ salim gelsin de ..... Gerisi önemli değil.
canlarım nasılsınız bakalım... Biz evimize geldik,gelmeden doktorumuzla konustuk,endişe edilecek bi durum yok dedi... Evde dinleniceksln dedi... 1 ay heyet raporu verdi,bugün eşim almaya gidecek... Simdi evde yatıyorum annem bizde kalıyo,k.validem memleketten dönene kadar annem kalıcak sonra biraz kayınvalidemde kalırım o sekilde idare edicez. Oğium sağ salim gelsin de ..... Gerisi önemli değil.
bende ne yesem ne yesem diye düşünüyom...
biz geldikkkkkkkkkk
ay benimde dün gayganam yemek koymuştu ondan atıştıram accık...bizim yemekhanenin yemeği kötüydü, ağırlıklı bahçeden topladığımız yeşilliklerle ekmek yedik, yanına da bol ayran
Sero nasılsın kız iyi misin şimdi....
hoşbulduk canım nasılsınız bakalım...hoşgeldiniz bebikolar
iyiyim kuzu bugün müdür bey yoktu okulda bende pek fazla oturmadım...oturdum kalktım gezdim sınıf içinde...pek fazla sıkıntım yok şimdicik...sen nasılsın kuzun nasıl...
iyi bakalım iyi olun yormayın birbirinizi , biz dün aşımızı olduk perşembe doktora gitcez sıkıntımız yok şükür , bu arada aşı yerin belli olmuşmuydu senin bugün öğlen az kaşındı baktım dün yoktu ama şimdi kızarmış nokta gibi belli iğne yeri, kaşınınca dedim yırttım hani kaşınıyosa iyileşiyo derler ya yara içinde
kız kafa tipleri kesinlikle benziyo ama burun sana mı çekti daha yukarı bakan bir burnu var paşanın havalı
Biz geldikkkkkkkkkk
cok sağol tubişim iyiyim sükür istirahat ediyorum işte... Bundan sonra böyle oğluma paşalar gibi bakıcaz artık ailecek:)hazır yağmur yağmıyoken bahçede yürüyüş yaptık, sonra yemeğimizi yidik, azcık çene çaldık, yanınıza geldikkkk.
şimdi azcuk da iş yapalım demitembellik yok
fitoşummm nasılsın bebekim. gelmiş geçmiş olsun. 1 ay kreliçeler gibi bak ve baktır kendine, allahın izniyle bi şeycik olmaz.
biz de aynı tas aynı hamam.
hadi gözün aydın canım siz iyi olunda evde yatın ne güzel
ayyyy kız benziyo haaa duruşları ama iremin dediği gibi burnu sana mı benzemiş ne
kuzu benim aşı yerim sertti ve iğnenin girdiği yer kırmıızydı...ağrı olmadı ama elimi sürdükçe ağrı oldu..şu dikkatimi çekti 5-6 gün sonra aşının yeri yani o kızaran yer morardı..iyi bakalım iyi olun yormayın birbirinizi , biz dün aşımızı olduk perşembe doktora gitcez sıkıntımız yok şükür , bu arada aşı yerin belli olmuşmuydu senin bugün öğlen az kaşındı baktım dün yoktu ama şimdi kızarmış nokta gibi belli iğne yeri, kaşınınca dedim yırttım hani kaşınıyosa iyileşiyo derler ya yara içinde
kız kafa tipleri kesinlikle benziyo ama burun sana mı çekti daha yukarı bakan bir burnu var paşanın havalı
ayyyy kız benziyo haaa duruşları ama iremin dediği gibi burnu sana mı benzemiş ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?