Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın kızlarrrr 23 haftalık serapp :)) bayrak bendeee şimdilikk ama sizlerede maşallah yaa haftalar hızlı geçiyor artık

Bacak arasını denedim canım öyle rahat edemedim çift yastık en güzelii hatta bir vakit bulursam yastığın birini incelteceğim pofuduk pofuduk yapacağım o zaman dah arahat oluyoor.

Kızlar yaaa birde benim duygusallık tavan yaptıı ne olacak bilmiyorum hadi eşim yine çekiyo daa annemlere gidincee her gün ağlarım heralde:1::1::1:

bende göbüşümün altına yastık koyuyorum gece dönerken bile bi oraya bi buraya çeviriyoruz

bende ağlıyorum ya zaten sulu gözdüm sürekli ağlıyomm

Bİz meydanda bir tane park vardı orada oturmuştuk adını bilmiyorum ama dikkat etmedim.. eşim bir arkdaşıyla görüşmüştü onu görmek için gitmiştik

GÜnaydın kızlarrr günaydın kuzularrr... Bugün biz daha iyiyiz ağrımız azaldıı tabi gece rahat yatamadım iki yastık aldım sırtıma o zaman biraz rahatladım..:)
belki de benim iş yerimin karşısındaki parkta oturmuşsunuzdur....:)
Günaydın kızlarrrr 23 haftalık serapp :)) bayrak bendeee şimdilikk ama sizlerede maşallah yaa haftalar hızlı geçiyor artık

Bacak arasını denedim canım öyle rahat edemedim çift yastık en güzelii hatta bir vakit bulursam yastığın birini incelteceğim pofuduk pofuduk yapacağım o zaman dah arahat oluyoor.

Kızlar yaaa birde benim duygusallık tavan yaptıı ne olacak bilmiyorum hadi eşim yine çekiyo daa annemlere gidincee her gün ağlarım heralde:1::1::1:

hakikaten zaman cabuk geciyo benim de,geceleri bacagım tutuyo,uyusuk bi ağrı oluyo,huzursuz bacak sendromu mu ne diyolarmış gercekten hzuzrsuz bi his ya...tuhaf bişi

Günaydın gacılar ve kuzular

inşallah ablacım inşallah zaman azaldı heyecan artıyor:16::16::16:

günaydın kızlarr didoşum ağrılarının azalmasına sevindim inşallah tamamen geçer:1::1::1:
günaydın kızlarrr :16:

:49::nazar::nazar: maşallahhh kuzum ve kuzucuğuna:16:
Günaydın annişler ve yawruşlarııı :3::3::3::3::3:

günaydınnn fuliimmm:16:

benimde geçmezse soracağım doktoruma belki önereceği bir şey vardır. Ben manisadanım canım ama doğma büyüme ankaralıyımm doğumu da kısmetse ankarada düşünüyorum. hangi hstaneye gidiyorsun sen? fikir olsun şimdiden bana.

fitoşummm ne güzel yazmışsın sen öylee benim bu ağrı dün sağ tarafıma biraz yatmıştım ki yatarken kötü olmuştum geri dönmüştüm gece de biraz acayip şekillerde yattım sanırım bilmiyorum artık yatış şeklimde etkiledi mi.. sabah biraz hareket ettim hafifledi gibi oldu ama hafiflemedi geri geldii durup durup geliyo sürekli devam etmiyor. Çok fazla işlerimi aksatacak kadar değil ama tabi hiç eğilemiyorum şimdi hemen sancı oluyor.. Çok ciddi bir şey değildir ddiye düşünüyorum öyle olsa kıvrandırıdı beni. Bakalım zaman gösterecek bu ağrılar neyin nesiymişş.

Sen nasıl oldun evde olmak nasıl? Annen de yanında ya ne güzell benimde ablam gelecek yanıma inşallah az biraz faydası olur :1::1::1:

ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum canım doktorumdan da çok memnunum hastanenin yazılımının yapan firmada çalıştığım içinde randevu ve diğer başka şeylerde sıkıntı yaşamıyorum hersey elımın altında sonuçlarım falan tiroid hastası olduğum için her ay kan veriyorum ilaç kullanıyorum doğum için de hergün sağlam doğum yapılıyor bu hastane de ve üniversite hastanesi normal doğum düşünüyorum SGK lı hastaya hersey dahil 500 tl fiyatı da uç noktalarda değil tabi bi medikana gibi lüks olamaz ama 3000-3500 lira orası da yıne de sen bilirsin umarım fikir verebilmişimdir.

merhaba canım senınle 1 gün var aramızda aynı zamanlarda kısmet olursa bebişlerimizi kucağımıza alacağız inşallah :))))
kızım olacak benim senin bebişin cinsiyeti ne ??

bak şimdi oldu mu aklıma getirdin benim :9::9::9: pazartesi ben de bebeişimin cinsiyetini öğrenicem, onun heyecanı var bende, daha çok var diye itelemeye çalışıyom ama heyecanlıyım :52::52::52::52:

kızın da hayırlı uğurlu olsun. kız bebişler kıymetli bu topikte. bu kadar hamişte 2 senle birlikte 3 kız bebiş var.

Son düzenleme:
bak şimdi oldu mu aklıma getirdin benim :9::9::9: pazartesi ben de bebeişimin cinsiyetini öğrenicem, onun heyecanı var bende, daha çok var diye itelemeye çalışıyom ama heyecanlıyım :52::52::52::52:

kızın da hayırlı uğurlu olsun. kız bebişler kıymetli bu topikte. bu kadar hamişte 2 senle birlikte 3 kız bebiş var.

aman kuzum cinsiyet günün mü geldi ne heyecanlı bence en heyecanlısı bi bu bide ayrıntılı :16::16::16:

aman kuzum cinsiyet günün mü geldi ne heyecanlı bence en heyecanlısı bi bu bide ayrıntılı :16::16::16:

ay valla şu son bi haftaya kadar çok şey ettirmiyodum da, başladı şimdi.
oo ayrıntılı 13 ağustosta çok var onun heyecanına daha, şunu bi geçireyim:9:
yalnız burda hamişliği benden 1 hafta olan arkadaşım da aynı Dr.a gidiyo ve dr. ona bu gidişinde 4'lü tarama testini yapmış ve organlarına bakmış. işte kalbi, karaciğeri,böbrekleri falan diye. bu gidişimde de uzun uzun görcem bebişimi galiba :16:

ay valla şu son bi haftaya kadar çok şey ettirmiyodum da, başladı şimdi.
oo ayrıntılı 13 ağustosta çok var onun heyecanına daha, şunu bi geçireyim:9:
yalnız burda hamişliği benden 1 hafta olan arkadaşım da aynı Dr.a gidiyo ve dr. ona bu gidişinde 4'lü tarama testini yapmış ve organlarına bakmış. işte kalbi, karaciğeri,böbrekleri falan diye. bu gidişimde de uzun uzun görcem bebişimi galiba :16:

4lü tarama 16. haftada mı yapılıyormuş valla 2 li bile yaptırmadığım için diğerlerini hiç takip etmedim

rüya gördün mü kuzum genelde rüya testi doğru çıkıyor :)

tesekkürlerrr canım valla hamile olduğumu öğrendiğim gün kızım olacak dedım kızım oluyo Allah a şükür :) annem sanslı kadının ilk çocuğu kız olur der hep ben de sanslıyım :))) saka bı yana Allah sağlıklı bebekler nasıp etsin kız erkek farketmez valla en heyecanlısı cinsiyet ve tabıkı detaylı :)

4lü tarama 16. haftada mı yapılıyormuş valla 2 li bile yaptırmadığım için diğerlerini hiç takip etmedim

rüya gördün mü kuzum genelde rüya testi doğru çıkıyor :)

ben geçen gidişimde (29 mayıs) 2'li testi oldum. bizim dr. 3'lü tarama testini yapmadan direk 4'lüyü yaptırıyor. 3'lünün yanılma payı çok fazlaymış. ben de o ne derse okey diyom :1:

canım ben rüyamda 2 kez eşim de 1 kez kızımız olmuş olarak gördük. ama bu ikili tarama testinden ve dr. cinsiyet tahmini yapmadan önceydi. dr. erkek diyince cinsiyetle ilgili hiçbir şey görmedim. sadece bu gece mavi bebek kıyafetleri olan bi dükkandan alışveriş yapyodum. o da hamile arkadaşımdan etkilendiğim için öle görmüş olabilirim.
dr. erkek tahmini yaptı ama ben hala kızım olcakmış gibi hissediyom, garibim yani:27::27::27::27:

ben ankara da başkent hastanesine gidiyorum canım doktorumdan da çok memnunum hastanenin yazılımının yapan firmada çalıştığım içinde randevu ve diğer başka şeylerde sıkıntı yaşamıyorum hersey elımın altında sonuçlarım falan tiroid hastası olduğum için her ay kan veriyorum ilaç kullanıyorum doğum için de hergün sağlam doğum yapılıyor bu hastane de ve üniversite hastanesi normal doğum düşünüyorum SGK lı hastaya hersey dahil 500 tl fiyatı da uç noktalarda değil tabi bi medikana gibi lüks olamaz ama 3000-3500 lira orası da yıne de sen bilirsin umarım fikir verebilmişimdir.

Başkent hastanesini bilyiorum fiyatı da dediğin gibi uygunmuş peki sezeryan kaç lira? bir de muayene ücreti ne kadar? Doğuma kadar 2-3 kez muayeneye giderim heralde diye düşünüorum. Aslında devlet hastanesinde doğum yaparım diye düşünüyordum ama bilmiyorum o anki duruma bağlı.

Kızçeler napıosunuz ben uzun bi araştırmadan sonra oğluşumun kapı süsünü hediyelik magnetini anı defterini altın yastığını ve peşine aynı konseptte isimli battaniyesini kendim yapma kararı aldım sabahtan beri bunlar için kalıp çıkarıyorum :9::9::9::9::9:

Birde keçe kumaşçı bulsam deymeyin keyfime eminönüne inmem gerekicek sanırım :52::52:

Kızçeler napıosunuz ben uzun bi araştırmadan sonra oğluşumun kapı süsünü hediyelik magnetini anı defterini altın yastığını ve peşine aynı konseptte isimli battaniyesini kendim yapma kararı aldım sabahtan beri bunlar için kalıp çıkarıyorum :9::9::9::9::9:

Birde keçe kumaşçı bulsam deymeyin keyfime eminönüne inmem gerekicek sanırım :52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah becerikli hatuna dört gözle bekliyoruz fuli butik ürünlerini :54:

Back