- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.501
ay ben böle gelinine yemek yapan kaygana istiyom bi tane, bazen çok üşeniyom yemek yapmaya...ay benimde dün gayganam yemek koymuştu ondan atıştıram accık...
kuzu benim aşı yerim sertti ve iğnenin girdiği yer kırmıızydı...ağrı olmadı ama elimi sürdükçe ağrı oldu..şu dikkatimi çekti 5-6 gün sonra aşının yeri yani o kızaran yer morardı..
ay ben böle gelinine yemek yapan kaygana istiyom bi tane, bazen çok üşeniyom yemek yapmaya...
he heee çok güzel bi resim olmuş. kıs enişte kızmasın resmini buraya koydun diye.
ama bence oğluşun sana benziyo, faceden gördüğüm kadarıyla seni..
kuzu benim aşı yerim sertti ve iğnenin girdiği yer kırmıızydı...ağrı olmadı ama elimi sürdükçe ağrı oldu..şu dikkatimi çekti 5-6 gün sonra aşının yeri yani o kızaran yer morardı..
hoşbulduk canım nasılsınız bakalım...
kardeşinin mezuniyet resimlerini gördüm. Ailecek maşallah size ve en büyük maşallah sana ve oğluşuna çok tatlı çıkmışsın
ayy canım saoll teşekkür ederiz nasıl birbirine benzeyen 4 kişiyiz dimi annem babam kardeşim ve benBi tek eşim eksik o fotoda aynı kurumda olunca izin alamadık ikimiz birden
kardeşinin mezuniyet resimlerini gördüm. ailecek maşallah size ve en büyük maşallah sana ve oğluşuna çok tatlı çıkmışsın
iyiyiz valla ne olsun ofis turuna gittik arkadaşlarımızı ziyarete
hakketten kız kafa yapısı aynı
özellikle kardeşinle tam kopyasınız
yaaaaaa ama ben göremiyorum o resimleriii :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Hihiihihihihihihihii babası kılıklı die seviyom bende onu
oyyy yerim ben onuuuu maşşallahh güzel kızımızaaaa iyi yapıyosun ablacımmmm dünlen sende bolbol bende eğilince batma oluyo diyorumezdim herhalde cocuğutoparlanıyorum hemen
yarın ve cuma günkü doktor sonucundan bizleri haberdar et ablacımm merakta bırakma bizi
Kontrolsüz eğilmek uzanmak karın büyüdükten sonra daha da tehlikeli. dikkat etmemiz lazım. Hele son üç ay...Biz didoşla zorlu son üç aya girdik bakalım:)) Sonumuz hayrolsun. Muhtemelen muayene etmez doktorum ayrıntılı raporunu ve şeker yükleme sonucunu göstereceğim. Üç haftadır usg ye giriyorum bu sefer sokmaz sanırım :)) Sık sık ultrasona sokma taraftarı değilim demişti en son. Ama gelişmeleri haber veririm inşallah.
Gittim mutfağın fayansını ayna olarak kullandım ve resim çektim ya resmen yandan varil gibiyim son aylarda ne olurum düşünemiyorum bile Eki Görüntüle 737956
ay benimde dün gayganam yemek koymuştu ondan atıştıram accık...
kızlarr biz geldikkk ağrılarım devam ediyorr napacam bilmyiorumm yaa :2::2::2::2:
canım senin kasık ağrıların mı var neydi kuzum
canım benim hem kasık da oluyorr ama bu farklıı sağ böğrümde karnımın üst tarafında bir ağrı var sanki bebek kafasını oraya dayamış gibi orda bir şey var yanii ağrı veren kımıldadıkça da sancıyan
Arkadaşlar uzun süredir bu siteye üyeyim dolaşırken bu topik dikkatimi çekti benim SAT 16 Ocak ben de Ocak:)))
22+6 dayız bi kızım olacak ilk bebek.Dikkatimi çekti bi arkadaş sağ karnının üst tarafında sanki bebek basını yaslamış gibi bi ağrı var demiş 7-8 gündür son 2 gündür de arttan bu ağrıyı ben de yaşıyorum pazartesi doktora soracağım kontrolde fakat sizlere de bi sormak istedim neden olur acaba tüm hamişlere hayırlı doğumlar,isteyen herkese de tez zamanda bebişler diliyorum :)
canım sende kabızlık varmı eltimde öyle bi ağrı olmuştu kabızlığa bağladı doktoru
Canlar ben gittim öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?