Merhaba canım hangi doktorda yaptırmıştın tedavini ...Ulun hocamı yoksa14.günde test yaptırın daha kesin olur sonuç. Belki geç tutundu. Belli olmaz kan değerinin artışına bakın öncelikle. Ben İstanbul da doktorumun anlaşmalı olduğu medamerikan tıp merkezinde Yaptım bu seferkini.
Niye kız sen kaç yaşındasın ki ben 30 yaşındayım yaYaşın tutmuyor olabilir hatırlamaya
Yani vefasız olan her türlü oluyor canımBizdede tam tersidir ne varsa kizlarda var. Ama dediginde dogru tabiki
Sağol koficiğim öğlen 12:40 randevum. AksamazsaHoşgeldin bulantılarneyse geciyor Allah'tan zamanla. Yarin kacta gidiceksin? Hayırlı haberlerle dön canım
TutmazNiye kız sen kaç yaşındasın ki ben 30 yaşındayım yatutmaz mmı yaşım
Niye olmasın aşkım vardır tabii. Baksana betadan bulantılar da başlamışSağol koficiğim öğlen 12:40 randevum. Aksamazsaartık merak etmeye başladım. Var mı yok mu halî hatrı nasıl yeri iyimidir hiç haberimiz yok.
Anladım Koficim sen benden büyüksünTutmazben 7 8 yaşlarında falandım. Cooook cok eski zamanlar
Yok hayatım Yasemin hanım Ümraniye de yeri. Orayla anlaşmalı. Bayağı övdü laboratuvarını.Merhaba canım hangi doktorda yaptırmıştın tedavini ...Ulun hocamı yoksa
Hm anladım canım aynen orası çok iyi ...Arkadaşım calisiyo medamerikan da ...Yok hayatım Yasemin hanım Ümraniye de yeri. Orayla anlaşmalı. Bayağı övdü laboratuvarını.
Geçmiş olsunKızlar benim bugün aşırı derecede baş ağrım var kafamı kaldiramiyorum normal mi ...yaşayanlar oldu mu? Basım patliycak gibi sanki
Sağol canım şimdi netten bakiyodum olabiliyormuş böyle...ben hiç normalde basım agrisasa ağrı kesici kullanmayı seven birisi değilim..Kullanmam hiç..Ama çok ağrıyo.Parol içebilirsin dediler ama kıyamıyorum boşu boşuna içmeyim diyorum..geçer inşallahGeçmiş olsun
E herkesin sabah oluyor. Benim akşam oldu. Bugünde gündüz azcık. Yemek yememiştim ondan olur mu acaba.Niye olmasın aşkım vardır tabii. Baksana betadan bulantılar da başlamış
Evet parol kullanan vardı. Dayanamazsan uyuyamazsan iç. Benimde ağrıyor bugün ama seninkiyle alakası yok. Ben uykumu alamadım ondan.Sağol canım şimdi netten bakiyodum olabiliyormuş böyle...ben hiç normalde basım agrisasa ağrı kesici kullanmayı seven birisi değilim..Kullanmam hiç..Ama çok ağrıyo.Parol içebilirsin dediler ama kıyamıyorum boşu boşuna içmeyim diyorum..geçer inşallah
Tüp bebek bölümünde mi yoksaHm anladım canım aynen orası çok iyi ...Arkadaşım calisiyo medamerikan da ...
Canım bu resimdeki pembeli olan arkadaşım ...Ayça ismi ...Bölümünü bilmiyorum amaTüp bebek bölümünde mi yoksa
Canım bu resimdeki pembeli olan arkadaşım ...Ayça ismi ...Bölümünü bilmiyorum amaTüp bebek bölümünde mi yoksa
Şimdi duşa gircem canım rahatlatır belki geçer inşallahEvet parol kullanan vardı. Dayanamazsan uyuyamazsan iç. Benimde ağrıyor bugün ama seninkiyle alakası yok. Ben uykumu alamadım ondan.
Yok görmedim onu. Başka bir kız vardı ilgilenen. İki kere gittim oraya. Senin arkadaşla karşılaşmadım.Canım bu resimdeki pembeli olan arkadaşım ...Ayça ismi ...Bölümünü bilmiyorum ama
Evet canım herhalde 11. Haftadasın bu hafta kan basıncına bağlı baş ağrısı olabiliyormuş .bendede var bu hafta baş ağrıları bende 11. HaftadayımKızlar benim bugün aşırı derecede baş ağrım var kafamı kaldiramiyorum normal mi ...yaşayanlar oldu mu? Basım patliycak gibi sanki
O zmn normal biraz rahatlayım bariEvet canım herhalde 11. Haftadasın bu hafta kan basıncına bağlı baş ağrısı olabiliyormuş .bendede var bu hafta baş ağrıları bende 11. Haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?