• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Demi Bilge de zeki çocuk havası estirmiyor mu🤣
Valla öyle kız hani bilim adamı doktor falan havası var valla isimleri gibi yaşarmış bence çok güzel. Umay diyince de aklıma hep güzel yüzlü iri gözlü Bi kız geliyo inşallah öyle olur 🤩

Yani maddi olanak olmayınca da elden birşey gelmiyor. İnşallah tutunmuşlardır canım. Rabbim gönlüne göre versin.
Allah kimseyi yormasın rabbim ol derse olur Allah bu guruplarda olan tüm arkadaşlara yardım etsin inşallah hiç kimse sıkıntı yaşamaz ben üç aydır bu guruplara üye olmaya çalışıyom beceremedim şimdi mesajlarıda zor buluyorum

Kizlarr nasilsiniz? bayagi yazismissiniz isimler falan 🥰 ne guzel heyecanlar degil mi, bnm de kizimin adi Mina, kardesi kiz olursa Mila erkek olursa Omer Kaan koyacagiz, bu arada yazilan tum isimler cok guzel lakin bazilari asiri yaygin, misal Defne, kizimin sinifi 13 kisi 3u Defne ☺️

Ankaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorum
Benim transferden 12. Gün sonra kan dğerim 13.7 acaba gebelik varmıdır bugün telefon elimden düşmedi yarın gidecem hastaneye sürekli lekelenmem var diye endişeliyim iyi akşamlar 💓

Ultrasonu baz alıyoruz valla ama al benden de o kadar. Yine attı 5 gün. Ya yarmagül gelicek yada çok acelesi var 😅
Vay be ne ara 5 ay olduk 19. Haftao zaman🤣 benimde ayni surekli atiyor. Madem ole neden o zaman son adet tarihini soruyolar. Bence bi yanlislk var ya

Yaa demek ki bizim antenler zayıf hissedemiyoruz 😅 hiç öyle deme canım. Babaannemin 6 kızı vardı. 2'sini tenzih ediyorum yurt disindalar. Ama inan o kadın son nefesine kadar hep bizimleydi. Ne alırlardı, ne gelip bakarlardı. Duyguların cinsiyeti yok. Vefa da aynen öyle canım 😊 babam içlerinde anaya babaya en hayırlısı oldu anlayacağın ve tabii biricik annem 👍
Bizdede tam tersidir ne varsa kizlarda var. Ama dediginde dogru tabiki 😊

Benim transferden 12. Gün sonra kan dğerim 13.7 acaba gebelik varmıdır bugün telefon elimden düşmedi yarın gidecem hastaneye sürekli lekelenmem var diye endişeliyim iyi akşamlar 💓
Ayaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.

Ayaklarını yüksek tutman lazım. Fazlada yerinden kalkma. Yarın ola hayr ola. Haberdar edersin.
Yokmuş gibi iki gündür rahattım saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah tutunmuştur inşallahsağlıklı
Teşekkür ederim iki gündür rahat davra ıyordum saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah yarın güzel bir haber alırım

Canım bugün gidecektim saatimi değiştirdiler bana uymuyor dedim. Yarın gideceğim. Dün gece midem bulandı 🤮 nasıl zorlamışsam koyduğum fitil geri çıkmış🤣🤣🤣 ilk defa böyle oldum. O yüzden ben şok 😳 bugünde çok iyi değilim. Dün geceden dolayı da sabah çok istedim gitmeyi noluyor bir bilek dedik ama yarına kısmetmiş.
Hoşgeldin bulantılar 😑 neyse geciyor Allah'tan zamanla. Yarin kacta gidiceksin? Hayırlı haberlerle dön canım 😘

Yokmuş gibi iki gündür rahattım saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah tutunmuştur inşallahsağlıklı

Teşekkür ederim iki gündür rahat davra ıyordum saat ikiden beri dikkat ediyorum inşallah yarın güzel bir haber alırım
Ilaçlarini da birakma

Vay be ne ara 5 ay olduk 19. Haftao zaman🤣 benimde ayni surekli atiyor. Madem ole neden o zaman son adet tarihini soruyolar. Bence bi yanlislk var ya
Gerilik olucak mı diye bence. Yani şöyle, diyelim geç yumurtladin ve geç döllendi. Ultrasonla aranda 1 hafta var. 1 hafta gerisin. Standart olarak 1 hafta geri devam etmen lazım. Gerilememesi lazım yani. Doğum bebeğin gelisimine göre oluyor diye biliyorum.

Back