• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ay maşallah bebiş poposunu dönmüş benimkide hep böyle 😁 iyi bakmışsın annesi 😊
Kız sen popişini nasıl gördün 😃 bakıyorum eviriyorum çeviriyorum olmuyor. Ben bu usg lerden hiç birşey anlamıyorum. Bana şunlarla gelin bak fotoya😉

Eklentiler

• E59DE5CD-836A-4F90-83A3-FFED0007A99C.png
    E59DE5CD-836A-4F90-83A3-FFED0007A99C.png
    528,9 KB · Görüntüleme: 41
Zaten koyacağın ismi bulduğunda kesin karar vermiş olursun :) ya bu arada benim aklıma takılıyor ben geçen yıl çok ulvi bir rüya görmüştüm peygamberimizin (sav) annesi 2 kızın olacak demişti ama ikiz iki kız mı dedi sadece 2 kız mı dedi hatırlamıyorum birinin adını Zeynep birinin adını Meryem koy dedi. Aslında ikiz kız olsaydı koycaktım ama şimdide kafam karışıyor tek bu ama ya ikinci evladım olur o da kız olursa koymadım diye pişman olurum gibi çok ama çok kararsızım acaba ne yapmam lazım umayın yanına isim olarak mı eklesem siz olsanız napardınız kızlar. Rüyada söylenen isim konulmalı mı sizce
Rüyada söylenen ismi koyun derler , ya önüne eklet , ya da kulağına okut adı söylenirken. Ama bence kesin ekle ne şekilde olursa olsun.

Canım gözün aydın cinsiyetide öğrenmişsin maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲 Zeynep çok güzel hiç bir zaman eskimeyecek çok zarif bir isim bence
Sağolasın canım benim Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻😊 ya evet güzel isim ama 2 isim pek sevmiyorum Umay düşündüm işte rüyaya çok takılırsam belki yanına da zeynebi5 eklerim diyorum

Her hamilelik farklı ,işte , o haftaları ben kötü geçirdim , o koku beni mahvetmişti. Ben hala soğanlı salçalı ne yemek yaparım ne de evde yaptırırım :)
Ben onlara karşı hiç kötü olmadım beni sadece et kötü yaptı hala da yapıyo ne yiyeniliyom ne de pişirebiliyom 😁

Kuzum bugün kontrolüm var benimde aksam 8de
Bakalim bugün kac cikicak 11.günüm
Oo maşallah bayada olmuş yaklasmissin transfere inşallah bugün sonucunda güzel çıkar ayhh içim bı kipirdadi arkadaşların cinsiyet haberlerini alınca USG fotolarini görünce hemen bugün gidip transfer olasım var🤭

Kız sen popişini nasıl gördün 😃 bakıyorum eviriyorum çeviriyorum olmuyor. Ben bu usg lerden hiç birşey anlamıyorum. Bana şunlarla gelin bak fotoya😉
Kız kafasına bak o kafasının arkası o şekilde anlarsın sırtını dönük olduğunu 😁 ama bunlar çok tatlı yaaa maşallah bunlara yaaa 🥰

Rüyada söylenen ismi koyun derler , ya önüne eklet , ya da kulağına okut adı söylenirken. Ama bence kesin ekle ne şekilde olursa olsun.
Doğru diyorsun aslında ikinci çocuğum olursa o da kız olursa koymadım diye pişman olurum aslında biz yine Umay deriz ama kimliktede Zeynep konmuş olur diyorum

Sağolasın canım benim Allah razı olsun kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏🏻😊 ya evet güzel isim ama 2 isim pek sevmiyorum Umay düşündüm işte rüyaya çok takılırsam belki yanına da zeynebi5 eklerim diyorum
Sağol canım amin 🤲Umay senin için anlamı çok büyük ince rabbim sonra kızına kavusmana vesile olan bir yer ikiside gayet güzel karar verirsiniz artık ya şimdi bilemedim ikincinin kız olacagininda garantisi yok rüyadan etkilendiysen koyabilirsin bazen duyuyoruz öyle rüyada su isim söylendi diye koyanlari ama bilmiyorum ne kadar doğru.

Oo maşallah bayada olmuş yaklasmissin transfere inşallah bugün sonucunda güzel çıkar ayhh içim bı kipirdadi arkadaşların cinsiyet haberlerini alınca USG fotolarini görünce hemen bugün gidip transfer olasım var🤭
Insallah bakalim bugün ne dicek 😍
Valla öyle kuzum herkes maşallah epey yol aldı biz geri kaldık yetişiriz inşallah onlara okuyorum hepsini 😍

Valla öyle kuzum herkes maşallah epey yol aldı biz geri kaldık yetişiriz inşallah onlara okuyorum hepsini 😍
Aynen sen çok daha öndeydin bende haftaya nerdeyse cinsiyet öğrenirsin ama nasipte ne varsa o oluyor olsun rabbim bizden iyisini bilir sen bı adım daha yaklaştın yetisirsin bende aynı okuyorum bilgileniyorum başkada yapacak yok:KK59:

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.

Kızlar keseyi gördük, yeri iyi içi de dolu gibi.kanama alanı da yok. Kalp atışı için 10 gün sonra gel garanti olsun dedi. Evdeki omega ilacın fotosunu at bakayım dedi. bazıları çok yoğun oluyormuş ona göre kullandıracak. Ağır iş yasak ilişki yasak. Ve progestan doğuma kadar devam ederiz dedi miyomlardan dolayı. Geçen keseyi göremeyince bir korkmuş kanı o yüzden istedim. belli etmemiş o zaman. çok sevindim şimdi diyor.
Hadi gözün aydın biraz rahatla suandada verdinmi kan

Aynen sen çok daha öndeydin bende haftaya nerdeyse cinsiyet öğrenirsin ama nasipte ne varsa o oluyor olsun rabbim bizden iyisini bilir sen bı adım daha yaklaştın yetisirsin bende aynı okuyorum bilgileniyorum başkada yapacak yok:KK59:
Beni geçen haftalarda sağlık ocağından aradılar. Aşılar için. Sisteme düşmemiş düşük yaptığım 😒 özel hastanede kürtaj olunca. O an bir afalladım. Devam etseydi gebelik işte olmadı napalım. Birşey olmuyorsa belki daha iyisi olacağı içindir.

Beni geçen haftalarda sağlık ocağından aradılar. Aşılar için. Sisteme düşmemiş düşük yaptığım 😒 özel hastanede kürtaj olunca. O an bir afalladım. Devam etseydi gebelik işte olmadı napalım. Birşey olmuyorsa belki daha iyisi olacağı içindir.
Aynen öyle hayatım insanın içi bir burkulmuyor değil ama şükür inancımız sonsuz verende alanda rabbim zamanı gelmeyene kimse birşey yapamaz

Back