• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek Transfer

Bizim sebepsiz infertilite vardı 2 sene denedık olmadı 3. Seneye dogru gıderken sıkıldım tüp bebek yaptırdım cok sukur ılk denemede oldu sizinde olmasını çok isterım beklemek zor bir sey yasamıs bırı olarak cok ıyı anlıyorum 🌸
Evet beklemek sabretmek çok zor ama rabbim o güçü o iradeyi veriyor çok amin çok sagolun ☺️

Merhabalar ben 30 aralıkta tüp bebek transferi oldum 10 ocakta hastane de kan verip gebe olup olmadığımı öğreneceğiz . Transfer olalı 7 gün oluyor ilk tüp bebek ilk transferim acaba belirti hissedebiliyormuyuz bu sürede
Merhaba bende 28 aralik transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Bugün adet günüm ve sadece adet olacakmisim gibi kaşık ağrımaya var çok fena. 5. Denemem hepsi negatifti bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum. Çarşamba test günüm ama sanırım yarın gidip kan vericem.

Umutsuzluğa kapılmayın lütfen rabbim gönlümüzdeki duamızı kabul etsin inşallah 🤲🏻 benim de 3 günlük gecikmem var umudum çoğalıyor gibiyim ❤️

Merhaba bende 28 aralik transfer oldum. Hiç bir belirtim yok. Bugün adet günüm ve sadece adet olacakmisim gibi kaşık ağrımaya var çok fena. 5. Denemem hepsi negatifti bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum. Çarşamba test günüm ama sanırım yarın gidip kan vericem.
umutsuzluga kapılmayın bol bol dua edin meryem süresini okuyun size tavsiyem sonucu ögrenince bizimlede paylasırmısınız

umutsuzluga kapılmayın bol bol dua edin meryem süresini okuyun size tavsiyem sonucu ögrenince bizimlede paylasırmısınız
Merhaba Meryem suresinin hepsini mi okuyalım ben dinliyorum YouTube den bu süreçte yusuf süresi de karnıma elimi koyup salavat getirip dua da ediyorum ♥️

Merhaba Meryem suresinin hepsini mi okuyalım ben dinliyorum YouTube den bu süreçte yusuf süresi de karnıma elimi koyup salavat getirip dua da ediyorum ♥️
evet günde 1 defa da olsa okumanızı tavsıye ederim ya da açıp dinleyin ben çalıştıgım için youtbeden acıp dinliyorum hergün muhakak

Merhabalar ben 30 aralıkta tüp bebek transferi oldum 10 ocakta hastane de kan verip gebe olup olmadığımı öğreneceğiz . Transfer olalı 7 gün oluyor ilk tüp bebek ilk transferim acaba belirti hissedebiliyormuyuz bu sürede
Ateş basması olmuştu bende ondan anlamıştım.agtilar zaten ilaçlar dan oluyordu

Ben 30 aralıkta transfer oldum bu cuma sonuç öğreneceğiz 8 günüm buğün çok anlayamıyorum belirtim var mı yok mu 🥺
Doktorum belirti bekleme dedi ama insanoglu iste kafa sürekli orada oluyor. Bakalım mevlam görelim beyler neylerse güzel eyler

Ben de 1 ocakta transfer oldum. Pek bişey hissetmiyorum. Lekelenme de olmadı. 10 ocak test günü. Ne hissedeceğimi şaşırdım

Back
X