• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Ankaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorum

Çok sağol canım yaa çok erken dedi 11+4😁 bir hayli hareketliydi usg çıktısı çok iyi değil ama gerçi yukarı koydum bir daha koyayım bir bakın pek tahmin edilemiyor gibi ama 🤭😅
Ayy maşallah ona evet bu haftada söylemez daha erken ama ben kız gibi hissettim gönlündeki ne bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur 🥰🙏🏻

Ben de ikisini çok sevdim bakalım kısmet 😊 daha cok zaman var. Birden başka bişey de çıkabilir. Sen netsin ama iyi 😁 umay diye şarkıcı vardı biz çocukken sanki
Evet ya bizimki baya netleşti kız olmadan öncede diyoduk ondan sanırım başka isim diyince yabancı geliyo bana biraz 😁 tabi cinsiyet değişmezse inşallh değişmez. Ay hiç hatırlamıyorum şarkıcıyı.
Ben de ikisini çok sevdim bakalım kısmet 😊 daha cok zaman var. Birden başka bişey de çıkabilir. Sen netsin ama iyi 😁 umay diye şarkıcı vardı biz çocukken sanki

Bence de ısın seçtiğiniz isimlerin hepsi güzel ama bu ikisini seçtim ben çok da güzel gelince söyle bakalım 😁
Bizim zevklerimiz senle aynı fark ettin mı?
Demistim sana hatta Umay çok beğeniyorum annem soğuttu diye🤣 Ilke de ben önerdim esime o da Bilge olsun diğeri de dedi.
Ama dediğin gibi ya Ilke-Bilge olacak ya Ilke-Beste.

Bizim zevklerimiz senle aynı fark ettin mı?
Demistim sana hatta Umay çok beğeniyorum annem soğuttu diye🤣 Ilke de ben önerdim esime o da Bilge olsun diğeri de dedi.
Ama dediğin gibi ya Ilke-Bilge olacak ya Ilke-Beste.
Ay evet ya biliyorum umayı demiştin sen bana bende koycaktım diye falan 😁🙏🏻 bizim çoğu zevkimiz aynı zaten bacişkom 🤣 bçvalla ikisi de güzel ben ilk ilke bilge beğendim ama beste sen seçtiğin için beste dedim ilke bilge sanki çok zeki kızlar olacakmış havası veriyor 🥰

Sırtını dönenleri hep kız diye duydum ben 😁 kaç haftalıksın sen şuan. Bende rüyamda hep erkek gördüm ama tersi çıktı seninde öyle olur inşlh
Valla göreceğiz bakalım. Ters mi çıkacak düz mü 😅 13+0 ız bugün tam. En kötü 3 haftaya öğreniriz inşallah 🙏🏻 haftaya var randevumuz ama ben pek ümitli değilim. Pek iyi değil gibi benim doktorun cihazı. Ama tabi tecrübesi var belki anlar🙃

Kızlar isim düşündünüz mü kız anaları 😁 aklınızda fikirler varsa yazın. @kofi Nosking Nosking @Mariposa7
Şayet gerçekten kız ise biz Umay koycaz 🥰 onun haricinde şu isimlerde hoşuma gidiyo
Yade
Özüm
Özgü
Simay
Defne
Zeynep
Ekin
Emek
Çağla
İnci
İdil
Deren-Derin
Duru
Biz pozitifi aldığımızdan beri hep kız isimleri düşündük nedense🙈 zeynep derin defne bizim de listemizde var. Beren, selen, selin ve melisa da hoşuma gidiyor benim.

Ayy maşallah ona evet bu haftada söylemez daha erken ama ben kız gibi hissettim gönlündeki ne bilmiyorum ama inşallah gönlüne göre olur 🥰🙏🏻
😍😍 ayy inşallah canım ne güzel dedin bir oğlum var bide kızım olsa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabi Allah hayırlısını versin hayırlı evlat olsunlarda 🥰

Canım bugün gidecektim saatimi değiştirdiler bana uymuyor dedim. Yarın gideceğim. Dün gece midem bulandı 🤮 nasıl zorlamışsam koyduğum fitil geri çıkmış🤣🤣🤣 ilk defa böyle oldum. O yüzden ben şok 😳 bugünde çok iyi değilim. Dün geceden dolayı da sabah çok istedim gitmeyi noluyor bir bilek dedik ama yarına kısmetmiş.
Hayırlısı olsun yarın cuma hayırlı gün güzel haberlerle gelirsin inşallah 🥰

Valla göreceğiz bakalım. Ters mi çıkacak düz mü 😅 13+0 ız bugün tam. En kötü 3 haftaya öğreniriz inşallah 🙏🏻 haftaya var randevumuz ama ben pek ümitli değilim. Pek iyi değil gibi benim doktorun cihazı. Ama tabi tecrübesi var belki anlar🙃
Ayy senle ben aynı sayılırız 12+5 im bende 😊 şimdi bile bellidir bu gittiğinde belli olur bence nubu

😍😍 ayy inşallah canım ne güzel dedin bir oğlum var bide kızım olsa çok sevinirim gönlüm kız istiyor ama tabi Allah hayırlısını versin hayırlı evlat olsunlarda 🥰
Hadi inşallah o zaman öyle geldi bana ama ben pek anlayamıyorum benimkini ikra meyra var kulüpte o bildi baya da biliyor isteersen at 🥰

Ankaradayım benden 7 yumurta biri boştu sonra beştanesi döllendi üçüncü gün iki tane transfer oldu birgün sonra dondurma iilemi için aradılar hiç imkan yok dedik dört buçuk beş dediler eşim yok deyip kapattı ben geri aradım dedim bakarız bir gün sonra aradılar biri gerilemişti para yokdiye buna bile sevindik sonra dediler dondurulacak kalitede değiller eğer onşar iyi olupta dondurmasaydık vicdan azabı çekerdik zaten ev kredisi ödüyoz bu tedavi içinde kredi çektik kimseye söylemedik sadece kızkardeşlerime dedim onlarda dua etsinler diye inşallah biri tutmuştur diye dua ediyorum
Allah yüzünüze baksın inşallah dilerim tutunmuştur çok ama çok canı gönülden diliyorum 🙏🏻🙏🏻

Ay evet ya biliyorum umayı demiştin sen bana bende koycaktım diye falan 😁🙏🏻 bizim çoğu zevkimiz aynı zaten bacişkom 🤣 bçvalla ikisi de güzel ben ilk ilke bilge beğendim ama beste sen seçtiğin için beste dedim ilke bilge sanki çok zeki kızlar olacakmış havası veriyor 🥰
Demi Bilge de zeki çocuk havası estirmiyor mu🤣

Tabi canım ilk günden belli de göstermeleri önemli 😅 zaten bizimkilerden biri kardeşini şimdiden sıkıştırıyor hep yamuk duruyor garibim.
Ay ne tatlı maşallah 🤩🙏🏻 ben ikizlere bayılıyorum ve şöyle bi algım var gerçekten algıları açılıyor çünkü hem iletişim halindeler doğumdan önce doğumdan sonra da zeki oluyorlar yerim. Ya :))

Back