• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

O zmn normal biraz rahatlayım bari 😅Geniz akıntısı da olurmuş bu haftalarda normalmiş...Oda var bende gece yatınca geniz akintisi oluyo canım..
😊 evet normalmiş yani.Hm evet bendede oldu geniz akıntısı.ama şu iki gündür burun kuruluğu oluyo artık uykudan uyandırıyor o derece

Günaydın, baş ağrın geçti mi? Benimde bu hafta bir gün boyunca çok şiddetli baş ağrısı olmuştu, bende 11. haftadayım. Az uyumuştum, ona bağladım. Sanırım uyku çok önemli.
Günaydın canım 😇Yok canım ya malesef hafif hafif var yine ...Bu arada ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyi bı daha 12. Haftada ikili için cagirdi...

Normalde bugün 10+1 .... Ultrason da 10+6 çıktı 😅Biraz önden gidiyo galiba 🙈😅

Eklentiler

• 16167449774341470109727039989761.jpg
    16167449774341470109727039989761.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 40
Günaydın canım 😇Yok canım ya malesef hafif hafif var yine ...Bu arada ben de şimdi doktordan çıktım çok şükür iyi bı daha 12. Haftada ikili için cagirdi...

Normalde bugün 10+1 .... Ultrason da 10+6 çıktı 😅Biraz önden gidiyo galiba 🙈😅
Ay maşallah bebiş poposunu dönmüş benimkide hep böyle 😁 iyi bakmışsın annesi 😊

E herkesin sabah oluyor. Benim akşam oldu. Bugünde gündüz azcık. Yemek yememiştim ondan olur mu acaba.
Benim sabah olmuyordu. Mideye biseyler indikce oluyordu. Sonra da cok acikinca oluyordu. Zamanla geceleri bulanmaya basladi. Öyle öyle gitti. Arada yine geliyo ama cok nadir

Ay maşallah bebiş poposunu dönmüş benimkide hep böyle 😁 iyi bakmışsın annesi 😊
Hadi ya poposu mu dönük bende anlamaya çalışıyodum 😅🙈Ayy çok güldüm ya 🤭doktora sordum dediki tüp bebek de olabiliyo böyle bı kac gün dedi ama bakalım 😅🤭Annemle konuştum oda diyoki çabuk gelisiyosa kesin kızdır 😅😂

Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah ama bizde de kız hevesi var😇🤲

Hadi ya poposu mu dönük bende anlamaya çalışıyodum 😅🙈Ayy çok güldüm ya 🤭doktora sordum dediki tüp bebek de olabiliyo böyle bı kac gün dedi ama bakalım 😅🤭Annemle konuştum oda diyoki çabuk gelisiyosa kesin kızdır 😅😂

Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin inşallah ama bizde de kız hevesi var😇🤲
Evet evet poposu dönük 😁 bak sana benimkinin usgsini de atıyım daha net anlarsın benimkide arkasını dönmüştü hatta o gün cinsiyetini söyledi doktor kızmış. Seninkini de öyle düşündüm ben kız gibi geldi Bi arkadaş daha vardı onunkşde böyleydi kız çıktı inşallah gönlüne göre olur 😊😊🙏🏻 kızlar çabuk mu gelişirmiş bak bunu bilmiyordum. Benimde bZı haftalarda 3-5 gün önde çıktığı oluyordu sonra haftasına göre devam ediyodu tüp bebekte öyle mi olurmuş neden acaba merak ettim

Eklentiler

• IMG_20210326_123610.jpg
    IMG_20210326_123610.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 34
Aynen daha çok değişir kararım kesin benim :) Hatta doğduklarında bile karar verebilirim , kararsız bir tipimde :)
Zaten koyacağın ismi bulduğunda kesin karar vermiş olursun :) ya bu arada benim aklıma takılıyor ben geçen yıl çok ulvi bir rüya görmüştüm peygamberimizin (sav) annesi 2 kızın olacak demişti ama ikiz iki kız mı dedi sadece 2 kız mı dedi hatırlamıyorum birinin adını Zeynep birinin adını Meryem koy dedi. Aslında ikiz kız olsaydı koycaktım ama şimdide kafam karışıyor tek bu ama ya ikinci evladım olur o da kız olursa koymadım diye pişman olurum gibi çok ama çok kararsızım acaba ne yapmam lazım umayın yanına isim olarak mı eklesem siz olsanız napardınız kızlar. Rüyada söylenen isim konulmalı mı sizce

B
Kızlar benim bugün aşırı derecede baş ağrım var kafamı kaldiramiyorum normal mi ...yaşayanlar oldu mu? Basım patliycak gibi sanki 😔
u arada benim normalde zaten migrenim gerilim türü baş ağrılarım var hamile kaldığımdan beri azaldı ama 1 - 2 haftadır ara ara hep ağrıdı ilaç içmedim ama kötüydü

Zaten koyacağın ismi bulduğunda kesin karar vermiş olursun :) ya bu arada benim aklıma takılıyor ben geçen yıl çok ulvi bir rüya görmüştüm peygamberimizin (sav) annesi 2 kızın olacak demişti ama ikiz iki kız mı dedi sadece 2 kız mı dedi hatırlamıyorum birinin adını Zeynep birinin adını Meryem koy dedi. Aslında ikiz kız olsaydı koycaktım ama şimdide kafam karışıyor tek bu ama ya ikinci evladım olur o da kız olursa koymadım diye pişman olurum gibi çok ama çok kararsızım acaba ne yapmam lazım umayın yanına isim olarak mı eklesem siz olsanız napardınız kızlar. Rüyada söylenen isim konulmalı mı sizce
Canım gözün aydın cinsiyetide öğrenmişsin maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin 🤲 Zeynep çok güzel hiç bir zaman eskimeyecek çok zarif bir isim bence

Back