• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 BAT 17 OCAK SONRA TRANSFER SÜRECİNE BAŞLAYACAĞIM KİMLER VAR TRANSFER İÇİN REGL BEKLEYEN 🌸

Arkadaşlar donmuş embriyo transferi olacağım bugün 2. Reglimin 2. Günü şimdi doktor muayenesinden çıktım ama kist oluşmuş bunu bu ay ilaçla kaybedelim diğer ay yapalım dedi başına böyle bişey gelen var mı daha önce biraz canım sıkıldı hevesle gelmiştim oysaki

Merhaba Rabbim güzeli hayırlı kılsın tüm isteyenlere inşallah
Bende 13 ocakta iğneye başladım yarın yumurta toplanıcak ilk tüp bebek denememiz benim amh düşük ve sağ tüpüm kapalı Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ❤️
Sağ tüpünüzün kapalı olması tüp bebek için sorun teşkil etmiyor bende de hava kabarcığı gibi bir görüntü var denildi hsg çektirdiğimde sonra doktorum histeroskopi ameliyatı yapmak istedi rahim içini görmek istedi ve aynı zamanda o hava kabarcığı olan şeyi daha sonra onun minik ben kadar bir polip olduğunu ve aldığını söylediler patolojiden sonuç temiz çıktı sonraki ay da transferimi oldum tüplerin kapalı olması tüp bebekte problem değil çünkü embriyo Rahime bırakılıyor doktorum bu şekilde demiştiniz bilginiz olsun içinizi ferah tutun 💗

Sağ tüpünüzün kapalı olması tüp bebek için sorun teşkil etmiyor bende de hava kabarcığı gibi bir görüntü var denildi hsg çektirdiğimde sonra doktorum histeroskopi ameliyatı yapmak istedi rahim içini görmek istedi ve aynı zamanda o hava kabarcığı olan şeyi daha sonra onun minik ben kadar bir polip olduğunu ve aldığını söylediler patolojiden sonuç temiz çıktı sonraki ay da transferimi oldum tüplerin kapalı olması tüp bebekte problem değil çünkü embriyo Rahime bırakılıyor doktorum bu şekilde demiştiniz bilginiz olsun içinizi ferah tutun 💗

Merhaba Rabbim güzeli hayırlı kılsın tüm isteyenlere inşallah
Bende 13 ocakta iğneye başladım yarın yumurta toplanıcak ilk tüp bebek denememiz benim amh düşük ve sağ tüpüm kapalı Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah ❤️
Amin canım amin ağrın sızın var mı ben yumurtalarımın toplanacağı gün davul gibi bir göbekle gitmiştim.

Back