- 5 Ocak 2025
- 27
- 19
- 3
- 30
MaşallahÇok sevindim maşallahbenim de testim güzel sonuçlandı. Allah herkese önce güzel sonuçlar versin sonra da sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahÇok sevindim maşallahbenim de testim güzel sonuçlandı. Allah herkese önce güzel sonuçlar versin sonra da sağlıkla çocuğumuzu kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
merhaba bende 1 ocakta transfer oldum benimde 13 ocak test gunu sizin sonuc ne oldu acabaBen de 1 ocakta transfer oldum. Pek bişey hissetmiyorum. Lekelenme de olmadı. 10 ocak test günü. Ne hissedeceğimi şaşırdım
Kan testi verdik pozitif çıktı hamileyim . Rabbim size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsinmerhaba bende 1 ocakta transfer oldum benimde 13 ocak test gunu sizin sonuc ne oldu acaba
Merhaba 10 ocaktaki kan testim pozitif. Yarın tekrar test yaptıracağım. Umarım sizin de güzel sonuçlarınız olurmerhaba bende 1 ocakta transfer oldum benimde 13 ocak test gunu sizin sonuc ne oldu acaba
Ay çok sevindim bizim gibi pozitif görecek ben inanıyorumMerhaba 10 ocaktaki kan testim pozitif. Yarın tekrar test yaptıracağım. Umarım sizin de güzel sonuçlarınız olur![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kan sonucunuz kaç çıktı acaba ?Kan testi verdik pozitif çıktı hamileyim . Rabbim size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kan sonucunuz kaç çıktı acaba ?Merhaba 10 ocaktaki kan testim pozitif. Yarın tekrar test yaptıracağım. Umarım sizin de güzel sonuçlarınız olur![]()
cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinKan testi verdik pozitif çıktı hamileyim . Rabbim size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin![]()
Biraz daha bekleyin bende transferin 10 günü test yapmıştım evde ikinci çizgi belirgine yakın silik çıktı sonra yine yapınca tam net çıktı kanda da güzel sonuç alınca inandık net olarak çok teşekkür ederim amin inşallahcok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsinben evde erken gebelik testi yaptim cok cok silik cikti normalde transferin 10.gunu adet olurum oda olmadi bilmiyorum daha oncede boyle silik cikip olmadigi olmustu
amin insallah ya dua edin benim icindeBiraz daha bekleyin bende transferin 10 günü test yapmıştım evde ikinci çizgi belirgine yakın silik çıktı sonra yine yapınca tam net çıktı kanda da güzel sonuç alınca inandık net olarak çok teşekkür ederim amin inşallahRabbim inşallah nasip eder ben inanıyorum sizin de olacak
![]()
Tabi ki dualarımdasınızamin insallah ya dua edin benim icindeyarin test gunu bakalim en iyisini Allah bilir hayirlisi olsun
yazarim tabi ilk işim bu olacakTabi ki dualarımdasınızburaya da yazar mısınız . Amin nasibinizin en güzeli olsun inşallah
yazarim tabi ilk işim bu olacakama insan korkuyor ya deger dusuk cikarsa ya bidaha dusuk yaparsam hayir dusuk yapmakta cok kotuymus Allah kimseye
Evet ya benim de ilk gebelik daha önce öyle şeyler yaşamadım bende korkuyorum kaybetmekten Rabbim korusun kimseye öyle bir şey yaşatmasın sağlıcakla bebeklerinizi kucağımıza alalımyazarim tabi ilk işim bu olacakama insan korkuyor ya deger dusuk cikarsa ya bidaha dusuk yaparsam hayir dusuk yapmakta cok kotuymus Allah kimseye vermesin