Tüp bebek Transfer

Kan testi verdik pozitif çıktı hamileyim . Rabbim size de güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin 🥰♥️
cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin 🤗 ben evde erken gebelik testi yaptim cok cok silik cikti normalde transferin 10.gunu adet olurum oda olmadi bilmiyorum daha oncede boyle silik cikip olmadigi olmustu

cok sevindim Allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin 🤗 ben evde erken gebelik testi yaptim cok cok silik cikti normalde transferin 10.gunu adet olurum oda olmadi bilmiyorum daha oncede boyle silik cikip olmadigi olmustu
Biraz daha bekleyin bende transferin 10 günü test yapmıştım evde ikinci çizgi belirgine yakın silik çıktı sonra yine yapınca tam net çıktı kanda da güzel sonuç alınca inandık net olarak çok teşekkür ederim amin inşallah ♥️ Rabbim inşallah nasip eder ben inanıyorum sizin de olacak 😍

Biraz daha bekleyin bende transferin 10 günü test yapmıştım evde ikinci çizgi belirgine yakın silik çıktı sonra yine yapınca tam net çıktı kanda da güzel sonuç alınca inandık net olarak çok teşekkür ederim amin inşallah ♥️ Rabbim inşallah nasip eder ben inanıyorum sizin de olacak 😍
amin insallah ya dua edin benim icinde ❤️yarin test gunu bakalim en iyisini Allah bilir hayirlisi olsun

yazarim tabi ilk işim bu olacak 🤗ama insan korkuyor ya deger dusuk cikarsa ya bidaha dusuk yaparsam hayir dusuk yapmakta cok kotuymus Allah kimseye

yazarim tabi ilk işim bu olacak 🤗ama insan korkuyor ya deger dusuk cikarsa ya bidaha dusuk yaparsam hayir dusuk yapmakta cok kotuymus Allah kimseye vermesin
Evet ya benim de ilk gebelik daha önce öyle şeyler yaşamadım bende korkuyorum kaybetmekten Rabbim korusun kimseye öyle bir şey yaşatmasın sağlıcakla bebeklerinizi kucağımıza alalım 🤲🏻

Back